![]() |
onda će biti emezetta, pa javim dojmove. :)
Preporuka nekog iznimno udobnog sica (sjedala), da ne ostanem bez jaja i trtice? |
Individualno, sistem - sjedi/probaj
|
Ljudi ima li koja dobra duša da mi zamjeni zadnju mašinicu?
Trenutno imam montiran Shimano LX, a stavio bih XT772. Krenuo sam montirati, ali sam skužio da ću trebati kratiti bužir, a nemam alat za to. Dakle traži se netko sa škarama za rezanje bužira, dobrom voljom i malo slobodnog vremena :) Nije mi baš hitno, ionako nemam vremena za vožnju idućih tjedan dana. EDIT: Zaboravio sam napisati da živim u Zagrebu, u studentskom domu na Savi. |
Ide netko sutra poslijepodne na Dotku?
|
Danas smo bili gore ja, Lovrix i jedan frend. vrijeme savršeno. lojstek gore, pojeli strudlu, otpeljali se do puntijarke i onda 18-20. Vec sam zaboravio kako mi je ova 18ica lijepa :)
|
Super danas vožnja. Već sam zaboravio kak je Renesis lud , al sam se prisjetio na prvom zavoju. Danas sam skužio kolko greški radim , i do pol staze sam bio dosta blizu Renesisu i gađao njegovu putanju , jest da sam na svakom zavoju bio na rubu ispadanja(tu dosta zasluge ima i full potrošeni Albert), al sam dobio lvl up kak bi Sile rekao.
Danas il sutra uzimam Nobby Nica 2.25 evo za 250 kn , ki nove. E da , na spustu je bio sa nama neki lik na Jeklly-u , al boja baby plava , i moram priznat da mi je ta boja gro bolja od bijele. Vrhunski bajk izgleda sa bijelom vilicom i crnim točkovima. |
Ja sam se malo izorganiziro pa sigurno idem gore sutra ujutro.
Ko bi jos iso? Lovro jedi . . . Daj neko spor, nezelim se sam penjat kad ova dvojica odjure :lol2: Znam da niko nije spor ko ja :D |
ja se ponavljam od neki dan...
ako ima netko da bi se sutra malo provozao grmom nek se javi u PM... oko 10h bi bio tamo te 2 do 3 sata se vozikao (ili koliko bi mi se dalo). uglavnom, malo treniranja bermova, skokova, dropova i sličnih stvari :D |
Sutra krećem sa tunela u 10:00...
Vidimo se |
Citiraj:
|
Treba li kome Alivio FD M430 prednji mjenjač ?
Višak mi je,a praktički je kao nov... |
Niš od mene danas, zub mi je natekao, o happy day
|
Citiraj:
Pitat ću još na DB-u, pa ako se nitko ne javi, možda padne i izlet u Zaprešić :D |
Kakve scene danes! Gore sretnemo Zlayu i njegovu curu , i sjedimo nekih 1h. Odluka pada na 9-ku i sve super , do zadnjih 500m spusta i onog rock gardena. Idem poprilično brzo , čujem tup , gledam iza , guma pišti i prazni se. Psujem sve živo , hodam do ceste , kad se isper mene stvori ZMIJA OD 3 METRA! Ja se usro ko čkapi , ona pobjegne u grmlje i ja po plinu a bajk leti po zraku. Oni su se več spustili do črnomerca , ja nemam ni zračnicu , a pumpa je u kurcu totalnom. Hodam nekih 5 km i dolazim dole , mjenjamo zračnicu i idemo doma. O happy day.
|
Kakve to anakonde imate gore pobogu? Ne dolazim ja tamo :D
|
Dobro , nije 3 metra , to sam u efektu pisao i nisam je najbolje vidio jer sam se usro ko nikad u životu , ali je barem 2 metra imala , čak i malo više. Hehe , snake bite-am gumu i onda vidim Zmiju , sad da hat trick napravim moram otić to Zmijoljubca i to je to.
|
Dečki jel zna tko gdje ima za nabaviti šerafe za pogon za montažu bash-a?
Znači 2 ringa + bash, bash je Truvativ a pogon SLX. Našao na netu baš od Truvativa šerafe ali kod nas ih nema, ili neznam da ih ima. Pitao u Protei i nema ih tamo. To zgleda ovak http://peeloutb.info/img.php?fl=g4p4...93y254q2n5g494 |
stavih gume za cestu (Schwalbe Speed Cruiser 1.5") posto u zadnje vrijeme vozim 90% po cesti/gradu. kad padnu neke pare viska, uzet cu jos jedan set kotaca da mogu imat jedan za offroad i jedan za cestu/grad.
evo ljubimca: http://i.imgur.com/bbY12l.jpg http://i.imgur.com/zURPHl.jpg |
Danas je bila malo veća ekipica, a bio je i Smarty s nama u điru, ima i video, samo dok se otriznim sutra, nađem volje i vremena to postaviti, ... :D
|
Piči ko sutra na sleme?
Ja danas nisam mogo, posao.... :( |
Jel se ko čuo sa Nikom i Destrom? Ja sam Destru još ujutro posrao posluku , al MĐ ne odgovara.
|
Ubilo nas. :D
|
Daj dojmove , jebate vrag.
|
Dojam je trenutno takav da idem u krevet leći i molit dragog Boga da mi đubre od prištine na guzici prođe do sutra kad će i Nik neš napisat a bome ću i ja onda :D
|
Sutra prvo festa u Slavoniji a tek onda detaljan izvjestaj s filmicem i slikama (slike su vec poslozene, he he).
Ukratko...odvozeno cca 2400mnv uspona prema tracku (ovo mi je sumnjivo, ja bi rekao 1800-1900m), duzinski 51km, 10h na bajku, 8h u autu, spavao 2:20h :D Na 1400m je pun kufer snijega pa je prvotni plan promijenjen, ali nista manje atraktivan...s time da se za 3 tjedna planira ostvariti prvotni plan :D Destru je ovo bilo vatreno krstenje sto se tice malo zescih tura, odradio je odlicno, tako da moze slobodno u klub ekstremista :D |
vidio sam nika i destra u autu (ak se ne varam neki suzuki swift), prošli pored mene i cure u španskom.
destro je izgledao deprimirano (onako uvučen u sic i teško vidljiv izvan auta) :D a ja na grmi danas proveo sat i pol i od dosade i razbijanja mi se više nije dalo pa sam otišao doma :D |
Citiraj:
|
a odeš do servisa i pitaš ih dali imaju...
ja sam tako napravio prije mjesec dana u MP pa sam dečku ostavio 20kn :D a inače može se kupit prek ebay-a, crc-a itd... |
deda vas pozdravlja sa zumberka, lovro ima i tu zmija, sliko sam :)
|
Ja se nadam da ih na Sljemenu više nikad neću vidjet , jer ću se usrat za ozbač u gače.
Nik i Destro dajte neke slike i dojmove , zanima me jako. Namontirao Nobby Nicove 2.1 EVO pacestar i sve kaj imam reč je da su urnebesno dobre. Grip je apsolutno fantastičan , kotrljaju se prilično dobro , lagane (460 i 480 grama) , jedini bi problem mogao bit potrašnja i tanki sidewalli , al za 250kn za obje gume nemam kaj više tražit. |
Dan...
Ništa od sljemena danas, samome mi se nije dalo, no moram se negdje ić vozit, popizdit ću! Plan je grma.... Ja idem oko 4 gore, pa ak je netko za, is welcome :) Ajmo ljudi.... |
Jebote Deda , kak ju možeš slikat , ja bi sam po plinu da je ne gledam :D Ova koju sam ja vidio je bila još dulja , i jako slična ovoj.
Baš mi se čine super staze te po žumberku , baš XC. Ova dvojca Velebitaša su MĐ i MP. Dajte neke slike jebemu miša. Destro si išao sa novom fensi kacigom ili si kahlicu imao? |
Odi u M.B. :D
Zapravo, otišli smo u M.B. :D
Endomondo je malo skratio kilometre jer sam ga imao na low power mode, inače bi mi pocuclao bateriju od moba u jednom smjeru, dakle mislim da je kilometraža bila cca 10-15 km veća od ove koju je Endo zabilježio. Uglavnom priroda i društvo su bili odlični, a i klopa je bila na nivou :D Par slikica u prilogu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citiraj:
Svoje fotke sam uploadao, Nik će složiti jednu priču, on zna i sva mjesta napamet kak se zovu i tak to, pa ću se ja nadovezati samo, strpit se valja. EDIT: rice ja nemam pojma zašto ne dođeš pa na sljeme s nama, nemam nikakvog objašnjenja. Zovemo te godinu dana sada i još nijednom se nisi odvažio uputiti na sljeme, a svaku stazu, ak Lovro može preć, možeš i ti. Nu, kad ćeš? |
sljeme ne volim jer sam ga se navozao i previse dok sam morao...
zaboravljate da ja zivim na selu i da imam ogromno imanje koje treba kosit, tako da onda kada imam slobodan vikend pobegnem cim dalje od zga i sljemena... dok sam bio mlad, ekipa iz kluba koja nije imala vozacku niti ikoga da nas vozi isli smo takoder u gorski kotar i druge gradove vlakom, ne kuzim zakaj forsirate tolko to sljeme, za malo novaca se moze otic vlakom do moravica i tamo ima super tura, cak i oznacenih od TZ vrbovsko, a da ne pricam samoborsko gorje koje je fakat blizu, a ima puno toga za vidit i odvozit... a kaj se tice zvanja, ja tri godine zovem u kumrovec pa niko nis :P |
Zakaj bi mi dolazili tebi ak neš ti k nama? :stoopid:
Isto tak, dok si bio mlad, čovječe, mlađi si od Nika i sad pričaš dok si bio mlad, sam ću ti se lagano nasmijat hehe :) Deda, čoeče, mislio sam da imaš 60 godina pa da te zato tak zovu. Sve štima da imaš selo, imaš imanje, imaju i moji, al ne trebaš ga kosit više od 2-3 put na godinu, a jedan vikend komotno možeš doć na sljeme, ak smo ja i Nik u jedan dan mogli na Velebit i nazad :D Tak ja tvoje ove turice uopće ne uzimam za ozbiljno, nisam te vidio kak voziš i iskreno bi mi glupo bilo odvojit jedan dan na nešto što bih jahao po cesti tri dana i imao elevacije 500m. Al nikad ne reci nikad. :) Uglavnom, eto, svako toliko mi dođe da te nagovaram da dođeš k nama, al očito se nečeg bojiš. Bio bi svakako red da dođeš, prije će ovi Splićani doć nego ti, hehe |
Citiraj:
Tak da kužim "Dedu" ak nema vremena. Također ak ne voli Sljeme, čemu ga tjerati. |
Citiraj:
Ne stanujem cijelo vrijeme tamo i ne smeta mi kad mi je trava 10cm. To što vi gradske bitange volite da je trava ko u ameriki je vaš problem. Ako se trava pokosi (nakon što značajno poraste, prve kiše u proljeće) na kratko, mjesec dana ju sigurno ne treba kositi opet da bude vizualno i praktično prihvatljiva, čak i duže ako stvarno bude vrijeme pržilo. Moji stari su tako kosili, ja tako kosim svake godine, a vi pričajte što hoćete. Gradske bitange. pfff :D |
Vi ne kužite, di Destro prođe tu trava više ne raste :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:44. |