![]() |
Das Experiment - 9/10
Jeboteledtejebo, koja filmčina... psihić totalni, nije za one sa slabijim živcima. |
Yep, odlican film.
Upravo pogledah Stay (2005) :baad: Apsolutno mrzim ovakve filmove. Sto god drugo da kazem ce biti spojler - 2/10 |
Deadpool red band trailer:
http://www.slashfilm.com/deadpool-re...esponsibility/ |
Citiraj:
ima i američka verzija, koja je isto oke (lošija od ove) + ako možeš podnijeti foresta whitakera :D |
Citiraj:
|
ja ne svakako :D
pogledajte ovo kaje oneil stavio... nisam ljubitelj baš žanra, ali ću pogledati sa guštom imam osjećaj :D |
pogledah ant-man
dzizs zaspao do pola filma Extinction 2005 - ne loš film, istina štancaju stalno neke undead filmove, al ovaj je malko vise drama pa nije glup Jurassic World - dosadno, totalni fluf, gori od 3-ojke |
Self/less je totalno prazan, predvidljiv, zaboravljiv film...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://en.wikipedia.org/wiki/Stanfo...son_experiment |
Terminator Genisys - 8/10
Kao veliki fan serijala (barem I i II) meni dobar film. Naravno da nije na razini I i II, ali deseterostruko puta bolji od III i Salvation. Švarcneger drži film cijelo vrijeme, ovaj Jai Kurton ili kak se već zove je totalni promašaj, kao i Jason Clarke. Super su mi revitalizirane scene iz prvog dijela :) Malo je film previše usporio u srednjih pola sata, al sve u svemu OK. Ono što me bi usporedio sa današnjim svijetom: A ono što me dodatno ljuti je: I to da je to početak nove trilogije... fuck. |
Citiraj:
|
Citiraj:
The Girl with the Dragon Tattoo Vanilla Sky |
Pogledao sam kompletnu švedsku trilogiju od Larssona. Meni je bolja nego američanska verzija prvog filma. E sad, kakva će bit preostala 2, budemo vidjeli.
|
Citiraj:
Američanska verzija filma nemre u istu rečenicu sa Švedskim originalom :lol2: |
pa i ring orginal me pošteno više isprepadao od američanske verzije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam, ja sam cak original prvo gledao i opet mi je bolji remake. Nisu u svakom slucaju tolike razlike da je ijedna remek djelo a druga odron imho ;) |
Sama razlika između Noomi Rapace i Wayne Rooney Mare je ogromna u toj mjeri da je Noomi nemjerljivo bolji izbor za film. No opet jelte... ako ti je bolji američanski, bože moj. ;)
|
Citiraj:
Pročitao sam sve 3 knjige, pogledao sva 3 filma. Pogledao i Amerikansku verziju koja me stvarno ni po čemu nije oduševila. Počevši pogotovo sa castingom kao što je Brkati rekao. Ali ako je tebi bolje, oke :D |
Citiraj:
Vrh film, stvarno nije za one sa slabim zivcima! hvala na preporuci |
Nema problema. Ja sam imao 2 dana noćne more :D
|
Citiraj:
|
Fak ju :D gledo sam film u 1 ujutro :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
odgledo arnija novog i nije lose, naravno ni priblizno orginalima..
treci dio je meni daleko najgori, osim onog kraja sa nuklearkama, za americke tinejdzere... dok mi je salvation bio ok cak i dosta dobar, vidio sam negativnih komentara. p.s. tamo zadnji boss fight ovaj ima sve zivo i mrtvo a nema parking senzore da vidi da ce ga ovaj opizdit s ledja nekom toljagom :D |
auff ovaj novi terminator isto suxa
tolika fantazija da je to grozno toliko mi je loš da necu ni raspravljati o tome 2 sata baceno u vjetar |
( ako netko ima namjeru gledati neki novi film u kinu sutra mu je jako dobra opcija jer cinestar daje " sve po 10 " )
|
Odgledo i ja Terminatora G i dobar film i slažem se sa ocjenom 8/10 ali po obićaju prva 2 uratka bolja te je to već klišeizirano glede nastavaka da ostatak serijala nije na istoj razini nažalost i obićno uvijek lošiji.:fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:11. |