![]() |
Ima li netko dobar sopcast stream za City - Real?
Trenutno ne mogu pristupiti svojim izvorima :D edit: proradilo! Channel - 137918 |
Gotze - Reus 0:1 :D bravo decki
|
Ajmo BvB :D
|
Borusia povela i real poveo. :) Bye bye m.city. :)
|
Napokon Luka igra ofenzivnije, i tamo je gdje treba biti, na rubu 16-erca :)
|
Jooooj damire umalo gol.. Stativa. :( ŠTETA :(
|
Usporedba Messija i Fabregasa po pitanju pripadnosti nogometnoj školi i nije baš najsretnija.
Nije baš isto 12 ili 16 godina. Sa 16 (Fabregas u Arsenalu) si tehnički (i velikim dijelom taktički) gotov, dok sa 12 (Messi u Barci), nakon usvajanja općih tehničkih načela, slijedi razvoj specifične tehnike a tek onda ozbiljnije taktičko usavršavanje. Edit: ajmo Dortmund!!! Gotze 2:0! |
Gotze 0:2 tak se to radi
edit; 0:3 Lewy |
Ubija drotmund... 0:3 ;)
Dinamo ihjao prilika. :) Igraju najbolje do sada. :) |
Jebemu, a baš ih ne gledam :D
|
I bolje, ovo nema smisla, kao da ih je netko ukleo :D
Sammir stativu s unutarnje strane pogodi, lopta se odbije vani.. Ovaj skine Beći s crte :S A normalno, opet su primi glup gol :S |
Ozbiljno ovo je najbolje od dinama do sada. :) IMHO! :)
A ovi iz dortmunda su strojevi. :) Tri komada u prvom poluvremenu. :) SAVRŠENO! :) |
Steta za Dinamo, nece i nece u gol. Beći ovaj skrene u korner, iz kornera Vida glavom, golman brani, na odbijanac opet Bećo i sa crte lik izbaci.
Uzas. :D |
I onda se mi pitamo zašto Perišić ne igra. Fuck, ovi će za 2-3 godine biti glavni igrači po najvećim klubovima.
Dinamo će ga zabiti danas :) Btw kakav je Modrić, tko gleda? |
Još samo Halilović fali u igri :(
Ja gledam obe tekme :D A brijem da nije imao pogrešno dodavanje, čak i jedan blokiran udarac.. Ništa posebno, solidan kao i uvijek :) |
Citiraj:
|
Zao mi ajaxa pomalo, nisu bas toliko losi, ali su dobili skupinu da goru nisu mogli..
|
Hahaha, Milan vodi u gostima, nevjerojatno! :D
|
Benitez u Ćelziju. :D
|
Benderu razbili nos, usao Perisic umjesto njega u 60. min.
edit; 0:4 Lewy |
Citiraj:
|
Teško. :)
1:1 city - real i još crveni za real :) Borusia trpa 0:4 :D |
????????? Može li mi netko objasniti ovo, Puljić za Sammira?????
Ovaj baš traži otkaz |
Citiraj:
|
Ne treba puno ocekivati od njega. Dokazao je dosad da nije bas za ovaj posao. Nisam ni ja ali bogami nije ni on.
|
Čuva čovjek rezultat! :D :D
|
Ne znam šta Mamić čeka... Jurčić je bar imao muda, zabio je 2 Realu, a ovaj će ostat zapamćen kao brkata pička. Halilović opet zadnje 2-3 minute, bezveze
|
Ne znam kad sam zadnji put otišao na službenu stranicu od kluba i tražio o kojem se igraču radi. :)
Marcel Schmelzer...čovjek je brrrrzzzz :) |
A Kuba tek :D
|
Kako Kristina p*zdi hahaha nemoćna totalno baš užitak gledati :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:24. |