![]() |
Jesi odigrao do kraja? Dakle, riješio si pitanja sa hologramom i odličio si da im nećeš pomoći i borio si se do kraja još jednopola ure do uru i vidio si cutscene gdje Strelok leži na travi?
|
Ne...uđem u onu prostoriju sa 6 plavih lampiona i to riješim...taj hologram je onaj znanstvenik što postavlja pitanja? Ispitao što mi je bilo ponuđeno i nakon toga mi ostalo neko pitanje...uglavnom potvrdno sam odgovorio...
Hm...idem probat još jednom... |
Citiraj:
|
Evo uspio sam...izbacilo me van...bit će krvavo! Svi su u exo suitsima...treba bit smiren i precizan!:D
|
Citiraj:
|
SoC sam prelazio 3 ili 4 puta i nijednom nisam imao zivaca za rijesit NPP
Svaki put rijesim sve dosta detaljno s jedno 30ak sati igre i kad dodjem do "point with no return" sva ona vojska i monolith mi krene ic na jetra i odustanem :D |
Citiraj:
|
Evo druže brko...odradio sam sve kako si rekao...debelih pola sata sam se namučio u npp-u i puno sam puta ginuo...zone is open !:goood:
E sad laganini...pokupiti sve što se nudi u stashevima,kolektirati armore i oružje. Samo se bojim da mi ne dosadi jer su side questovi jednolični... |
Citiraj:
|
Sad ubaciš drugi mod i nanovo:D barem ih ima poprilićno s kojima se da odlićno zabaviti i ubiti vrijeme, a rade OK.:)
|
A malo ću free play igrat pa ćemo vidjet...kad dosadi mičem igru.
Koji mod najviše mijenja SOC ? El ima neki gdje su main guestovi sasvim drugačiji ? |
Citiraj:
|
Expres odgovor:D imaš i Clear Sky faction mod i OGSE Mod koje sam odigrao i super su.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A dok god STALKam sve je super i sve je za 5, razvijam razne taktike, suljam se, ovo ono. NPP mi je COD like - trci i pucaj i stvarno nemam zivaca za 16x loadirat dok me helic gađe i gamd izvire iz svakog coska :kafa: |
Nisam imao nekih većih problema možda se 3-4 puta srušio kroz cijelu igru ali to me nije odgovorilo da nezavršim navedeni.:D navikao sam se na krašanje:D
|
Citiraj:
|
Brko ti si cini mi se STALKER grand master! :D meni je zaj okoncat SOC, previse san se nakesa para i udeblja san se, od pustih kamenja i oruzja. :D Neman kad potrosit to silno bogatstvo....
|
Citiraj:
Pa vidi, imam i ja par milja novaca i sve što hoću u stashu, ali sve je to u freeplayu. Ako imaš complete mod, pređi i nastavi u free. I dalje se tu može zarađivati, pogotovo na artefaktima ;) lova do krova ;) |
Ne može mi niko ništa...jači sam od sudbine...:D:D:D
http://www.pohrani.com/t/3A/gQ/4AGJI...319-31-30l.jpg Druže Brko...šta bi se desilo kad bi napravio raspaljotku i cijelu bazu potamanio ? El bi mi ostao koji prijatelj u zoni ?:stoopid: |
Citiraj:
Radije sa dutyjem u fajt nego sa njima, čisto zbog lokacije di tko drži straže. |
Ja sam jednom u nekom modu igrao i sve potamanio u bazi pa i trejdera:D nije ostalo ništa, ali sam si prije toga nakupovao municije i oružja i posakrivao na određenim mjestima da mogu ratovati sa svima na koje naiđem:D bilo je to u početku i izgledalo zanimljivo ali samo trenutno jer kad sve potamaniš izgubiš volju za igranjem jedino ako ideš igrati samo osnovne misije i od početka do kraja igra netraje dugo ali bude zanimljiva:D
Nekošta te ništa da probaš kako će se onda razvijati situacija, ako nezadovoljava tvoje apetite kreneš ispoćetka...... a to i je igra koju uvijek možeš igrati i početi i završiti na puno naćina:D igru igram od kad je izašla i nije mi dosadila i jedina je koja se toliko zadržala na mom kompu dakako kompletna triologija Stalkera usnimljena na više mijesta s razlićitim modovima i preradama:D jednostavno "Stalker virusomanija me uhvatila":care: Sad pauziram radi vrućine jer je pakleno i ćeka se 9mj. i malo svježije vrijeme pa nastavak slijedi a dotada prikupljam "nove-stare modove" u poboljšanim verzijama.... |
Da, ali ako je to Complete mod 2009, a nekako mi se čini da je, baza se opet reformira, pa bi onda tek moglo biti belaja :D
|
Od toliko odigranih modova nesjećam se s kojim sam to probao ali da je bilo vatreno i gusto bogme je:D onda i nisam baš sve kužio i znao što i kako igrati i s kim(tko je prijatelj a tko neprijatelj, prije igrao CoD 2):D pa kud sam god krenuo "raspaljot po družin":D je bila opcija..... a tek kad nastane panika da vidiš onda njesra ajmeeeee:fuming:
treba probati svakako:goood: |
Samo što ovdje ne čučneš iza bačve na 5 sekundi da ozdraviš od 4 metka koje si primio :D
|
Jel' se može na koji način oživiti lik u igri?? Riknuo mi onaj sprovodnik što mi treba dati informaciju da me doktor čeka u Agropromu.
|
Može, da loadaš sejv fajl prije nego je dotični preminuo.
|
Citiraj:
|
Riješio! Od Sidrovića kupim tu informaciju. ;)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |