PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36880)

Brko 31.05.2013. 22:12

Jesi odigrao do kraja? Dakle, riješio si pitanja sa hologramom i odličio si da im nećeš pomoći i borio si se do kraja još jednopola ure do uru i vidio si cutscene gdje Strelok leži na travi?

bixsy the king 31.05.2013. 22:38

Ne...uđem u onu prostoriju sa 6 plavih lampiona i to riješim...taj hologram je onaj znanstvenik što postavlja pitanja? Ispitao što mi je bilo ponuđeno i nakon toga mi ostalo neko pitanje...uglavnom potvrdno sam odgovorio...
Hm...idem probat još jednom...

Brko 31.05.2013. 22:55

Citiraj:

Autor bixsy the king (Post 2405845)
Ne...uđem u onu prostoriju sa 6 plavih lampiona i to riješim...taj hologram je onaj znanstvenik što postavlja pitanja? Ispitao što mi je bilo ponuđeno i nakon toga mi ostalo neko pitanje...uglavnom potvrdno sam odgovorio...
Hm...idem probat još jednom...

Dobio si bad ending :D trebaš ODBITI njegovu pomoć. ;) onda se spremi za još malo rokenrola ;)

bixsy the king 01.06.2013. 11:46

Evo uspio sam...izbacilo me van...bit će krvavo! Svi su u exo suitsima...treba bit smiren i precizan!:D

Brko 01.06.2013. 12:56

Citiraj:

Autor bixsy the king (Post 2406004)
Evo uspio sam...izbacilo me van...bit će krvavo! Svi su u exo suitsima...treba bit smiren i precizan!:D

I probaj skužiti interval onih potresa :D puno puta naciljaš, da ćeš opaliti, a ono se zemlja zatrese i ekipa te natovari ko budalu :D

zkljaja 01.06.2013. 20:09

SoC sam prelazio 3 ili 4 puta i nijednom nisam imao zivaca za rijesit NPP
Svaki put rijesim sve dosta detaljno s jedno 30ak sati igre i kad dodjem do "point with no return" sva ona vojska i monolith mi krene ic na jetra i odustanem :D

Brko 01.06.2013. 23:41

Citiraj:

Autor papčić (Post 2406203)
SoC sam prelazio 3 ili 4 puta i nijednom nisam imao zivaca za rijesit NPP
Svaki put rijesim sve dosta detaljno s jedno 30ak sati igre i kad dodjem do "point with no return" sva ona vojska i monolith mi krene ic na jetra i odustanem :D

Kakav si ti STALKER onda, hebemu... :)

bixsy the king 02.06.2013. 10:36

Evo druže brko...odradio sam sve kako si rekao...debelih pola sata sam se namučio u npp-u i puno sam puta ginuo...zone is open !:goood:
E sad laganini...pokupiti sve što se nudi u stashevima,kolektirati armore i oružje. Samo se bojim da mi ne dosadi jer su side questovi jednolični...

Brko 02.06.2013. 10:52

Citiraj:

Autor bixsy the king (Post 2406394)
Evo druže brko...odradio sam sve kako si rekao...debelih pola sata sam se namučio u npp-u i puno sam puta ginuo...zone is open !:goood:
E sad laganini...pokupiti sve što se nudi u stashevima,kolektirati armore i oružje. Samo se bojim da mi ne dosadi jer su side questovi jednolični...

Odlično. Ali moglo bi ti dosaditi vrlo brzo ;)

ECHO 02.06.2013. 10:53

Sad ubaciš drugi mod i nanovo:D barem ih ima poprilićno s kojima se da odlićno zabaviti i ubiti vrijeme, a rade OK.:)

bixsy the king 02.06.2013. 10:56

A malo ću free play igrat pa ćemo vidjet...kad dosadi mičem igru.
Koji mod najviše mijenja SOC ? El ima neki gdje su main guestovi sasvim drugačiji ?

Brko 02.06.2013. 10:59

Citiraj:

Autor bixsy the king (Post 2406402)
A malo ću free play igrat pa ćemo vidjet...kad dosadi mičem igru.
Koji mod najviše mijenja SOC ? El ima neki gdje su main guestovi sasvim drugačiji ?

Lost Alpha :D

ECHO 02.06.2013. 11:12

Expres odgovor:D imaš i Clear Sky faction mod i OGSE Mod koje sam odigrao i super su.

Brko 02.06.2013. 12:14

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2406410)
Expres odgovor:D imaš i Clear Sky faction mod i OGSE Mod koje sam odigrao i super su.

OGSE je bugovit dosta, što nije?

zkljaja 02.06.2013. 12:24

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2406315)
Kakav si ti STALKER onda, hebemu... :)

A dok god STALKam sve je super i sve je za 5, razvijam razne taktike, suljam se, ovo ono. NPP mi je COD like - trci i pucaj i stvarno nemam zivaca za 16x loadirat dok me helic gađe i gamd izvire iz svakog coska :kafa:

ECHO 02.06.2013. 13:05

Nisam imao nekih većih problema možda se 3-4 puta srušio kroz cijelu igru ali to me nije odgovorilo da nezavršim navedeni.:D navikao sam se na krašanje:D

Brko 02.06.2013. 16:52

Citiraj:

Autor papčić (Post 2406455)
A dok god STALKam sve je super i sve je za 5, razvijam razne taktike, suljam se, ovo ono. NPP mi je COD like - trci i pucaj i stvarno nemam zivaca za 16x loadirat dok me helic gađe i gamd izvire iz svakog coska :kafa:

Da, možda je codlike, ali samo do ulaza u elektranu. Unutra više nije codlike ;)

G0RKI 02.06.2013. 17:01

Brko ti si cini mi se STALKER grand master! :D meni je zaj okoncat SOC, previse san se nakesa para i udeblja san se, od pustih kamenja i oruzja. :D Neman kad potrosit to silno bogatstvo....

Brko 02.06.2013. 19:33

Citiraj:

Autor G0RKI (Post 2406570)
Brko ti si cini mi se STALKER grand master! :D meni je zaj okoncat SOC, previse san se nakesa para i udeblja san se, od pustih kamenja i oruzja. :D Neman kad potrosit to silno bogatstvo....

Haha, hvala ;)
Pa vidi, imam i ja par milja novaca i sve što hoću u stashu, ali sve je to u freeplayu. Ako imaš complete mod, pređi i nastavi u free. I dalje se tu može zarađivati, pogotovo na artefaktima ;) lova do krova ;)

bixsy the king 05.08.2013. 19:36

Ne može mi niko ništa...jači sam od sudbine...:D:D:D

http://www.pohrani.com/t/3A/gQ/4AGJI...319-31-30l.jpg

Druže Brko...šta bi se desilo kad bi napravio raspaljotku i cijelu bazu potamanio ? El bi mi ostao koji prijatelj u zoni ?:stoopid:

Brko 05.08.2013. 22:47

Citiraj:

Autor bixsy the king (Post 2439961)
Ne može mi niko ništa...jači sam od sudbine...:D:D:D

http://www.pohrani.com/t/3A/gQ/4AGJI...319-31-30l.jpg

Druže Brko...šta bi se desilo kad bi napravio raspaljotku i cijelu bazu potamanio ? El bi mi ostao koji prijatelj u zoni ?:stoopid:

Čuj, ne znam koliko je to pametno. Svaki puta kad ćeš ići u red forest, moraš preko one freedom barikade. Oni se uvijek respawnaju tamo, pa će oplest po tebi. Kao i u red forest, tamo je par freedom mastera, a znaju biti i u pripyatu odma na početku, pa te natovare olovom da ne stigneš ni reći keks.
Radije sa dutyjem u fajt nego sa njima, čisto zbog lokacije di tko drži straže.

ECHO 06.08.2013. 21:22

Ja sam jednom u nekom modu igrao i sve potamanio u bazi pa i trejdera:D nije ostalo ništa, ali sam si prije toga nakupovao municije i oružja i posakrivao na određenim mjestima da mogu ratovati sa svima na koje naiđem:D bilo je to u početku i izgledalo zanimljivo ali samo trenutno jer kad sve potamaniš izgubiš volju za igranjem jedino ako ideš igrati samo osnovne misije i od početka do kraja igra netraje dugo ali bude zanimljiva:D
Nekošta te ništa da probaš kako će se onda razvijati situacija, ako nezadovoljava tvoje apetite kreneš ispoćetka...... a to i je igra koju uvijek možeš igrati i početi i završiti na puno naćina:D igru igram od kad je izašla i nije mi dosadila i jedina je koja se toliko zadržala na mom kompu dakako kompletna triologija Stalkera usnimljena na više mijesta s razlićitim modovima i preradama:D jednostavno "Stalker virusomanija me uhvatila":care:
Sad pauziram radi vrućine jer je pakleno i ćeka se 9mj. i malo svježije vrijeme pa nastavak slijedi a dotada prikupljam "nove-stare modove" u poboljšanim verzijama....

Brko 06.08.2013. 21:38

Da, ali ako je to Complete mod 2009, a nekako mi se čini da je, baza se opet reformira, pa bi onda tek moglo biti belaja :D

ECHO 07.08.2013. 13:10

Od toliko odigranih modova nesjećam se s kojim sam to probao ali da je bilo vatreno i gusto bogme je:D onda i nisam baš sve kužio i znao što i kako igrati i s kim(tko je prijatelj a tko neprijatelj, prije igrao CoD 2):D pa kud sam god krenuo "raspaljot po družin":D je bila opcija..... a tek kad nastane panika da vidiš onda njesra ajmeeeee:fuming:
treba probati svakako:goood:

Brko 07.08.2013. 17:33

Samo što ovdje ne čučneš iza bačve na 5 sekundi da ozdraviš od 4 metka koje si primio :D

RobertCrni 07.01.2014. 00:52

Jel' se može na koji način oživiti lik u igri?? Riknuo mi onaj sprovodnik što mi treba dati informaciju da me doktor čeka u Agropromu.

Brko 07.01.2014. 09:41

Može, da loadaš sejv fajl prije nego je dotični preminuo.

RobertCrni 07.01.2014. 13:01

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2523036)
Može, da loadaš sejv fajl prije nego je dotični preminuo.

Znam to Brko, al' otišao sam već daleko i ne znam kad je on otegnuo. Pretpostavljam kada sam se ja motao tu negdje u blizini a to je bilo na početku. U Stalker Soupu je zbog kompleksnosti i kompliciranosti bilo moguće s kombinacijom Esc pa ona R, oživiti poginulog tipa koji je bitan za igru pa sam mislio da možda i u SOC-u postoji takvo što. :nono:

RobertCrni 07.01.2014. 16:44

Riješio! Od Sidrovića kupim tu informaciju. ;)

Brko 07.01.2014. 16:48

Citiraj:

Autor RobertCrni (Post 2523164)
Znam to Brko, al' otišao sam već daleko i ne znam kad je on otegnuo. Pretpostavljam kada sam se ja motao tu negdje u blizini a to je bilo na početku. U Stalker Soupu je zbog kompleksnosti i kompliciranosti bilo moguće s kombinacijom Esc pa ona R, oživiti poginulog tipa koji je bitan za igru pa sam mislio da možda i u SOC-u postoji takvo što. :nono:

Prvi put čujem za to. Al ajde, kad netko pogine bezveze, onda je problem, tipa ako ga cucki izgrizu ili ubije netko drugi. Ali ako ga sam okineš... :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23.