![]() |
UEFA Euro 2016
Ma lol, otkud im ta ideja
Bas ce engleska liga, spanjolska itd. pristat na to |
Citiraj:
Ipak nije još zamjenjen. Treba inekciju blokadu mu skenjat u koljeno i to je to. Evo ga. Steznik i igla i udri dalje. Citiraj:
|
E sad je gotov. Jebiga, sreća je kurva. Od svih utakmica baš danas.
|
Haha, koja namjestaljka. Ovaj polomi Ronalda i nema cak ni faula...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Odose ligamenti... To je ono kad mali od tezge u Zari krene igrat nogomet. Govno jedno nista drugo...
|
Odnesli su Ronalda ko da ga vode na hitnu amputaciju
|
A jebemti, krivo mi za kikicu, vidi se iz aviona kolko mu je krivo
A i perezu je sigurno |
Sad mirne duse za portugalce navijati :o
|
Šteta... Nije mi drag ni malo, al žao mi je.. Kako je sve išlo, bilo mu je suđeno da digne pehar kao kapetan i najbitniji faktor ginala... Ovako, možda ga još uvik digne, al nije to to!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
A kako bi drugačije Francuska bila prvak nego kao domaćin i uz pomoć suca??
Nisam Ronaldo fanboy, ali fino ga je Payet slomio. Sudac ni prekršaj nije sudio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U svakom slučaju šteta. Nije u redu ići tako u igrača. Ovo je minimalno trebao bit žuti. I nikad se nemojte veselit tuđoj ozlijedi. I evo vam francuza govnara... pa samo navijajte za njih. |
Start na loptu decki, karma is a bitch. Previse puta se bacao za nis. Ovaj put je bilo ozbiljnije al eto... karma.
Ajmo francuzi. |
Serem ti se na francuze :D
I nije start na loptu. Na loptu nejdeš koljenom unaprijed. Nije u redu ni najmanje. Payet je odličan igrač ali ovo mu ne treba. Uostalom, budeš vidio kaj će reći Mateo Beusan. |
Evo i Cedric je išao koljenom na "loptu"
|
Pa mos startat na loptu i pritom nekom glavu odrubit, nije problem :D
Sad cemo vidjet kakva su momcad, oce se konsolidirat ili ce im falit aura od kikice na terenu |
Ubiše crnci i Quaresmu... pa koji kurac.
I nema izležavanja po travi puno jerbo ovi leptiri grizu :) |
eventualno je mogao malo se bolje pripremit na kontakt, nekako je pre-uspravno stajao. Iako, francuzi i dalje fauliraju, a sudac suti...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
UEFA Euro 2016
A nista, nek vrate, samo ce sudac onda reagirat
Siguran sam da sanchez moze polomit kog oce, a sudac daje do znanja da moze gruba igra |
Ma ono od Payeta je čisti žuti. Ali nije to problem. Problem je što Francuzi tuku, a sudac to pušta. A ako ne uspiju zabiti gol, bit će penal.
|
A jebiga, tukli su oni i naše pa je pizdun iz Španjolske im dao jedan jedini žuti.
|
|
Možda i "The moment Payet ended Cristiano Ronaldo's prvih par kola u Primeri".
Ovi crnci imaju pik na Quaresmu. Stalno ga boksaju. |
Sta mu nije barem lakat postavio da mu surlu poravna ili zube polumi.
Sent from my D5803 using Tapatalk |
To je bilo namjerno u koljeno. Ako Portugal osvoji, slavit ću kao da su nasi osvojili.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |