![]() |
Citiraj:
ja happy jer mi je dovoljno 1GB, 250 min. ovih 500 sms-a, mozda ispucam 30 komada jer mi je jednostavnije nazvati :). samo kada se sjetim koliko je kostala jedna sms poruka tamo davne 2001-e, ovo je djabe :D. u svakom slucaju, osobno da, isto bi ganjao ili bonbon ili tomato. sve ovisi da li je u tom podrucju jaci vip ili tcom. meni osobno poprilicno vise pase vip jer konkretno gdje sam ja je tcom (dakle, i bonbon i teletina) jako losa, pa sam vise osuden na vip/tomato nego sto ne bi tcom, ali ok. |
Više manje oba su dobra operatora. Sve zavisi bolji signal/mjesto.
Za Tele2 ne bi svrstao u povoljnije. Gubitak vremena, živaca i hvatanje signala dostupnosti. |
Citiraj:
|
Nece biti otkljucani telefoni. Otkljucavanje trebas zatraziti od operatera i u roku 15 dana se mora otkljucati. A ovima s njuskala je to dobrodoslo jer ce imati vise kupaca.
Ekskluzivno pravo nema nijedan. Tj. imas ga u sva tri operatera. |
Bok ljudi,
Zanima me koji operater ima najbolju pokrivenost i signal? Inače bježim od teleta (niti ovce, niti novce) i njihovog katastrofalnog signala, pa molim preporuku za operatera koji valja. Hvala... |
Za taj odgovor bi trebali znati tvoju lokaciju zar ne? :)
|
Citiraj:
A želim imati i normalan signal kad npr. idem na Sljeme, bez da sam u roamingu sa Slovenijom ili Norveškom... (što se do sada pokazalo nemogućom misijom za tele2) |
https://www.hrvatskitelekom.hr/karta-pokrivenosti
http://www.vipnet.hr/karta-pokrivenosti Pa si usporedi. A neka forumaši iz ZG-a koji su češće na tim lokacijama prozbore koju više iako mislim da sa bilo kojim operaterom nebi trebalo biti problema na toj ruti (osim teletine). |
Citiraj:
|
Da.
|
Okej, onda selim na jednog od njih (najvjerojatnije dojč telekom) čim mi pristigne kod za otključavanje.
|
Ako oćeš pretplatu bez ugovorne obveze, onda bonbon bolje nego klasični T-Mobile.
|
Na klasičnom Tmob može aktivirati Simpu što nije loša opcija. Još ako ubode akciju da ti se iznos bona doda na bonus račun onda je možda i najbolja tarifa.
|
Pliz help.
Koja je tarifa na t-mobile najsličnija teletovoj revoluciji na bonove? |
Imaš za odabrat punih 6 tarifa. Uz svaku je naveden i opis
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...fe-pojedinacne Imaš i Simpa prejaku još. |
Citiraj:
Imam tarifu Kreni, uz to ću si aktivirati samo Surfaj S za 10 kn mjesec. Poruke ću štedjet, drugi neka mene zovu umjesto obrnuto, a bitno mi je samo da imam pouzdan internet i signal. :D |
Ja ne kužim vas pola ovdje? Čemu tolika štednja na tarifama? Jel vam stvarno toliki problem dat 50 i kusur kuna mjesečno pa imat mir?
|
Aktivirala sam simpu za početak uzela podatkovni paket koji košta isto kao kod teladi, ali s tom razlikom da je SIGNAL PREDOBAR. Preporod nakon lobotomije na tele2 |
Bolje da si uzela Prejaku a ne to.
|
Mislim šta se signala i mobilnog interneta tiče da je Tmob stvarno dobar. Slažem se sa Juice da je Prejaka ipak bolja od trenutne opcije osim ako si baš u škripcu sa lovom.
Inače zavisno od broja poziva dnevno i dužine trajanja ovisi jel ti se više isplati Bonbon (nema uspostavu poziva) ili Prejaka, Tomato i sl. gdje plaćaš uspostavu. |
T-Mobile je Bog mobilnog interneta i najbolja zlatna sredina. Vip je tamo gdje ima dobar signal brz u PM, no to baš i nije posvuda. TELE2 je za surfanje ok, ali za bilo kakav jači download/upload ili Full HD YouTube pregledavanja nije na nivou konkurencije.
Ovo gore su vam moja iskustva iz prve ruke jer koristim oba tri glavna operatera i moguće je da je vaše iskustvo skroz drugačije. P.S. TELE2 je smrt za surfanje na pretplati ako niste super oprezan lik ili likica. Ako prekoračite promet u sklopu tarife možete odmah u banku po gotovinski kredit da platite račun jer su im cijene van podatkovnih paketa JEBENI UŽAS!!! |
Citiraj:
Prejaku neću jer mi žao tih para unaprijed dati, ipak ne smsujem i ne pričam toliko odkad me dečko odjebo. :D Što se kvalitete i pokrivenosti tiče, za sada je ocjena 10/10. Imam full signal na mjestima gdje telad redovito krepava. |
Evo HT izbacio nove tarife. Za pretplatnike. Koje su još očajnije nego stare. Katastrofa..
|
Ove tarife su dva koraka unazad.
|
Ne kužim? Kako oni misle da će im ovo netko koristit kraj onoga što nude Vip i TELE2?
|
A kako su im dosad koristili pored vipa i tele2? Tcom je zadnjih 5 godina, ako ne i vise, daleko najskuplji
|
Ni blizu ovome nije bilo.
|
I to nije sve:
Citiraj:
|
Vip bi ih mogao slijediti u ovakvoj gluposti, a Tele 2 neće. Nakon ovoga, bonovi su privlačniji nego ikada. :D
|
Upravo je tih 64 kb/s meni bilo sasvim dovoljno
za whatsup poruke, nakon iskorištenog data prometa. Ništa, migracija na tele 2, jer ne sumnjam da će i vip izbacit ovakve "nove tarife". |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15. |