![]() |
Meni osobno ne smeta ni jedan. Ali vjerojatno ti je jasno što podliježe nakon otvaranja zasebne coolpad teme? Onda će se svako sjetiti "e nas 4 ima neki XY i mi bi svoju temu jer nam je preglednije". Samo je u tome stvar.
Kineski mobiteli su ovdje USPUTNA tema jer se radi o jeftinim uređajima sa ne baš kvalitetnom podrškom i svim pratećim stvarima i zamišljeni su kao alternativa, a ne da svaki brend ima svoju temu gdje će se troje ljudi vrtiti u krug i pisati svašta. A i vidim da jedno te isti ljudi pišu jedno te isto i ovdje i na nekim drugim forumima... i novi useri postavljaju ista pitanja svuda. Mene više to smeta kao i offtopic o dućanima nego pisanje nekih konkretnih informacija. |
Ja bi to eventualno sve u jednu jer se svako malo pojavi neki novi popularni model itd.. China Android development i sl..
|
Citiraj:
|
Ima ga frend, pre zadovoljan je
|
I meni bi bilo draže da postoji zasebna tema za coolpad jer me ubiše s PM-ovima u posljednje vrijeme :D
Xiaomi traži beta testere za MIUI v6 (kitkat) internacionalnu verziju. Vlasnici Mi3 i Mi4 sa stažom na MIUI forumu, javite se |
Evo ga, slobodan za prodaju, bez inviteova. Ali, 289 eura? Hmm, cini mi se da ipak nije toliko spektakularna cijena.
http://oneplus.eu/ |
Nije ni tak losa. 900 jura je ip 6 plus, dva OPO 64gb i jos ostane za dobar produzeni vikend negdje na moru.. ili 3 x 16gb i jedno pijanjcevanje.. KO tu koga..
Lagano dolazim u napast da prodam voljeni G2 i uzmem to iako mi je G2 za prigode gdje mi treba "mali" mobitel pa nije bas zgodno.. http://www.pohrani.com/t/31/yH/3sGUl...e-plus-one.jpg |
Citiraj:
|
Gdje je sad najjeftinije uzet Oneplus One?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Netko ovdje me prije tjedan-dva uvjeravao da 16Gb verzija OPO sa tog linka nije za EU tržište.
|
Citiraj:
Još se uz službenu opremu dobije i: Citiraj:
|
da al ta cijena od 359$ je bila jedina stvar sta nas privlaci naspram brandirane konkurencije sa 2god garancije koja je ostvariva 3 minute hoda od kuce... nebitno koliko tocno izadje na kraju cijena al nije ni blizu za poluproizvod koji radi samo na "papiru" (antutu)
|
Poluproizvod? Lol.
|
Citiraj:
|
Po tebi je onda i taj lg g3 poluproizvod ako ces ga narucivat preko neta. I sve sta se naruci preko neta je poluproizvod? Meni prijatelj neki dan narucio personaliziranu skodu iz Češke, evo ceka je, a isto ne zna kakva ce doc, oce bit ispravna itd, jel i to onda poluproizvod?
|
Citiraj:
|
Držite se teme bez off topica.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bitno je za kolko se mogu kupit a ne kolko kostaju u ducanu. OPO se bas i ne moze kupit nov 30, 40% jeftinije nego u ducanu dok se ovi mogu bez problema na njusci.. Dode na slicno.
|
Jesu li kvalitetni zopovi punjaci?ima jedan u wow shopu za 30kn,a bas mi treba neki punjac
|
Citiraj:
|
|
Masva, kad bi mogli krenuti non-Xiaomi modeli?
Imaš ideju? |
iskreno ne znam
kinezi svako malo izmišljaju toplu vodu fino v6 radi al treba još to ispolirati dosta ima port za S4 ali šteka boot |
Ajd fino da su i vlasnici Mi2 dočekali nešto novo.
Xiaomi je malo čudna firma tako da su znali novije verzije prije pustiti na druge mobitele nego njihov vlastiti brand :-) Imho, meni onako na prvu ružan ovaj V6, šarenilo, a niti taj trendy flat interface mi ne paše. BTW, Masva što ti je ovo "5.16GBOmogući", to ti se nešto zalijepilo sve skupa? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:36. |