![]() |
previse botova, neigrivo je u ovom stanju u smislu da te raz*ebe za normalan game
|
Ja sam krenuo s Liteom jer sam zahrđo za real deal. Nekoliko rundi je bilo botova, u roku 2 veceri igranja ih vise nije bilo i jedva mogu skupit 2-3 killa :D
Ako je netko za sprdnju, nick je: Kljajaaa |
Ja igram retail, ali ne drži me više nešto previše.
Game, dva dnevno i to je to. |
Ja sam do proljeca ove god na originalu skupio 500-600h, ali onda je dosla pauza do sada, a ne vraca mi se na original jer mislim da bi mi opet trebalo 300h da mogu odigrat pošteni game sa 5+ killova.. uz to, bolje radi lite
|
Ja sam u 500h natukao preko 80 dinnera, prvi meč ikada sam bio 8. i imao 4 killa.
Ali zadnjih tjedan dana, ništa. Niti u top 3 nisam bio :D |
To FPP ili TPP
|
Na kompu sam na FPP iskljucivo, na mobileu TPP
|
Ja se više nemrem natjerati da odigram game, ali mi je zato gledanje strimera kako igraju zakon, i samo ovu igru gledam.
Možda sam ostario :D |
Citiraj:
|
Igrao tko LITE danas? Igra vrti kao da je ubrzana 2x, character leti po mapi, 40 metaka iz M4 nestane za 2 sec?
|
|
svima je to danas s kojima sam igrao, očito bug
|
djelomicno je bug
mora se otici u pubg pgc, claimat token i odabrat favorite ekipuza koju mislite da ce winnat, nakon toga nestane badge |
Citiraj:
Claim tokena i odabrati team :) |
o pa pobjedio si jucer nakon godinu dana :P :D
|
Citiraj:
Nisam nakon godinu dana pobjedio, vec nisam igrao godinu dana. |
A onda krivi nadimak pomiješao izgleda,kako se zoveš u igri
Poslano sa mog GM1900 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Vjerojatno to jesam ja i da pobjedio sam prekjučer :) Ja sam shvatio da se referiraš na moj post da sam pobjedio nakon godinu dana igranja :) Kao što sam i napisao, 3 posta iznad :) Citiraj:
|
Kiša i magla, sniper + silencer, koji feeling :D
Počeli se dinnervi vraćati lagano :) |
ja svakih cca 40 gejmova tek osvojim diner,solo naravno
|
https://www.facebook.com/PUBG/videos/580091262840365/
mapa ili? podsjeća na miramar, not happy ako je mapa |
Citiraj:
|
bah, bah, bah.
rimuvat će vikendi |
|
Drago mi je da oni rade na novim sadržajima, ali generalno zaostaju za svima.
Ne igram iz jednog jedinog razloga. Stroj u potisu, imam trzanja igre. 120fps-a pa pad na 80 kada trčim itd. I dalje najbolja BR igra i jedna od najboljih MP igara koje sam ikada igrao, no izgubio sam volju nakon takvih gluposti. 1060 6GB lockano na 75hz radilo savršeno, bace update, stavim 1080ti i ne mogu igrati više... |
ajde dodali su uništavanje zgrada (more or less) nakon sto godina, mogla bi bit fora ta 2x2 mapa sa 64 igrača |
TDM 8v8, bumo probali |
probali smo, izgleda dobro. malo ih jebuckaju spawnovi, valjda će to riješit u dogledno vrijeme.
|
igra netko mobile?
|
Frag Grenade je sjeban skroz, previse smanjili dmr i sr na karakinu. To je ono sto sam do sad primjetio...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |