![]() |
ne, fakat obavezno pogledaj... mislim da je prvi komentar na imdb-u da je ovo fargo razina dobrosti i to je fakat spot on komentar i obavezno na kraju ostani još malo i pogledaj creditse i poveži sa engleskim nazivom filma ;)
isto tako sam pogledao nakon 100 godina vjernog danny-a (unleashed), mislim da je to najbolji jet li-jev film, a i film kao takav je na mjestu. |
Jel ima titlova za to?
(na mobu sam) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima svega:) - i filma i prijevoda u blu-ray izdanju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. groundhog day je holivudski film. drugi je par cipela sta je holivud otisa u tri krasna zadnjih ohoho god, iz brojnih razloga. a i druge institucije americanskog filma su u nekom svome downward spiralu, posebno sundance. |
okeeeeee... zapisano ;)
thnx! edit: si gledao bruce lee doc na otišli prerano? watch ;) |
Pogledao Predator: Evolution i to u Cinestaru... Watta waste of money... Smeće od filma, od jebenog predatora naprave sprdačinu.. Novi Jurassic Park je mila majka prema ovome... Zbijanje šala, nelogičnosti, nema veze s predatorom. Uglavnom, razočačran do bola. Glumačka postava taman za neku komediju...
3/10 zbog sentimentalne povezanosti s starim predatorom! |
Znači i taj serijal su uspili s*ebati :(
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Iskreno jedini Predator koji je valjao je prvi film, sve ostalo je niš posebno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Film kao Predator-serijal film je loš, ukenjaše ga. A film kao film može proći kao lagana akcijska zezancija uz kokice. Dakle po meni je najveći problem što se film zove Predator... Citiraj:
1. vrh, 2. mi je onako ajde, 3. (Predators) mi je isto onako ajde :) |
predator je onako, nemogu reć loš ali nije nešto ni dobar posebno :D
olivia mun se mogla malo više razgolitit kad su ju već angažirali |
Ionako nema ništa za pokazati. Kost i koža.
|
neznam sad kakve ko ima kriterije ali ovo mi nije ni blizu tvome opisu https://i.imgur.com/huCFH19.jpg
|
daj duplu bogati, makar nemam pojma ko je ta :D
|
Kakve su te Kanađanke, kad je ovo kost i koža. :nono::D
Večeras se gleda Leave No Trace (2018), po komentarima sve hvalospjevi, javim dojmove. :) |
Citiraj:
Munn je pica samo takva, bez rasprave :) |
Kraftidioten
https://www.imdb.com/title/tt2675914/ jedan od boljih filmova koje sam pogledao, svakako vrijedi pogledat |
Napokon pogledao taj Gravity i nije los. Vrijedi pogledati, makar ste svi to vjerojatno gledali...
Beasts of no nation 6/10 https://www.imdb.com/title/tt1365050 Malo predug film, nista spektakularno. Tematski je ok za pogledati. First they killed my father 8/10 https://www.imdb.com/title/tt4882376 E ovaj mi je bolje sjeo, snimano iz pogleda glavnog lika i cijela ta tema oko crvenih kmera itd. |
gravity sam igrom slučaja pogledao u kinu i to 3d varijantu.
mislim da je to jedini film koji mi se extra svidio u toj 3d priči. ono kamenčići i hrpa stvari konstantno leti pored glave - odlično je bilo odrađeno. dobili su brdo oskara za efekte. |
Citiraj:
ma ludilo od filma :D morat ću po ko zna koji put referirat po (imho) remek djelu - jagten. taj film je toliko dubok i strašan, odglumljen majstorski od prve sekunde da ti valjda 10 modernih horora zazipanih u jedan fajl nemre unijet te emocije. |
Jagten (the hunt) - jab mu dao desetku. Kraj mi je bas po mjeri
|
kraj je... ono... nemam riječi kakav je kraj.
to je babality :D očekuješ onak da će možda biti loše, ali onda ode van svake pameti. |
Citiraj:
|
mislim samo sam htio reč suma sumarum, kako glupo čovjek ode.
najmanja je njegova krivica, ali glupost koja je takvu personu lišila cijelog svijeta kojeg je imao pred sobom. šteta... |
Hvala na spoilanju cijelog f filma
|
razina ko da veliš kako je netko spojlao ubojstvo u narcosu :D
|
Znači jedan od glavnih likova filma krepa na kraju i to nije spoil.
Ok |
jer nitko ne zna kako je escobar završio :D
|
Sta pricas ti covjece? Tebi je spoilanje da je Bruce Lee mrtav? To ti ozbiljno ili nastavljas flejmanje sa Syssom sa iphone teme?
|
Ko zna kak doživi komentare na filmove o JFK-u. Isto spoil
Ili o slijetanju na mjesec :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Jagten je film o escobaru i Bruce Lee? |
ne al kad to tako kazes to bi trebalo snimit, jebote spektakl
|
Citiraj:
Ovo sto sys spojla je nesto drugo, dokumentarac o Brus Liju valjda i povlacenje paralele sa spojlanjem kraja sezone Narcosa gdje Escobar, khm, umire. Kraj Jagtena bi bilo ruzno spojlati :D |
Pogledao Skyscraper s Rockom... Onaj Rampage je mila majka prema ovome.
Radnja nikakva, priča preloša, gluma nikakva. 4/10 max. Čak mi nije bio ni mozak na pašu stil, nego mi je naporan bio za gledati. |
fora |
Mandy... sa N.Cageom. Što reći, koju posluhu porati? Mislim ono, film je neobičan i vjerojatno će naći neku svoju publiku. Ja ga osobno nisam skužio niti ga preporučam.
Na IMDBu je ocjena dok pišem 6.9, pa tko voli... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |