![]() |
Guglaj palacios huerta, pa ces doci i do njegovih knjiga koje ipak nisu toliko opsirne jer on svoje znanje i analitiku naplacuje klubovima...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve mi se čini da je to neki troll koji nemože otrčati 3 metra jer sumnjam da netko može biti baš tak plitak :D
Ali da, M&D :'( |
Koliko su penali ozbiljna stvar za koje je potrebna vrhunska fizicka priprema objasnio je ovaj igrac:
http://www.bosotoka.net/index.php/ho...tao-petom.html (Nazalost, mislim da je poginuo prosle godine). Nadam se da smo zavrsili s tom temom. :respekt: |
Sva sreća pa sam se naderao kao krava sinoć da ne moram gledat ono sranje. Otkad su Grkljani ispali EP je za mene gotov :D
|
stream neki koji radi,plizzz
|
hrt.hr
|
nema hrt2
|
|
Ko ne zabije-dobije:suicide:
|
Tako je Balotelli, ajmo jos kojeg... :care:
|
Ja sam za talijane, samo zato jer svi masturbirate na te švabe. :D
|
|
Eh, sad sam se sjetio, sanjao sam 2:1 za Talijane... Al cca prije kojih 9 mjeseci, pa ćemo vidit... :D
|
:D:D
|
Rekao sam da ce balotelli zabljesnuti :)
|
Ovaj ce potrgati mrezu :D
|
Hahaha, glupi švabe igraju svoju igru, a talijani pakuju. Koji klošari :)
Kaže Štico da smo mi mogli biti tu, a zaboravlja da su nam ti talijani trebali upljeskati minimalno 3 komada u prvih 60 min :) |
Steta ali talijani super igraju.
|
Navijah za švabe al ne zaslužuju proći. Ovo im je prva utakmica s ozbiljnom reprezentacijom na EP-u (osim Portugala koji se uplašio pozitivnog rezultata) i odmah se vidi gdje su. :(
|
Stvarno nije fer da su svabe imale 2 dana vise odmora. :D
|
Jebalo majku, ovi švabe su zreli za kipanje do ibera :)
Di nam je nestao Brkoslav i obožavatelji igre manšafta? :D http://sportske.jutarnji.hr/guti--mo...real-/1037819/ Pazi ti Gutija, a što je napravio taj njegov Silva osim što se samo dodavao sa ciganima Ćavijem i Injestom? |
nisam gledao početak drugog...ali što onog malog crnog izbaci van, mogo je jos bar 3 gola zabiti :S
|
Bye-bye Germany :eek:
Šteta. Ajde onda neka furija pregazi žabare! |
Deutschland aus.
|
BOli ga noga od onog šubera na gol :) Htio je golmana ubit, al mu nije uspjelo. Samo je gol dao :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Drugi put se sjeti dan prije :D |
Citiraj:
'RVACKA! :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16. |