![]() |
Sad opet moram apdejtat avatar. Gordon više nije kul, sad je Henry kul
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel mi to imamo još nekog tko se ufurava u zajebavanje s nama :D
http://forum.pcekspert.com/member.php?u=12730 |
Ipak mene sila vuče da Yodu Freemana vratim natrag :D
|
ma Freeman je zakon :banana:
|
dobro zar 4 (!!!) strane ove nadprosječno debilne zajebancije dosta ili to mora ići još dalje?
|
|
Show must go on iliti šo'mazgoon :D
|
OMFG, Razer ce te ubiti. :D
|
|
Žile, mislim da si lagano pretjerao...
@Crash009 - zbilja nema potrebe za razdilavanjem mojih slika u pijanom stanju :kafa: |
Citiraj:
Baš sam danas bio sa Torom na klopi pa smo malo porazgovarali o tome... |
timmy75,1v@n,xPsycho,Baja 001 i ostali s Freeman varijacije na temu avatarima,mislim da je vrijeme da se malo smirimo i stanemo na loptu.Podobivat ćemo infrekšne i banane i restrikcije na profile bezveze.
Cilj ovoga nikad nije bio da Gordona Freemana "izbacimo iz stroja",nego da shvati malo da je već,usprkos brdu postova kojim smo ga podjebavali u nadi da će prestat sa svojim glupostima,shvati da je naporan i da se unormali,ali zajebancija se malo izmakla kontroli i on je sam dobio ban a Crash infrekšn.U neku ruku mi je žao jer je zbanan,što ne znači da mi moramo sad poć za njim. Pa vas zato lijepo molim da se vratimo na onakvo stanje kakvo je bilo u subotu navečer,i da dalje nastavimo ozbiljno.Zabavili smo se,al sad bi bilo dosta,ja sam uvidio da pretjerujemo i da više nije tako zabavno.Sad se povedite mojim primjerom kao i u nedelju i vratite svoje stare avatare natrag. Razer i svi ostali koje sam uvrijedio eventualno u ovom spreeju,primite moje isprike. |
Žile znaš ti bit i pametan 5 min :p :D
NHF ofkors. :beer: |
None taken.
Sad sam se vratio u zg pa se unormalio;) Jednostavno,previše sam života potratio na ovaj profil da bi ga jednostavno zanemario :D |
U zadnji trenutak...
|
Citiraj:
Sad si moram opet radit onaj stari avatar sa špelom i tejči. Nemrem ga nac na disku... :hitthewal: |
šmrc , nema ga više. Ali znam da je tu s nama i da nas čita....
Dobro finula priča nećemo više Inaće čemo i mi :banana::banana: u svih 16 (fps-a) . |
zile konju :D
uglavnom ja sam dao samo bulji pics tako da se ogradjujem od daljnjih problema |
Citiraj:
|
1 privitaka
Evo još jednog :banana::banana::banana::banana:
|
Jel vam poznato ovo? :nono:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106911 |
a da jednostavno pohara newse i sve verzije oglasnika... ccc
|
Citiraj:
Sva sreca da nisam admin :D:D |
sta ovaj trabunja s keylogerom? i sta ne valja s ovim oglasom...ne kuzim...mozda sam pospan al :S
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Cijena:3200kn i samo komplet. :D |
ja nedam thea gordona :D (ma maket cu ga cim nadjem nesto pametnije)
@ fleks - gdje nam nestadoshe postovi o milentijevom sexualnom zivotu? :D sva sreca sto nisi admin (mogao bi biti na spamara.forumer.com :D ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |