![]() |
Citiraj:
|
Trebao bih uzeti kao poklon ssd 1tb za ps5, može li preporuka za neki koji provjereno radi i ima hladnjak koji paše u ps5?
:fala: |
Citiraj:
Oba su brza i odlična. Kingstona koristim duže vrijeme u PS5 i top je. |
Bio je na Amazonu DE za dobru lovu crucial sa heatsinkom 75€.
Evo link Taj ti je najjeftiniji a kažu da je dobar. Mislim da su ga i ovdje neki kupovali. |
Ja imam taj od 2tb i fercera ko onaj origigi unutra
|
|
Vidim da je Callisto Protocol u PS+ ovaj mjesec, ali jučer kad sam išao dodat u library, imam samo Farming i onaj Weird West.
Jel još nekom tak? |
Citiraj:
|
Sad pogledao, tu je i Callisto.
|
Izgleda da besplatne pretplate zbog stora završavaju sa ovim mjesecom.
|
E sad ima i kod mene Callisto, jučer navečer ga nije bilo
|
|
|
Novi PS5 će biti manjih dimenzija
https://blog.playstation.com/2023/10...oliday-season/ |
Vertikalni stalak se kupuje odvojeno za mizernih 30€, a BR drive se skida i može se kupiti za digital verziju za fantastičnih 120€.
GG Sony. Ja BTW čekam recenzije da vidim da li i koliko manje troši i da li je istinita glasina da su maknuli tekući metal i ubacili normalnu pastu. Naravno, jako mi je bitna i buka. Pa će vidimo hoću li napokon preći sa PS4 na PS5. :) |
A kakva buka točno?
Pa kompletno je nečujan. Zanimljivi su mi ti komentari za novu konzolu, što točno dobivamo njom? Još mi je jasna bila 4 i 4 PRO (4k), ali ovo, šta je novo točno? :D Konzola sama po sebi je skoro pa perfekna (stara verzija). |
stara je prevelika za moj ukus/tv regal :D, nadam se da ce ova nova bit vidno manja, zanima me usporedno kad budu kolika je razlika.
al da jos nemam konkretnog razloga za prelazak sa ps4 na ovo... |
Meni je "stari" model odličan.
Tih, brz, vizualno super, radi ka ura.... Čekat ću PRO verziju kao i kod PS4. |
isto tako cu cekat pro verziju
|
Citiraj:
Ova nova neće biti PRO koliko vidim, samo manja, ništa drugo. U PRO verziji što mogu ponuditi? 8k na 120fps-a? :D Yeah, right.. Za jedno 8 godina. :D |
Eventualno malkice brži procesor, možda koju gigu rama više i to je to, teško da će APU za grafiku mijenjat.
|
Citiraj:
Četvrka i četvorka PRO je stvarno razlika, 4k kad je došao, top. Ali ovdje, ne znam što više mogu ponuditi? Nemam problema s nikakvih štucanjem, glasnoćom, ičim na postojećoj konzoli. Dizajn i malo jači hardware i to je to. |
Ovo je u suštini refresh kao Slim model PS4 samo što ovo nije dovoljno Slim da bi se nazvalo PS5 Slim. :D
Ja peglam svoju tihu, hladnu, savršenu day-1 verziju dok ne rikne ili eventualne PS5 Pro. :lol2: |
Pa to je Slim model, da, kao što je i svaka druga generacija PS-a dobila. Radi se o manjoj, pouzdanijoj, tišoj i manje potrošnoj konzoli. Stvarno ne znam što je tu ljudima čudno da ovako nešto izbacuju.
Da se razumijemo, neću mijenjati svoju FAT verziju, ali da trenutno nemam PS5, normalno da bih kupio ovu novu Slim verziju prije ove starije. |
Citiraj:
Ja sam kupio PS4 slim (ne znajući očito) i prodao ga za 10 dana, kupio PRO za istu lovu. :D |
Dimenzije 'stare' PS5 su 390 x 260 x 104, a nove će biti 358 x 216 x 96 mm.
DE verzija je bila 390 x 260 x 92, a sada će biti 358 x 216 x 80 mm. U principu, jedina bitna razlika je što će sada imati 1Tb M.2 umjesto 825Gb. |
tih 1tb je jako malo sada kada online igre imaju po 150-200gb
|
baš ako ti jako dimenzije ne smetaju kupiš jeftiniju, isti vrag...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da znam da je Fat odličan po tom pitanju, ali ne znam kakv je slim, a ako bude ćorak tj glasan, kupujem fat. Isto tako su bile glasine da će ići prava pasta umjesto tekućeg metala, tu je prednost jer metal oksidira hladnjak i zapravo ajmo reći kao da ispari nakon nekog vremena, pa treba rastavljati konzolu i ponovno mazati. E ni to mi se neda jer nije jednostavno i gotovo u 5min kao na PC-u. Mi bi trbeali dobiti manju potrošnju i fizički manju konzolu. Sony dobiva konzolu na kojoj mu je zarada veća jer im je ovo jeftinije u izradi. Za primjer potrošnje, fat PS4 cca 150w, Slim PS4 cca 80w (ili 100injak, ali svejedno dobra razlika). Meni je to osjetno. PS5 troši cca 210w, neka to spuste na 150 i ja sretan. ;) BTW nemam uopće PS5, inače da imam fat, ne bi ovo ni gledao kao što nisam ni PS4 slim, nego još uvijek igram na običnom launch fat-u. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06. |