![]() |
|
Citiraj:
|
Moram priznat da me ponekad iznenađuje da ne postoji (parent?) forum za općenitu raspravu o grafičkim karticama.:stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom ništa strašno, ne traje dugo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
S druge strane,vjerujem da je razina stupidnosti par kopalja veća danas nego prije 4 ili 5 godina. Server busy sam i ja doživio nekoliko puta kroz zadnji tjedan. |
|
novi clanovi nemaju pravo slanja PM?
to je nesto novo ili .... P.S. nije josh dobio konfrmejšn mail, pa je i to moguci uzrok |
To je sigurni uzrok. Ne može sudjelovati u raspravama niti išta drugo, dok ne dobije aktivacijski mail.
|
Naravno da je zbog toga...
|
Jel se može učiniti da se postavi kao obavezni unos rubrika Moj komp?
Koliko vidim,svima koji dođu je po defaultu ta opcija uključena,zašto je usput pri logiranju ne bi morali ispuniti,a kada je već na forumu - ako ju ne želi (kao ja npr) neka ju otiđe ugasit.Smatram kako je fraza "Ispuni moj komp" daleko najčešća ovdje na forumu. Nego su gospoda lijena popunit,a redovit 9 od 10 logiranih usera je tu jer mu neradi krekirana igrica,koji je možda zbog tržnice,a 1 je samo tu da bi se ostao družit s nama - a pazi paradoksa,baš taj jedan ima ispunjen Moj komp iako mu i nije neophodno u tom trenutku. |
Nije po defaultu uključena, koliko se sjećam - pita korisnika želi li upaliti opciju. No, koliko vidim dosta korisnika je upali, a ne ispuni rubrike pa je to očigledno problem. S obzirom da to spada u dodatne opcije, teško da možemo uključiti u postupak registracije. Vjerujem da bi dosta korisnika imalo još više problema prilikom reganja, nego što sad ima kad ode u CP pa je naknadno uključi...
|
OK, pokušavam ostaviti post u podforumu tržnice i dobijem ovu poruku:
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t572145_pceksp.jpg Dok, kao što vidite, na ovom podforumu mogu normalno postati. Neka greška ili...? |
Nema više postanja na tržnici,osim ako nisi autor oglasa.
|
Ahaa, nisam znao za taj novitet, sorry na uzbuni :D
|
Ima kakvih naznaka kad ćemo opet dobiti povećanje kapaciteta broja privatnih poruka :D ?
|
Ne.
|
Citiraj:
|
Jel bi bilo too much da se recimo gore pri vrhu doda button "moje poruke" tako da se jednim klikom moze pristupiti svojim postovima, a trenutno se mora ici brzi izbornik->moj profil->trazi moje poruke? Mislim da to ne bi bilo pretesko, a dosta bi olaksalo koristenje..
hvala i pozz |
Citiraj:
|
A znao sam da negdje mmora biti, ali eto, hvala Jelc:chears:
|
1 privitaka
dodas jos pod favoritnu traku i imas gumb :chears:
|
Dojava na mail ne radi kako treba vec ponesto i kusur dana. Sjecam se da je davno bilo ovakvih problema pa se onda sredilo.
Ali prije mjesec dana, mislim da sam procitao dva posta na istu temu. Resetirao postavke, sve ponistio/potvrdio ali nazalost nema neke promjene. Selektivno dolijaju poruke bez neke logicnosti. Ili jako kasne ili se uopce ne pojave. Tek kad se logiram i pogledam sa popisa pracenja, tek vidim kako slabo dojavljuje na mail. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam posredovanje sa dodatne privatne domenice adrese. Maknuo sam privremeno da vidim jel to razlog. Hvala na potvrdi. _________ eDiT : Stavio dojave na direktni ISP mail i opet ne radi kako treba :fiju: .. |
ajd provjerite ovu adresu / skriptu
http://adnethr.adocean.pl/* nakon kaj sam je zblokao forum leti dok je odblokirana vuče se ko krepan |
Citiraj:
Blokiraj ga i budi sretan da ti neka vaznija stranica nije hostana tamo. |
Koliko bi ovo koristilo?
|
opet problemi s serverom.. busy prije par minuta
|
Dali opet ima problema s mailovima jer ne dolaze mi kako trebaju.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
i više puta. nekad busy na 1 min onda radi i opet busy :D
|
a čuj, mali je okupiran sa svih strana :D
Zezam se malo, Horza prati uptime i zauzeće pa kad se pojavi problem ozbiljnije naravi - riješi to. Osobno se ne sjećam kad mi je to izbacio zadnji put, a koliko vidim nije neki problem masovnije prirode, bar za sad. |
Citiraj:
ono... dobro je što to imamo i moramo imati, ali nije baš da u ovom trenutku možemo nešto učiniti po tom pitanju. moramo nešto prije toga odraditi pa da možemo poredati te cronove kako spada i uključiti cache na nekim stvarima koje su u razvoju. onda više load neće ići toliko visoko jer će sve biti cache-ano. sorry zbog neugodnosti, ali trenutno je tako. zapravo... već je dugo tako, ali brže ne ide. |
Koliko ti je velik index na Lucene?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svaki dan u ponoć forum se počne vući i bacati 504
Pretpostavljam da je to meant to be like that :D |
logiranje problem
zašto se svaki puta moram logirati na forum,a označim da me zapamti da nije nešto do mene jer me isto to traži i na drugim web stranicama(rapidsher)a do sada nisam taj slučaj, kako da to ispravim, jedino ako nije virus u pitanju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:37. |