![]() |
Citiraj:
|
Zavisi o kakvom se snijegu prica. Ako je onaj utabani u gradu, koji smrzne prvo vece, na njemu su uglavnom sve lose jer to u sustini nije snijeg nego led.
Mi pricamo o putu po kojem prolazis prvi, ili medju prvima, na kojem se nalazi svjez sloj snijega (nevin, da se tako izrazim :D). Po vrletima Crne Gore za proslu novu godinu sam uzivao vozeci se na Savama. Problem im je bljuzgavica. Sve u svemu prosjecna guma, sa niskom cijenom. |
Citiraj:
Da pitam, otkud je Ford? U obiteljima imamo VW i BMW. Nikakvih kvarova nismo imali osim izmjene kočnica i redovitog servisa. Jedino ja imam VW krumpirowagen šest i Mercedes Geladenwagen. Sljedeći u planu mi je Audi sa minimalnih 312 mm diskovima. Dovoljno? |
Nemoraš mi se opravdavati ;)
Kao što sam rekao kad u reklami od pola minute čujem 5 puta njemačko, njemac, dolazi iz njemačke odmah sracku dobijem, jasno mi je na koju kartu se igra ;) |
Pitanjce.
Škoda Felicia 2000god, kad auto se auto krene voziti "hladan", prvih 5-8 km volan "trza"- "vibrira" i poslije normalno? U cem bi tu bio problem? |
Koji motor? Ovak napamet, nosači motora.
|
Da, ja sam na toj škodi često mijenjao nosače motora, lako moguće.
Međutim, može biti i da je samo do vožnje pod čokom, dok se motor ne zagrije. Ne bi bilo loše i letvu volana prekontrolirati. |
Samo da si potvrdim proces kod prepisivanja neregistriranih vozila.
Bilježnik ovjera ugovora, porezna, probne tablice policija i nova prometna s mojim imenom, osiguranje, tehnički, policija? |
Citiraj:
Citiraj:
Hvala. Vezano za pitanje uz njih. Inace na drugom autu imam Sava HP i moram ih pohvaliti, meni su se odlicne pokazale za snijeg. A volim se voziti po snijegu. |
Citiraj:
Ako je auto iz druge županije? Mislim da porez možeš platit kasnije(glupo bi bilo ići natrag u svoju županiju pa onda opet natrag po auto) Mene isto ovo interesira.. http://www.zvonimirbuzanic.com/regis...la-bez-tablica |
Županija ne igra ulogu u mom slucaju, fala na linku svakako :-)
|
Znalci pozdrav. Jedno pitanje tj mišljenje Vas trebam.
Imam doma stari Peugeot 306 1.6 16 V. (97. godište) sa 252000 na satu (ja drugi vlasnik,stvarni kilometri). Auto nije u mint stanju (jbg godine) ali mehanički je sve top. Neki dan sam mu promjenio svo remenje (zupčasti,klime i sve šta ide na velikom servisu,imam negdje zapisano šta sve),ulje,filtere i sve. I od sutra će biti registriran još godinu dana. E sad,moje pitanje je - koliko više od cijena na njuškalu mogu tražiti za njega pošto će bit friško registriran i napravljen veliki servis? I dali da to uopce prodajem ili šta da radim? Ponekad idem njime na posao i auto je stvarno ok,ali imam drugi auto i motor i nekako mislim da mi ne treba? Neznam šta bi radio,dal prodavat dal ne. Totalno sam u nedoumici sad. Koliko mogu više tražiti zbog servisa i registracije? |
ma ako te služi i uložio si toliko u njega, mislim da ti je totalno neisplativo prodavati.
|
obavljen shopping danas, bio odma u 8 ujutro, nigdje nikog, ali isel jos u brezice po speceraj usput i na povratku i kod lasica i furlana guzva...:fiju:
jako zadovoljan, made in france i dot 3415:D:D http://www.myhraweb.com/images/smilies/sm2/thumbsup.gif lani za megane dobio made in romania:nono: ![]() ![]() ![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Usput... stvarno su odlične po kiši.. prekjučer ujutro sam bio 2-3 puta prisiljen na žestoko kočenje i auto se skoro ukopa, a ABS se ne pali :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni neisplativo prodavat jer si ga sredio |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Rjesit ga nekom mlađem rođaku za siću nek se uči....
|
Koliko vrata auto ima?
|
Jedno pitanje, imam Feliciju 97. godište i ispod volana imam neku spužvu, koja kada pada kiša bude natopljena vodom. Zbog toga imam i dosta vlage u autu. E sad skužio sam da mi negdje curi, i nisam uspio naći gdje. Jučer nakon cijelog dana kiše uđem u auto i skužim na suvozačevom mjestu lokvu vode i natopljen tepih. Nigdje okolo nema mokrih tragova da vidim odakle je curilo i što se dogodilo :( Pa eto neki savjet da vidim što i kako hvala.
|
Na jednom autu je voda curila kroz djelomično odljepljenjenu prednju šajbu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Preporuka VW servisa, trebam zamjenu seta kvacila pa skuplja ponude :-)
|
Citiraj:
Koliko je meni poznato, Zubak daje poprilicno solidne popuste na oldtimere. Znam par ljudi sa starijim Octaviama i vrlo su zadovoljni (garancija, kvalitetno odradjeno, postprodaja...). Pitaj, nis te ne kosta. U suprotnom, nadjes nekog lokalnog mestra, sumnjam da je to neka drama za promijeniti generalno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13. |