![]() |
Treca epizoda TLOU.
|
|
Citiraj:
Ja trenutni na pola sa Sopranos. Nakon toga ide neka serija <2000.g. a vi gledajte taj nabrijani moderni mumbo jumbo :D |
Mumbo jumbo, koliko puta su me ljudi čudno gledali kada sam koristio taj izraz :D
Hebena vremena došla, frende. |
Meni je ST:TNG filler između kvalitetnih novih serija
|
The last of us 4, nit mirise nit smrdi
|
Vi koji gledate preko HBO Max-a, kak vam radi?
Ja ne mogu gledati u ponedjeljak navečer seriju jer trza, šteka, loada, boje se prelijevaju itd. Jel sam jedini? Tizen, 500/200 brzina, app na zadnjoj verziji, tv na zadnjoj verziji. |
Citiraj:
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
A ja sam gleda u ~11 nije nista trzalo. Ti si vjerojatno u 8 haha :D
|
Citiraj:
Razmišljam, jel moguće da je zbog opterećenja servera? :) Moram danas probati ponovo, jučer odustali. |
A onda je vjerojatno bilo overlapa, ja sam nesto prije 11 poceo, bliže10.45 Stvarno niti zc nije trznilo
|
ne sjecam se kad mi je hbo zatrzao zadnji put, ejsi probao na pcu u to vrijeme, da nije do tizena?
|
Citiraj:
Ja sam gledao sinoć oko 22, nije trzalo ništa. Fire TV, 1080p reza, WiFi 5GHz, 50/10 VDSL. |
Citiraj:
Tko god voli Stephena Kinga, topla preporuka Autsajdera. |
Outsider se piše, nije ovo srpski forum. :D
|
Citiraj:
|
Oke je, mene je druga polovica razocarala. Krene jako i onda mi kraj bas nikako nije sjeo.
|
TLOU (Zadnji od nas hahaha) mi je OK, ništa više od toga.
|
Ne samo da su ukakali lik i djelo Ron Swansona, nego evo sad hoce i da uniste uspomenu na Rose iz Two and a half men. Zar ovim ljudima nista nije sveto?! :D
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
BTW, poceo Tulsu, jucer od šuca progutao 4 epizode (što je premija, obicno se mucim i sa jednom a da ne zaspem :) ) Skroz OK serija, iako Slya bas ne volim,ali ova uloga mu je super sjela. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
I mene je Tulsa King iznenadio. Uzeo da imam što pogledati na letu i očekivao da će nakon prve epizode ići u smeće. Na kraju riješio cijelu sezonu u par dana.
Stallone i nema neki spektar uloga koje može odraditi a da ne bude cringe. Ovo je doslovno pisano za njega. |
Pogledao 3. i 4. epizodu TLOU.
Kako su se svi nešto uzjebali oko ove 3. epizode, ja mislio sad će biti sosiđ fest na najjače i ne znam koliko balavljenja, kad ono sasvim decentno i lijepo ispričana ljubavna priča. Jedini minus je što je klasična filler epizoda, bez nekog velikog značaja za priču, a nisam neki prevelik ljubitelj takvih epizoda (čast iznimkama). 4. epizoda mi je ok bila, ali isto se ništa previše značajno nije dogodilo. Svejedno mi je serija sve skupa jako dobra, najviše zbog glume i atmosfere. Nadam se da će do kraja zadovoljit i po ostalim kriterijima :) |
Citiraj:
|
TLOU nakon pogledane prve 4 epke.
Ništa spektakularno, nit smrdi nit miriše. Ja nemam taj hajp od igre jer je nisam igrao. |
Citiraj:
John Cleese je ostario, Andrew Sachs (Manuel) vise nije sa nama :( Da su barem nastavili snimati tada ili nakon par godina. Ovako preko 40 godina kasnije... Sa Patrick Stewart i Picardom nije bas najbolje ispalo, Davida Jason mi je bilo zao gledati u Still Open All Hours... Obicno je bolje zadrzati lijepa sjecanja. Nadam se da ce me John Cleese opovrgnuti. Cak sam ga mogao vidjeti uzivo nedavno a ja propustio :hitthewal: Anyway, da malo dignem raspolozenje. Eventually, at the end :D |
neznam meni se TLOU bas zgadio nakon treće epizode da nemam uopce želju gledat dalje... em je mala odvratna em ta 1.1. i 2.1. sranja... ali ipak sam četvrtu epku posudio i stoji mi na polici al nikak ju nemam želje/volje pokrenut :D možda jednog dana...
|
Ja ne kuzim ovakve komentare. Pa koji ti value donosiš ostalima koji čitaju ovaj forum s komentarom za malu. Pa koga boli tuki jel ti dobra ili ne, ljepota i je u ljudskoj različitosti. A da ne pričam o tome sto ti stoji 4ep na polici... Neznam sto se događa na forumu al vec neko vrijeme ovakvi komentari su sve prisutniji.
On topic: Preporuka serije: Your Honor - glavna uloga Bryan Cranstone, drama Ted Lasso - lagana serija za chill |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:43. |