![]() |
Planirao sam start u najkasnije u 10h...a moze i ranije sto se mene tice, ali znam da nekima nece odgovarati :D.
|
mogli bi u 10 ispred tunela. to je OK vrijeme za sve :D
|
Petak, tunel 10h...i bok.
Iskoristit cu priliku pa vracam kocnicu - vec je u ruksaku. |
Citiraj:
Kako stvari stoje, mogao bih u petak, a i Bolek također ako se ne varam :D |
Kaj nejdemo u 7? Zašto?
Uf uf jedva čekam, prvi ozbiljniji đir u 2012, vele ove godine apokalipsa. |
Jebote opet će nas bit pun klinac.
Dopuni popis Nik Lolek Bolek Max ludisile Lovrix ... ... |
Idu i burazi + 2 (uber jako najjače mnogojako spora +2)
Dopuni popis Nik Lolek Bolek Max ludisile Lovrix Burazi + 2 (jedan je gost iznenađenja) EDIT: sjetih se da neznam kada je buraz rekao ići obzirom da ide njegov frend - tak da se valjda pridružimo vama :D |
Citiraj:
EDIT: kak se veli: ak ne buš probal ne buš ni znal kak je. Dopuni popis petak 10h tunel. Nik Lolek Bolek Max ludisile Lovrix Burazi + 2 (jedan je gost iznenađenja) Pitchka |
Ja se malo ponovio :D
Ubo sam wellgo MG-1 crne pedale, tak da sam sada smanjio kilazu bajka za nekih 200g :D jos kada ubodem i nove gume ce ici ispod 14kg :p |
A što se tiče ovog s DariomV, sve što ću reć je da ja volim vidjet da kad ekipa tuče lovu u bike da ga onda i vozi. Inače mi je to ko skupljanje markica, hobi na koji bacaš pare, i to je u redu ali u drugom smislu.
S Dropa, odgovor u temi "Koliko km ste prešli prošle godine" Citiraj:
E Destro imaš od mene 100kn došla plaća :chears: |
Šta, sile, uskoro će bit da imam 10kn od tebe? :D:D:D
Ćemo da se nađemo sutra, dođi na msn da se dogovorimo, moram i do Vuce probat dal mi kotači pašu na foxića :) |
Citiraj:
ma, za pivu se uvijek nađe ! ako ne ti, onda netko drugi :) :beer: |
Vidim...masovka na pomolu :D
|
Citiraj:
Pa za sada nas je samo 11 :) |
Citiraj:
EDIT: ajd moglo bi i 57-55-52 :D |
Citiraj:
:(:( :D :D |
Ne znam je li vec bilo u ovoj temi, ali ako jest, nek se i ponovi:
http://www.pdsvelebit.hr/AO/forum/vi...?p=17162#17162 Da se malo ljudi zapitaju... |
Uf, nedavno je potpuno ista priča osvanula bila i na sindikatu biciklista, a moguće je da se to vuče i iz devedesetih.
Ne kažem da se sad to ne događa, dapače, za toliku količinu ukradenih bajkova mora biti neka "štela" u policiji... I dalje vrijedi, bajk uz sebe uvijek i svugdje, bez ostavljanja i vezanja. |
Ne znam za petak jel će se momcima dat dić u 8 ujutro, odnosno biti u 10 pred tunelom. Jedan nije išao na Sljeme po šumi nikada, a Srale je jednostavno ljen za dić se ujutro :D.
Vidjet ćemo uglavnom. Planiram cca 2h od tunela do gore. Možda i na cestu izađemo ako frend neće moći. |
Citiraj:
Zadnja dva puta sam ja vas cekao kod konzuma, tak da :) |
Istina, al smo mi tebe čekali po šumi :D
|
Evo još jedan za petak ujutro, 95% sam ziher da idem
dakle: Dopuni popis petak 10h tunel. Nik Lolek Bolek Max ludisile Lovrix Burazi + 2 (jedan je gost iznenađenja) Pitchka Jed2i |
dobru zabavu deckovi, ja verovatno idem u gorski kotar :)))))
snega nema, svi putovi prohodni koje inace vozimo... edit: kaj se tice vertex topica, gospodina znam vec nekih 10g iz drugih sfera dok jos nije biciklirao, u svakom slucaju sklon je pretjerivanju, al svako ima svoje veselje... |
Destro mi standardno u 9:05 kod sata?
I ako netko traži pumpu , ima neka u INTERsparu za 45kn , vrlo slična onoj iz Lidla , za tu lovu bi trebala bit ok. Imam sliku na mobu ako netko hoće budem bacio tu. |
Da, standard već :)
Daj fotku te pumpe da vidim , koji interspar? |
|
A ja mislio neka prijenosna :D
Niš onda, imam kompresor bez spremnika doma :p |
Možda, ali samo možda!
|
Koji je ovaj Vuco hejter tog nema nigdje, sve mu je teško.
|
Ovo sutra će biti ili vrhunski ili pregrozno. Ja njušim gužvetinu :D
Nema veze, i tako trebam paliti pakne i rotore :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:07. |