![]() |
Ja koristim te extended verzije podloga već jedno 2-3 godine, i mogu reći da sam prezadovoljan. Istina, nisam koristio ništa drugo osim Razer, ali zadovoljan sam.
Ovu uzimam, biti će dobra za laptope slagati na njoj na radnom stolu. |
Citiraj:
|
|
popusti u hgspotu što sam konstruktivno vidio
Vodeno hlađenje CORSAIR Hydro Series H55 Quiet CPU Cooler 672,63 kn -50% 336,32 kn Vodeno hlađenje FRACTAL Kelvin T12 763,16 kn -50% 381,58 kn USB memorija 32 GB SILICON POWER Touch T08, roza 121,05 kn -50% 60,53 kn Vodeno hlađenje CORSAIR Hydro Series H60 High Performance Liquid CPU Cooler 672,63 kn -25% 504,47 kn Eksterni tvrdi disk, 2 TB, A-DATA Durable HD700, 2.5", USB 3.0, crni 1.104,21 kn -25% 828,16 kn Eksterni tvrdi disk, 2 TB, A-DATA Classic HV100, 2.5", USB 3.0, crni 841,05 kn -20% 672,84 kn nije pitanje za ovdje ali FRACTAL Kelvin T12 ili CORSAIR Hydro Series H55??za ovu cjenu ili ni jedan. |
To je nešto što je bilo ful kratkotrajno bilo?
Jer koliko vidim sve je po originalnoj cijeni. |
Ja upravo gledam, i dalje traje akcija.
Moraš po kategorijama pretraživati. |
Citiraj:
Kako dođeš do njega da ti se prikaže navedena cijena s popustom? |
|
Ok, ali onda su ili prodali sva ova fractal vodena što su imali, vjerojatno su i imali samo 1 komad po toj cijeni :D, ili im se ne prikazuju ti popusti na webshopu (a po najavi za ovu akciju bi trebalo vrijediti i na webshopu).
|
pa to je njihova klasika već godinama... najnoviji ipad u pol cijene, komada 1, ali kad ste već tu imamo ovu divnu beko perilicu :D
|
Ok, kako se kupuju te stvari koje su na popustu? Webshop daje samo pune cijene, bez popusta.
btw, moglo bi se porazgovarati o tim popustima. Logitech K400+ sa popustom košta više nego puna cijena u notorno skupom Linksu. |
|
W10 Pro za 299kn
https://www.crnojaje.hr/Deals/Detail...n=Newsletter_B |
svijet medija ima popuste uz kupone zaba10 (10%) i gotovina (na određene artikle, mislim 5%). s time da se kuponi zbrajaju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Xelio, USA tvrtka koja prodaje te licence. Ne znam kako i mogu li dati R1 račun.
|
Logitech G930 Wireless Gaming Headset
https://www.amazon.co.uk/gp/product/...KL5A1OLE&psc=1 405 kn s postarinom, u nas oko 1000 kn |
Kupljeno :)
Javim kad stigne :) EDIT: Piše da je između 23. i 28. već kod mene. Ajde da i to vidimo :) |
Citiraj:
btw. eo ne znam dal da i ja uzmem taj headset, bas mi ne treba al primamljiva mi cijena, makar ih stvaio na policu :D |
Evo i ja se pocastio, nekako me malo zabrinjava hrpa losih reviewova slusa te kolega koji je imao problema sa W10 i njima... Ali vidit cemo :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Osobno sam isao na G933 jer ima platnene jastucice i ljudi se puuuno manje zale na probleme oko pucanja konekcije. Frend ima G930 i u izravnoj usporedbi meni su G933 ipak udobnije, rupa za uho je malo veca, ali sluske su glomaznije i ne smijete puno naginjat glavu. Plusevi su sto mikrofon mozes skroz sakriti i mozes ih nositi oko vrata jer se sluske zakrecu u zglobu.
Zvuk na jednim i drugim mi zvuci slicno. Kupio ih na black friday za oko 100 eura, nemam nijednu zamjerku zasad. Cesto su na akcijama i nedavno su opet bile blizu sto eura (nick to prati i salje tu). |
Nije neka akcija, ali opet
Links - MX Master 500 kuna |
Najavljen novi pa se starih riješavaju ;)
|
A i Links je uvijek imao konkurentne cijene za Logitech i dobre akcije za Logitech.
|
Citiraj:
|
Imas vec na logitech stranici, mx master 2s (ili samo 2) i anywhere 2s, isti dizajn, nove boje, novi senzor, podrska za logitech flow
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=tv3Ycb2ekW8 Novi sensor, podesiv dpi do i trajnija baterija. Meni bi bilo čisto dosta za zamjenu :D |
MX Performance se ne da, nadživio je već i prvog nasljednika...Nadam se da bi mogao uskoro u mirovinu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:02. |