![]() |
Ne znam, javim kad stigne. Malo sam se obezobrazio pa sam za svaki slučaj uzeo i Wunderbaum borić, ak krema smrdi.
|
Citiraj:
Evo http://i68.tinypic.com/2e3sy9s.png |
ovo neće nikad otići, vidim :D
Ag, šta ti kažeš? :D |
Kakvo ruganje :D
|
Citiraj:
Ja uzeo Kingstona A400 480 GB , 344 kune sa poštarinom i uračunatim popustom. :beer: |
Kako do popusta? :D Da se ogrebem za 26 borića :D
|
|
Citiraj:
|
Da, ne šalju. A nije ni kod nas skupa
|
Što ste kupili na akciji u megastoreu?
|
Citiraj:
Jedino me zabrinjava isplativost ako uračunam put od 20km u oba smjera te potrosnju od 7.5L/100 km eurodizela (ne premium nego obicno bez dodanih aditiva) te iskorištavanje guma, ovjesa automobila te opcenito kilometraza prema redovnim servisima. Mozda eventualno ako ovih 30% popusta ubacim dugorocno u amortizaciju automobila pa se isplati? https://megastore.hr/proizvod/slusal...164429-164429/ |
Citiraj:
|
Za amazon.de ima mailboxde sta se dostave tiče ali cijena nije bas ekstra
|
Nista
Htio uzet zeni samsung onaj pametni sat,al ne prihvaca mi kod |
Proci ce ti kod, samo ponovi nekoliko puta, tj klikni primjeni kod :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čuvaj si i broji si svaku krunicu da nebi falilo Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Meni prihvaća, klikneš na "Kreni na plaćanja" i tamo tek upisuješ kod, moraš upisati ime i prezime te odabrati plaćanje karticom.
|
Tako je i meni bilo. Onda sam se poigrao sa načinama plaćanja i onda je prihvatio kod. Kao što kaže na naslovnici: "Popust vrijedi za sve oblike plaćanja osim za obročno plaćanje kreditnim karticama te uplatom na račun, jer rezervacije nisu moguće za ovakav tip akcije."
Pokušao sam uzeti Samsung A50 i stalno izbacuje poruku tipa da ih nema dovoljno na lageru (yeah, right!). Pokušao sam odabrati drugu boju, ali poruka je ostala ista. Sve u svemu - prilično slab izbor stvari za kupiti. |
Ja sam svoj LG 50" smart tv platio 2750kn na akciji, a oni nude NOA Android 50" tv za 1700kn, imaju neke dobre cijene.
Ja si mislim uzeti romobil, samo ne znam kako će ići po uzbrdici |
Narucio galaxy watch 46mm (1399kn), noa vision tv 55” (2030kn) i psn bonove od 150kn (112kn).
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel zna tko koja kurirska služba dostavlja za Megastore kad se odabere besplatna dostava?
|
Overseas
|
Hvala.
|
Britanska funta dosta pada pa je možda prilika ugrabiti nešto s UK shopova.
Sutrašnji srednji po HNB-u 8.06 pa pričekajte sutra za kupnju :) |
Sudjeluje li Amazon u Black Friday akcijama?
Hoću si kupit DJI dron, ne znam ako mi se isplati čekati 11. mj. Poslano sa mog ONEPLUS A6013 koristeći Tapatalk |
Ako neko ima viska kod za ekupi da ga nece iskoristiti neka mi sibne u inbox. Tnx :)
|
@predator
Da, sudjeluje. Ne sjećam da sam uopće viđao dronove na BF, a kamoli DJI. |
a ima ih svih modela na njuški..ne znam što očekuje od tih BF akcija za DJI
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |