![]() |
panda,dobit će i Lewa cipelu,ne brini,kao i Eto :)
|
Citiraj:
Tko pobjeđuje na SPu ? |
Citiraj:
Citiraj:
ma i objke Emme nabijem isto na qurac :D Neću ulaziti u to kako tko što podnosi i trpi, ali je dobro napisao sve što se tiče igračkih kvaliteta. Eto ti, Mandžo će možda i u Realu završit, a gdje god igrao siguran sma da će se izboriti za minutažu. |
Citiraj:
Može Emma na kvadrat :D |
Citiraj:
I to me nemoj krivo shvatiti. Čovjek ima neke sposobnosti koje su ubitačne za protivnika. Prvenstveno igra u zraku, a za tim i borbenost. Ali sve ostalo je teški prosjek ili još slabije. Zato baš i nije istina da će u bilo kojem klubu u koji ode rasturiti. Ako stil igre kluba nije onakav kakav njemu paše, opet će visjeti po klupi. Stil kakav je Heynckes recimo furao mu je odlično odgovarao, ali treba ti biti i jasno da ne furaju svi takav stil nogometa. Ne pomaže ni to što je u zadnjih 6 mjeseci do godinu dana valjda najprgaviji igrač repke / kluba. Citiraj:
|
Citiraj:
Isto tako kao što ga mnogi precjenjuju, tako ga to ovdje podcjenjuješ. Boban je dobro opisao kakav je igrač, nikad neće biti vrhunski, ali je vrlo dobar, prosječan ili ispod prosječan sasvim sigurno nije. A s količinom trke, presinga, borbenosti, igre glavom i ostalim, kako ti kažeš ''prosječnim'' sposobnostima, većina trenera voljela bi ga vidjeti u svojoj momčadi. takva igra donosi puno više za cijelu momčad nego što se to može mjeriti spektakularnim golovima ili tehnikom. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Čovjek je nešto tipa Giroud u Arsenalu, a njega tamo nitko ne želi :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ako slučajno sudac ne dosudi penal ili crveni e onda je kako ja zovem "hajka- lov na divlju svinju" gdje je svinja, naravno sudac. :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
panda,sad znaš,sad si čuo,zatucani Flood nezna za ništa drugo osim tikA taka :) ps obrati pažnju na oslovljavanje u 3. licu :)
|
Citiraj:
Ali, I guess, ti znaš bolje od bayernovih skauta :lol2: |
Vi niste normalni majke mi... Idete sa pandom pregovarati o bayernu, gvardijoli i mađukiću... :D svaka čast... :D
|
Citiraj:
|
panda bolje štopa loptu od Manđe,moramo neš naučit :D
|
Tesko je naci nekoga da stopa loptu losije od Mandze :D
|
Moje mišljenje je sljedeće. Mandžo je stvarno dobar igrač, odlična igra glavom, neumoran trkač. Kao što je panda napomenuo, ima dva nedostatka. Nešto lošija tehnika i njegov karakter. Te dvije stvari su razlog zašto je zamijenjen u Bayernu s Lewandowskim. Ipak, koliko god netko ne volio Guardiolin sustav igre, on zahtjeva dobre tehničare, a Mandžo to nije. Ionako ne bi pristao biti zamjena Lewandowskom stoga je bolje da pronađe drugi klub.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
bolje on nego neko potkupljivo eu smece japanci su posten narod i vole cro copa xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
I da, slažem se :dobar: |
Starosjedilac čak! Pozdrav! ;)
|
|
Citiraj:
Nek sad bude faca i pozove Pasalica :D |
To bi bilo super. Kakav Močinić...
|
Vecernjak pise da je to gotova stvar, Badelj se pakira, jedino se jos ne zna jel umjesto Mocinica ili Pranjica.
http://www.vecernji.hr/sp-hrvatska-r...venstvo-944048 Uglavnom, za sat vremena je konferencija za medije :) |
Potvrdeno je da Pranjic nece biti spreman za prvu utakmicu. Mislim da bi obrana protiv Brazila trebala izgledat ovako:
Srna, Schildenfeld, Lovren, Corluka. |
Citiraj:
Trebao je Kovač pogledati tekmu iz Istanbula da vidi kako je Ćorluka odigrao beka :D Nije Vsraljko to loše odigrao, ali nekako više povjerenja imam u Ćorluku da neće kiksat u ovakvoj utakmici. Samo se nadam da u napadu neće biti Jelavić. Olića na krilo i Dudu u špicu ili obrnuto. Brazil će vjerojatno dosta imati loptu u posjedu, trbea nam brza tranzicvija i kontra. Perišić i Kovačić imaju brzinu i mogu to povući, ali ako će proigravat sporog Jelavića, ništa od kontre. Ma trebao bi Kovač van svake pameti gurnuti Rebića u špicu, mali je snažan i brz, siguran sam da bi odigrao vrhunsku partiju. Plus što je mali vjerojatno potpuna nepoznanica za Brazilce, to bi ih sigurno iznenadilo. Vjerojatni sastav: Pletikosa - Srna, Šifo, Ćorluka, Vrsaljko - Modrić, Rakitić - Perišić, Kovačić, Olić - Jelavić A ja bi to ovako: Pletikosa - Srna, Lovren, Šifo, Ćorluka - Modrić, Rakitić - Perišić, Kovačić, Eduardo - Rebić Eventualno u malo defanzivnijoj varijanti gurnuti Brozovića uz Modrića umjesto Kovačića, a Raketu gurnuti u polušpicu. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:42. |