![]() |
E vidiš, meni u TLOU mala odlično glumi, baš ima taj teen ponašanje i "i can do all" stav.
Super mi glumi, njih dvoje imaju karizmu koja me drži za seriju. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Zafrkan je taj strah da ako pogledaš gej scenu da će možda i nekad tebi nešto uletiti, pa bolje uvjeravati i sebe i ostale koliko si snažna muška individua :D Ali da, super mi je ekipa kojoj se osjećaji užasno povrijede kad vide 2 lika na seriji, a drugima tupe o tome da su pahuljice. I ne kuze ironiju u tome... :goood: |
Oz serija je svojevremeno imala takvu tematiku, pa se nikome ništa nije desilo.:):D
|
strojnica & Igor - OK, skužili smo momci, vama se epizoda 3 baš jako dopala i voljeli bi još takvog kontenta. Pošto serija ne prati igru možda vam se posreći u nekim narednim epizodama :)
btw kaj se tiče glume od male, to je sve korektno, tu nemrem niš reć ali... vozi i Fiat Multipla od A do B i također sasvim korektno obavlja svoj posao zar ne? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
činjenica je da gledatelj ima daljinac u ruci, i stisne kaj god oće, i play si sam odabrao, i pause, i cancel subscription - biraj :D
|
Citiraj:
Vidim ja da problem što ne kužiš najjednostavniju ironiju "pahuljice" zapravo nije tvoj najveći problem. Više je zabrinjavajuće što imaš problema i sa jednostavnim izjavnim rečenicama koje nemaju nikakvo skriveno značenje :D Što reče kolega, a i ja, a i mnogi prije mene - nitko nikoga ne sili išta gledati. Štoviše, ako te nešto smeta (iako ti nisi pahuljica, ali drugi jesu, čisto da ponovimo) - prestaneš gledati ili za još jači efekt napraviš unsubscribe na dotičnu platformu, na taj način direktno utječeš na statistiku koja je njima itekako bitna za odluku što će se u buduće snimati a što ne. Doduše, ti "posuđuješ" (jer to ti nije gadno, za razliku od seksa s pristankom između punoljetnih ljudi) pa je zapravo tvoj trenutni utjecaj na to 0 :respekt: I da skratimo - sve ok, ne moraš nam više dokazivati da si pravi muškić, svi ti vjerujemo! Ajmo na on-topic :chears: |
Citiraj:
Inače ovaj tjedan izlazi TLOU ranije (u petak) zbog Super Bowla. |
Citiraj:
Možemo i nas dvojica na kavu ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Igore rekao si da ti je baš lijepo i decentno ispričana ljubavna priča jel tako?
mislim ima nas danas svakakvih al ono :wtf2: kao nije mi gadno "posudit" epizodu pa mi isto tako nebi trebalo bit gadno gledat kak tip od 50 godina guzi drugog tipa, to je kakti slično a? edit: e01 9,2 e02 9,2 e03 7,9 kako to, kako to?? :D |
Nisam u toj epizodi vidio ništa što ne vidim subotom na svakom UFC eventu, gdje se znojni dlakavi tipovi međusobno tijesno i sluzavo međusobno trljaju.
u publici macho tipovi sa pivom u ruci. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Izvoli https://youtu.be/fcqGmMGxUfU |
Citiraj:
https://i.postimg.cc/G4dBBb17/Screenshot-7.png https://i.postimg.cc/Mv8H4zX6/Screenshot-6.png https://i.postimg.cc/Ppwf37jv/Screenshot-5.png |
Citiraj:
|
Baš želite da se tema ponovno locka?
|
Citiraj:
razbolio se gadno pa binđam. black sails - 10/10 house of dragon - 9/10 .. radnja ide brzo i na neki način čudno isprekidano između dvije epizode, ali ostalo je ok. u potpunosti na tragu GOT. slijedeći su mi prstenovi na redu. white lotus - 10/10 fabelmans - 3/10 banshes of inisherin - 1/10 triangle of sadness - 1/10 ova tri zadnja filma su filmovi koje inače volim gledati. tri plakata, green book i svi ti filmovi sa sporom dosadnom radnjom. drame. meni je to super. ali ova tri filma nisam nikako, ali nikako mogao probavit. prva dva jedva pogledao, a treći ugasio nakon 20 minuta koliko je loš bio. nikad mi se nije desilo da su najozbiljniji kandidati za oskara meni baš toliko loši bili. e da: bullet train je prejeben. |
Citiraj:
Citiraj:
bullet train je ispodprosjecni polu-akcijski pokusaj komedije da bi na kraju bio samo tragedija od filma |
Ova tri filma su mi baš na sasvim suprotnoj strani skale.
|
Pogledao napokon prvu epizodu The Last of Us. Čini mi se da će biti bomba od serije i jedva čekam vidjeti 3. epizodu da vidim je li pichkaranje po njoj opravdano. Nisam gledao roster, pa me agentica Dunham iznenadila <3
|
Pogledao ponovno TLOU 4. epizodu jer sam ju prvotno gledao preumoran i u stvari je vrlo dobra epizoda, a peta je rasturila kompletno. Jebeno dobra serija, vrh.
|
Citiraj:
I meni je Bullet Train odlican. Ne kuzim zasto se ekipi tu ne svidja. |
Citiraj:
Meni je bila super u početku, kasnije se malo razvodnila...no bilo je vrhunskih likova...Ryan O'Reily npr. |
Pogleda 5 ep, TLOU, iskupili su se za obe prosle :) Vrhunska serija. Izbjegava sam ovu temu da nekom ne utekne stakod bez spojler taga :D
A oz je kultna serija! Nista nije gurano na silu nego je kako triba bit. |
Ne mogu se složiti da u Ozu ništa nije gurano na silu :D
|
A kolegi iznad tebe je to bas kako triba bit :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03. |