![]() |
Citiraj:
Da su toliko dobri igrali bi značajniju ulogu i u prvenstvu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nastupi u prvenstvu često nemaju veze s europskim, jednostavno nekim ekipama pašu određeni protivnici i igrači su posebno motivirani za neke utakmice, to je sva logika. Još jedan primjer je danski Kopenhagen koji doslovno gazi sve redom u prvenstvu, nakon 10 utakmica imaju 9 pobjeda i jednu nerješenu, a jučer ih je oderala 7. momčad Belgije. Jednostavno se dogodi, ne treba tražit neku filozofiju, dovoljno da ti 2 ključna igrača imaju loš dan i to je sve. |
Citiraj:
|
Dobra partija Čelskog danas, 5:1.
Frankie postigao hat-trick, Struridge bio odličan, Boltonu nije bio priznat gol pri rezultatu od 5:1(sumnjam da bi išta promijenio :D) Zadovoljan :goood: |
Citiraj:
BTW,za pol cuke kreće londonski derbi :) |
Lampard je car. :) A sada tottenham - arsenal. :)
Ovo je već bolje. :) http://www.totalsportsmadness.com/20...-october-2011/ Curica ne igra i momčad je bolje raspoložena. To je moja teorija. :D |
Dobro bi mi došao link za stream Juve - Milan. Totalni sam antitalenat za to nać. hvala
|
|
|
od 20.45h ste mogli gledati prijenos predavanja "škole nogometa" iz Torina :D Dugo,al hebeno dugo tako jedna momčad nije dominirala nad drugom ko danas Juve...skraceno je Vialli rekao:
outruned,outclassed,outscored :) |
Lyonu nije pomoglo što se šparao protiv Dinama :D
Pastore igra briljantno od kad je došo, tipujem na PSG da će biti prvaci. A slijedeće godine, ako ovako nastavi, sumnjam da će ga PSG moći zadržati... |
Vjerujem da hoće, jer su ga puno platili i pod masnim je ugovorom, tako da bi njegov transfer bio jako skup :D
Ali je igračina i pol :care: |
http://www.index.hr/sport/clanak/ist...oj/576455.aspx
Citiraj:
|
:D :D
Upravo saznao da idem u Madrid 22.11 :D WizzAir (mislim) avion Bologna - Madrid Možda čak i odem na tekmu, al ne zbog Dinama :D |
Citiraj:
|
Naravno :)
Nisi na Bernabeu svaki dan. Iako nisam fan Reala treba vidjeti to čudo i čuti navijanje 90k ljudi :) Ako na kraju krajeva i odem na tekmu. Mislim, nije to neka utakmica za koju se traži karta više, pa lihvari pred stadionom nebi trebali previše tražiti :D |
Istina, ali pazi na cijenu ulaznice ;)
|
Livershit 1:1 United
|
Liverpool je bio bolji cijelu tekmu, imao puno vise sansi, steta sta nisu uzeli sva 3 boda
Henderson zadnjih 20 min bio strah i trepet, mogao je 2 gola sam uvalit, ali nije uslo jbga. Suarez opet radio cuda, steta sta mu nije usao onaj 1v1 na pocetku tekme Rooney, jedini dobar potez glavom skidanje lopte pred svojim golom :D |
Najveći derbi Engleskog pa i svijetskog nogometa - Liverpool - Scum završio je 1:1
Nažalost jer je Scum bio na koljenima i jedino ga je De Gea držao na kakvom takvom životu. Skinuo je 3 zicera. Jad i bijeda od momčadi koja je 5 puta prešla centar. Ferguson se na Anfield došao braniti sa autobusom parkiranim u svom šesnaestercu. Uglavnom ni jedni ni drugi nisu bili na maksimumu ali je Liverpool bio puno bolja momčad. U drugom poluvremenu je redao šanse no neće i neće. |
Bayern nakon 13. minuta 3-0 haha
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanimljivo je i to da Manchester još ne zna za poraz i da je u 8 utakmica zabio 25 golova dok je vrhunski liverpool uspio čak 11 zavuć. Ono, ne znam o čemu ti pričaš, kao da je sramota odigrat 1:1 s liverpoolom pa i branit se. |
Citiraj:
|
Vise volim lpool od utda, ali glupe su primjedbe da je utd sakat. Oni su dosli ne izgubit i toliko su odigrali... lpoolu kronicno fali radilica na sredini terena.
Drago mi je da je mandzo 2 uvaljao :) |
Chelsea vodi 1:0 protiv evertona. :)
|
Kad igra Tottenham ?
Sorry ako gnjavim, nasao u google |
A šta nemoš ukucat riječ tottenham u google?
|
Citiraj:
Man-C preuzeo vrh,imaju dobitnu momčad |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |