![]() |
I na ps4 pro ti je buka minimalna ako promjeniš pastu. Tvornički je krinimal. Ja sam promjenio prije par dana i bez pretjerivanja tiša je doslovno 80-90 posto. Prije je bučala kao avion u nekim igrama, sada ko da je u idlu cijelo vrijeme.
|
Ma iskreno, koliko igram zadnje vrijeme (gotovo ništa), nisam ju upalio 6 mjeseci, sad ponovo igram TLOU da se pripremim za dvojku, ne mislim riskirati i upuštati se u takve pothvate. :D
Ali hvala na info, dobro za znati ako odlučim. |
Citiraj:
|
https://www.bug.hr/igrace-konzole/pl...volucija-14977
Malo o nadolazecim konzolama. |
Ja imam onu prvu verziju PS4 staru ko zna koliko godina. Nikad otvarana, čišćena ili mijenjana pasta. Nikad ju ne čujem kako radi.
|
Ja imam fat u istoj sobi kao i ps4 pro.
Fat se čuje kao avion, dok je drugi nečujan u istim igrama Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Moj je isto nečujan, osim u GOW u 4k. :D E tu se čuje. :)
|
Citiraj:
|
Eto, da me znaš, znao bi da sam ja prvi koji bi tako nešto rekao... Na PC-u.
Ali na konzolama je to druga priča. Većina ekskluziva je na 30 FPS-a, nije mi smetalo. |
Citiraj:
+ tu je psihološki faktor kad igraš neku eskluzivu, koju ne možeš igrati nigdje drugdje i na nekim drugim postavkama....ni ne razmišljaš puno o tehnikalijama nego jednostavno guštaš u igri. Inače 30 fpsa su gotovo u pravilu single player naslovi sa max boostanom grafikom. Vožnje, sport, multi napucavanje i sl.je obično u 60. Najgore je nestabilni farme rate, kad imaš velike skokove. |
Citiraj:
Što reć, navikao se brzo, zapravo, nisam čak nit obraćao pažnju, pošto sam znao što me čeka.. |
glupo je ocekivat 60+ fpsa na 4k na konzoli od 500 eura, dok komp da vrati isto kosta puno više
prosjecni useri nece to ni osjetit, dok ne pada ispod 25 :D |
Citiraj:
|
Meni također ne smtea 30 fps-a.
Rijetko kad na PRO konzoli osjetim trzanje. I sad mi je grafika odlična, a mogu misliti šta će biti na 5-ci. Zamjerku imam samo na povremeno bučan ventilator. Sve u svemu, 5-ca će biti top i kod mene će biti prvi dan :) |
Citiraj:
|
Ne igram pucacine na konzolama pa ne mogu za njih pricati. Ali eksluzive i igre tipa Assassins Creed i Fable se bez problema igraju u 30 fps. Da, osjeti se razlika izmedju 60 fps na PC-u i 30 fps na konzoli ali nije nista strasno koliko tu neki tvrde. Problem je kad igra ne ide glatko u 30 fps, vec framerate pada i na 20-tak fps ali stabilnih 30 fps nije nikakav problem.
|
30 FPS je problem jedino kada istu igru igraš na PC prvo, pa pređeš na konzolu, ali i tada se brzo navikne po meni.
|
Mislim da sve ovisi o tipu igre... Tekken, GT Sport i slicne igre stvarno treba 60 FPS i cim krene padat, osjeti se. Neki RPG-ovi di laganini setas okolo i sve je shiny i bloomy i uzivas u scenografiji, 30 FPS super izgleda dok god ne pada znacajno ispod.
|
Najs.
|
super za skupljanje prasine u onim utorima na poklopcu konzole :D
|
A eto, prednosti i mane. :)
Meni odlično izgleda, vjerujem da će fanovima i sakupljačima imati određenu vrijednost. :) Osobno, nikada nisam volio te "Limited" verzije konzola. Izgledaju dobro, ali crno je crno. :) |
Neznam jel adekvatna tema,do svaki dan 5 sms-ova dobivam "2-step verification is active on your Sony Entertainment Network account. Please visit http://idp.sn/device-password to generate a device setup password to use with your Sony device."
Plejka ugasena,danima nismo upalili i non stop to dolazi. Se neko nameracio na account pa zeli hakirati ili koji vrag? |
Očito.
Promjeni pass za početak. |
Citiraj:
za zastitu akaunta dodas samo 2step i miran si, iako ga vjerovatno imas, sms dobiješ kod to zanemari više mi liči na neki link da ti i 2step probiju Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
Link je Sonyjev. 2step verifikacija ne radi na starijim uređajima kao što su PS3, PS Vita i PS TV, a nešto od toga vjerojatno ima prijavljeno u računu.
|
Promijenio sam sifru za pocetak.imam ps4.
Ovo i je 2step verifikacija.ps vita i ps tv nemam. Budemo vidjeli sada nakon promjene da li bude istih slucajeva. U svakom slucaju tnx na pomoci. |
Citiraj:
|
Zanimljivo. Kažeš da je igračko iskustvo bolje na 60 nego na 30. A gdje je itko ikada rekao da nije?
Isto kao da kažeš da je bolje igrati na 144FPS-a nego na 60... Otkrivamo toplu vodu ponovo vidim... Ali "rađe iskopam oči nego igram na 30 FPS-a" a imaš sve konzole doma... Zašto imaš PS4 onda? |
Citiraj:
Igram se i na PS4 i na PC-u i igrao sam iste igre i na jednom i na drugom gdje je na PS4 bilo 30 FPS-a, a na PC-u 60+ FPS-a i ja apsolutno ništa drukčije nisam primjetio. |
E ebiga onda imaš tromo oko, nemam niš protiv konzola, dapače ali 60 je 60.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:29. |