PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Ivo_Strojnica 09.02.2023. 11:40

E vidiš, meni u TLOU mala odlično glumi, baš ima taj teen ponašanje i "i can do all" stav.
Super mi glumi, njih dvoje imaju karizmu koja me drži za seriju.

Citiraj:

Autor Spikeman (Post 3658375)
gle sorry ak si pahuljica pa sam ti povrijedio delikatne osjećaje, možda bolje da ne koristiš internet i forume, kaj misliš? ko zna što ćeš još strašnoga pročitat danas što će te još više uznemirit od mog posta.

Ajme kad pročitam ove mačo izjave, odmah se prestrašim :D

Igorr 09.02.2023. 11:50

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 3658376)
E vidiš, meni u TLOU mala odlično glumi, baš ima taj teen ponašanje i "i can do all" stav.
Super mi glumi, njih dvoje imaju karizmu koja me drži za seriju.

Je, meni je mala isto dobro sjela!

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 3658376)
Ajme kad pročitam ove mačo izjave, odmah se prestrašim :D

A gle, moraš shvatiti čovjeka.
Zafrkan je taj strah da ako pogledaš gej scenu da će možda i nekad tebi nešto uletiti, pa bolje uvjeravati i sebe i ostale koliko si snažna muška individua :D

Ali da, super mi je ekipa kojoj se osjećaji užasno povrijede kad vide 2 lika na seriji, a drugima tupe o tome da su pahuljice.
I ne kuze ironiju u tome... :goood:

The Exiled 09.02.2023. 11:57

Oz serija je svojevremeno imala takvu tematiku, pa se nikome ništa nije desilo.:):D

Spikeman 09.02.2023. 12:39

strojnica & Igor - OK, skužili smo momci, vama se epizoda 3 baš jako dopala i voljeli bi još takvog kontenta. Pošto serija ne prati igru možda vam se posreći u nekim narednim epizodama :)

btw kaj se tiče glume od male, to je sve korektno, tu nemrem niš reć
ali... vozi i Fiat Multipla od A do B i također sasvim korektno obavlja svoj posao zar ne? :)

mamutarka 09.02.2023. 12:46

Citiraj:

Autor Spikeman (Post 3658399)
Pošto serija ne prati igru možda vam se posreći u nekim narednim epizodama :)

ako ništa, S02 ih čeka :D :D :D

Spikeman 09.02.2023. 12:54

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3658404)
ako ništa, S02 ih čeka :D :D :D

naravno, ne sumnjam da će im Neil Druckmann priuštiti još pokoju epizodu sa kojom će bit i više nego zadovoljeni, ep3 je bila samo lagani teaser for what's to come in the future :)

mamutarka 09.02.2023. 13:06

činjenica je da gledatelj ima daljinac u ruci, i stisne kaj god oće, i play si sam odabrao, i pause, i cancel subscription - biraj :D

Igorr 09.02.2023. 15:24

Citiraj:

strojnica & Igor - OK, skužili smo momci, vama se epizoda 3 baš jako dopala i voljeli bi još takvog kontenta. Pošto serija ne prati igru možda vam se posreći u nekim narednim epizodama :)

To si zaključio iz toga što sam rekao da je epizoda klasična filler epizoda, kojih nisam ljubitelj?

Vidim ja da problem što ne kužiš najjednostavniju ironiju "pahuljice" zapravo nije tvoj najveći problem.
Više je zabrinjavajuće što imaš problema i sa jednostavnim izjavnim rečenicama koje nemaju nikakvo skriveno značenje :D

Što reče kolega, a i ja, a i mnogi prije mene - nitko nikoga ne sili išta gledati.

Štoviše, ako te nešto smeta (iako ti nisi pahuljica, ali drugi jesu, čisto da ponovimo) - prestaneš gledati ili za još jači efekt napraviš unsubscribe na dotičnu platformu, na taj način direktno utječeš na statistiku koja je njima itekako bitna za odluku što će se u buduće snimati a što ne.
Doduše, ti "posuđuješ" (jer to ti nije gadno, za razliku od seksa s pristankom između punoljetnih ljudi) pa je zapravo tvoj trenutni utjecaj na to 0 :respekt:

I da skratimo - sve ok, ne moraš nam više dokazivati da si pravi muškić, svi ti vjerujemo!
Ajmo na on-topic :chears:

brodjo 09.02.2023. 16:01

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3658380)
Oz serija je svojevremeno imala takvu tematiku, pa se nikome ništa nije desilo.:):D

Na Ozu se učilo što znači "spooning" :D

Inače ovaj tjedan izlazi TLOU ranije (u petak) zbog Super Bowla.

Ivo_Strojnica 09.02.2023. 17:01

Citiraj:

Ja se nadam i u stvarnom životu. :D
Možemo i nas dvojica na kavu ;)

mkey 09.02.2023. 18:15

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3658293)
Nekako sam apostrofican :D Original pogledam sa vremena na vrijeme i bezvremenski je. No bojim se da jednostavno vise ne mogu napraviti takav humor (recimo epizodu Germans) a da se netko ne nadje iznenadjen i uvredjen.

John Cleese je ostario, Andrew Sachs (Manuel) vise nije sa nama :( Da su barem nastavili snimati tada ili nakon par godina. Ovako preko 40 godina kasnije... Sa Patrick Stewart i Picardom nije bas najbolje ispalo, Davida Jason mi je bilo zao gledati u Still Open All Hours... Obicno je bolje zadrzati lijepa sjecanja. Nadam se da ce me John Cleese opovrgnuti. Cak sam ga mogao vidjeti uzivo nedavno a ja propustio :hitthewal:

Anyway, da malo dignem raspolozenje. Eventually, at the end :D

Ja mislim da će u nastavku serije Cleese odraditi iz kreveta kao oni baba i deda u Alo alo :D Može on to.

The Exiled 09.02.2023. 20:16

Citiraj:

Autor brodjo (Post 3658442)
Na Ozu se učilo što znači "spooning" :D

Da i nitko se nije previše zamaral s tim, jer serija je bila i ostala odlična, dok se zbog The Last of Us svi živi dižu na zadnje noge.:):D
Citiraj:

• The Last of Us is all I want to talk about right now
  • The Last of Us does what no show has done before
  • The Last of Us’ original Joel was skeptical of the show
  • The best vibrators for everyone (Yes, even men)

:lol2:

Spikeman 09.02.2023. 20:49

Igore rekao si da ti je baš lijepo i decentno ispričana ljubavna priča jel tako?
mislim ima nas danas svakakvih al ono :wtf2:

kao nije mi gadno "posudit" epizodu pa mi isto tako nebi trebalo bit gadno gledat kak tip od 50 godina guzi drugog tipa, to je kakti slično a?

edit:
e01 9,2
e02 9,2
e03 7,9 kako to, kako to?? :D

Mladenxy 09.02.2023. 21:04

Nisam u toj epizodi vidio ništa što ne vidim subotom na svakom UFC eventu, gdje se znojni dlakavi tipovi međusobno tijesno i sluzavo međusobno trljaju.
u publici macho tipovi sa pivom u ruci.

pci_e3x 09.02.2023. 21:15

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3658508)
Nisam u toj epizodi vidio ništa što ne vidim subotom na svakom UFC eventu, gdje se znojni dlakavi tipovi međusobno tijesno i sluzavo međusobno trljaju.

I navija se da upre jače :D

Spikeman 09.02.2023. 21:20

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3658508)

jesu se žvalili kad u kavezu? jesi to vidio?

Juice 09.02.2023. 21:23

Citiraj:

Autor Spikeman (Post 3658513)

Izvoli

https://youtu.be/fcqGmMGxUfU

Mladenxy 09.02.2023. 21:23

Citiraj:

Autor Spikeman (Post 3658513)

svašta sam vidio u kavezu.

https://i.postimg.cc/G4dBBb17/Screenshot-7.png
https://i.postimg.cc/Mv8H4zX6/Screenshot-6.png
https://i.postimg.cc/Ppwf37jv/Screenshot-5.png

Spikeman 09.02.2023. 21:24

Citiraj:

Autor Juice (Post 3658514)

auuuuu braćo :D e jebiga sad si me ulovio :lol2:

Mirkopoter 10.02.2023. 09:46

Baš želite da se tema ponovno locka?

tizhu 10.02.2023. 12:13

Citiraj:

Autor WraGG (Post 3656952)
... ali im jedno necu nikad oprostiti: od Ron Swansona su napravili guzoljuba!

ja sam pro woke inače, ali ron swanson? bolje im je da nema brkove. bastards.

razbolio se gadno pa binđam.
black sails - 10/10
house of dragon - 9/10 .. radnja ide brzo i na neki način čudno isprekidano između dvije epizode, ali ostalo je ok. u potpunosti na tragu GOT.
slijedeći su mi prstenovi na redu.
white lotus - 10/10

fabelmans - 3/10
banshes of inisherin - 1/10
triangle of sadness - 1/10

ova tri zadnja filma su filmovi koje inače volim gledati. tri plakata, green book i svi ti filmovi sa sporom dosadnom radnjom. drame. meni je to super. ali ova tri filma nisam nikako, ali nikako mogao probavit. prva dva jedva pogledao, a treći ugasio nakon 20 minuta koliko je loš bio.
nikad mi se nije desilo da su najozbiljniji kandidati za oskara meni baš toliko loši bili.

e da: bullet train je prejeben.

pci_e3x 10.02.2023. 17:16

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3658597)
fabelmans - 3/10
banshes of inisherin - 1/10
triangle of sadness - 1/10

ova tri zadnja filma su filmovi koje inače volim gledati. tri plakata, green book i svi ti filmovi sa sporom dosadnom radnjom. drame. meni je to super. ali ova tri filma nisam nikako, ali nikako mogao probavit. prva dva jedva pogledao, a treći ugasio nakon 20 minuta koliko je loš bio.
nikad mi se nije desilo da su najozbiljniji kandidati za oskara meni baš toliko loši bili.

ovo mi nije bilo jasno...

Citiraj:

.. dok nisam ovo procitao :D

bullet train je ispodprosjecni polu-akcijski pokusaj komedije da bi na kraju bio samo tragedija od filma

1v@n 10.02.2023. 17:19

Ova tri filma su mi baš na sasvim suprotnoj strani skale.

d0X 10.02.2023. 17:44

Pogledao napokon prvu epizodu The Last of Us. Čini mi se da će biti bomba od serije i jedva čekam vidjeti 3. epizodu da vidim je li pichkaranje po njoj opravdano. Nisam gledao roster, pa me agentica Dunham iznenadila <3

Mladenxy 11.02.2023. 11:28

Pogledao ponovno TLOU 4. epizodu jer sam ju prvotno gledao preumoran i u stvari je vrlo dobra epizoda, a peta je rasturila kompletno. Jebeno dobra serija, vrh.

WraGG 11.02.2023. 12:43

Citiraj:

bolje im je da nema brkove. bastards.

I brkove i bradu...:nono:
I meni je Bullet Train odlican. Ne kuzim zasto se ekipi tu ne svidja.

listerstorm 11.02.2023. 13:08

Citiraj:

Autor The Exiled (Post 3658380)

Pa to kontam većina nije ni gledala, išla je u kasnom terminu dok je bila na TV-u, osim uobičajenih brutalnosti vjerojatno i zbog tih muških zatvorskih "romansi".

Meni je bila super u početku, kasnije se malo razvodnila...no bilo je vrhunskih likova...Ryan O'Reily npr.

OuttaControl 13.02.2023. 23:16

Pogleda 5 ep, TLOU, iskupili su se za obe prosle :) Vrhunska serija. Izbjegava sam ovu temu da nekom ne utekne stakod bez spojler taga :D

A oz je kultna serija! Nista nije gurano na silu nego je kako triba bit.

mkey 14.02.2023. 19:05

Ne mogu se složiti da u Ozu ništa nije gurano na silu :D

LAcy 14.02.2023. 19:13

A kolegi iznad tebe je to bas kako triba bit :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03.