![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slažem se, tek nakon trece imas pravo odustst, kazu da je to najbolja epizoda serije svih vremena ikad.
|
Citiraj:
Možda odustaneš i od života nakon treće :lol2: |
Treća je za muškarce da snažnim mudima.
|
i polucelavim gumama starim deset godina
|
Hebeš muškarca koji nije pogledao TLOU S01E03
|
Pravi muškarac je i suzu pustio na EP3
|
U ponedjeljak ide nova runda zgražanja za one koji nisu igrali DLC :D
|
Glatko preskačem tu epizodu. Kolega koji je pogledao sve epizode (ne pitajte kako) kaže da u epizodi nema apsolutno ništa drugo osim tog DLC-a. Znači ništa se neće dogoditi u vezi glavne radnje tako da ništa neću propustiti ako ne pogledam.
|
Osim što taj DLC/epizoda objašnjava glavnog lika u seriji...inače se niš ne događa :D
|
Slobodno mi u spoileru napiši što to točno objašnjava, a da je važno za glavnu radnju serije.
|
A sto je uopce glavna radnja serije? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok, ne buš gledao, ja budem i sve pet. Jedva čekam, dlc mi je bio odličan a ovo će biti i opširnije po traileru.
|
Jučer žena i ja krenuli gledati HALO, ajoj, prva i druga epizoda odgledane, ajme meni,snimili cijelu sezonu a nisu bili sigurni koji žanr snimaju.
Al ajd, manje drame i probabljivije od TLOU. |
Ja se baš nadam i radujem Halo S02. Od igara malo sam isprobao Halo Infinite, ali serija mi je fakat dobra
|
Das Boot ali iz 1985 serija, ima istu atmosferu kao original film, preporuka! Real debrid je zakon😂
|
Picard s03e02
|
Citiraj:
Btw, Brkovi su vec prije par godina izdali soundtrack za TLOU :D |
Još 2 dana i kreće The Mandalorian, season 3. :chears:
|
Citiraj:
a i završava gledanje :D |
Jel to o onom sto ne skida kacigu ni kad u chenifu ide? :D
|
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk |
Tko se zalio na trecu epizodu TLOU, ovu zadnju neka preskoci.
|
Citiraj:
|
Iako je ova epizoda, za razliku od 3. napravljena 100% po igri, meni isto nije sjela.
Inače dosta važna epizoda za priču, ali kao i u igri, jedva sam čekao da taj trgovački centar završi. Po ovome viđenome, sad bi trebao biti show, tek sad počinje prava akcija, naravno ako prate igru sad dalje. Malo prate, pa malo odu totalno drugdje, pa opet prate, tako da ne znam šta bi rekao. |
Ova sad 6 epizoda za razliku od 3 nije prisilni woke, il ja nisam primjetio da je, ali zato sam je pola proveo na mobitelu jer je urnebesno dosadna
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48. |