![]() |
A nema tu neke neizvjesnosti danas, Bayern i Barca to uzimaju lagano,rutinski
|
Eto, opet nam je zacoprao sve...
|
Poživio nam ti 100 godina :D
|
daj ne nemoj jeb**...
|
Citiraj:
Nista, ide vec sad popravni :D |
Priželjkujem da Arsenal napravi iznenađenje, pa da se mogu frendu danas smijati u facu dok gledamo. Možda čak i vrijedi žrtvovati Bayern, samo za taj osjećaj :P
|
Citiraj:
Cekam 1h prije utakmice, ako vidim po sastavu da ce to stvarno napravit, stavljam lijepo kolicinu novcica na barcu. Mozda cak i hendikep, ali ok, ne valja biti pohlepan :D P.S. Jedina 'kvaka' je sto barca svake godine lose igra u gostima playoff :( |
potreban mi je link za acestream ili sopcast (barca - arsenal), molim. u zadnje vrijeme često nema linkova na livefootballol.com, evo nema ih ni sad.
|
rojadirecta
|
Citiraj:
www.reddit.com/r/soccerstreams/ |
ja tu uvijek nađem http://www.ronaldo7.net/
|
Vidal opleo dobro po golu
|
Nisam gledao barcelonu sto godina ali i dalje su ostali totalni profesionalci u glumatanju. :D SVAKA ČAST!! :D
Nema trenera koji to može naučiti...s tim se rađaš ili ne. Kapa dolje. IMHO Arsenal bolji...ali...ima još do kraja. |
Citiraj:
Citiraj:
Ok barca je, a švabe... |
Uff dobro je, Ivan je urekao samo jedan par :D
Inace, odlicne utakmice. Juve - Bayern meni zanimljivija i bolja, ne samo radi golova. No imam neki osjecaj da je sudac malo naklonjem bavarcima bio. Prvo situacija gdje ne svira penal, a onda situacija koju mozda neki nisu ni skuzili. Pogba se probio u sredini, netko od bavaraca mu je uletio u putanju, isti ipak proslijedi loptu gdje juventus ima cistih 3 na 2 igraca i puno prostora. Sudac svira faul, ja gledam zasto nije prednost pustio... Shok ne nastupio kad sam skuzio da je svirao faul za bavarce. Prvo poluvrijeme sam cijelo odgledao, drugo prebacio na arsenal - barca. Alba je glumac i pol, neymar unatoc asistenciji podbacio, kao i suarez. No naravno, ukazao se messi. Jednostavno tesko se moze dogoditi vecer da sva trojica zakazu, jedan se ocito mora ukazati. Ali gledajuci sazetke prvog poluvremena, a gledajuci i cijelo drugo pol, lako je moglo otici i na drugu stranu. Samo sto Arsenal ne zna zabiti, a Giroud je jednostavno receno drvo, panj ma idiot. Hvala mu na tome, ali arsenal definitivno treba postena napadaca, a tog panja se rijesiti pod hitno. P.S. Stvarno steta sto dybala nije imao svoju vecer. Zabio je, ali nije bio onaj 'pravi' kakav je u zadnje vrijeme. Da ga je islo malo vise, imam osjecaj da bi juve pobjedio bayerna. |
Citiraj:
Skroz naklonjen Bayernu. |
Citiraj:
loooooooool, još se usudi unijet u lice ovome :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel' bilo situacija gdje je Juventus "zakinut" od strane Atkinsona? Ofkors. Ali s druge strane nije bilo apsolutno ništa drugačije. Pa predstavljati to onda kao da je sudac "naklonjen Bayernu" je glupost. |
https://www.reddit.com/r/soccer/comm...mpions/d0b3v18
Citajuci komentare naisao sam na ovo i oplakao sam :D |
G E N I J A L N O ! :D
|
Citiraj:
Uče na treningu jako puno... :) |
Citiraj:
Da ne ispada da trubim,slušao sam komentatore sa BT Sportsa nakon tekme(za ovo drugo nisam ni skužio tokom utakmice,prvo je u nekoj mjeri otvoreno interpretaciji suca)... ovo su kršenja pravila igre koja postoje u pisanom obliku. Mandžukićeve gluposti su slobodna interpretacija(i pedagogija) suca i ništa drugo. |
Panda prica poprilicno navijacki. Osobno ne navijam ni za Bayern, ali ni za Juve. Utakmicu sam krenuo malo naklonjen bavarcima radi 'totalnog' nogometa, ali sam ubrzo okrenuo smjer i navijao za Juve (iako sam navijac Milana u italiji :P ).
Cak je i Lewa izjavio da ono Mandzukicevo nije za crveni karton, eventualno zuti. Naknadno sam snimku vidio, i nema ni govora o crvenom kartonu. Malo naguravanja, nitko nikoga nije udario. Kad bi se za takve sitnice dijelili crveni kartoni, svaka utakmica bi ih imala po par. Prvo pol. cisto navlacenje za Bayern. Drugo nisam gledao pa ga necu ni komentirati. |
nije liga prvaka ali :D
Godina je 83/84, igralište NK Trnje a na slici juniori Trnja. Među njima je i ??? pogodite :D http://ultraimg.com/images/10446520_...30700330_n.jpg |
meni ovaj dolje ko šimić
golman vuče na prosinečkog :D |
a gornji red treći od desna ? :D
|
Neznamo,ajde reci
|
ili sisa ili brko :D
|
zoki :D
|
ovaj desno od golmana? nikad nebi pogodio
|
Citiraj:
|
onaj drugi na M :D
|
Citiraj:
|
Neki zgledaju koda su u bili starjesine u JNA a ne juniori lol
|
A Sisa je tada vjerojatno bio u kadetima Peščenice :D
Btw golman je nešto u rodu Prosinečkom garant. ............................................ OT: sada je meni jasno zašto Kova igra traljavo, kada se igra po ovim dječjim turnirima :D |
samo da liverpul izbaci unajted
|
Round of 16
Shakhtar Donetsk(UKR)vAnderlecht(BEL) Basel(SUI)vSevilla(ESP) Villarreal(ESP)vLeverkusen(GER) Athletic(ESP)vValencia(ESP) Liverpool(ENG)vMan. United(ENG) Sparta Praha(CZE)vLazio(ITA) Dortmund(GER)vTottenham(ENG) Fenerbahçe(TUR)vBraga(POR) po imenima bolji parovi nego u ligi prvaka :) |
Dortmund vs Spurs -> imho uvjerljivo najjaci i ujedno i najatraktivniji par. Veci ce mi to biti gust pogledati nego LP. Liverpool - Man je isto atraktivan par, ne radi nogometa, vec eto radi imena klubova. Osobno bih to pogledao samo ako mi netko stavi pistolj na glavu :D
Svi ostali parovi su takodjer solidni, jaka LE ove godine, englezi istu napokon shvatili ozbiljno. Odlican potez UEFA-e sto pobjednik ide u LP, sad ekipa ovo natjecanje shvaca malo ozbiljnije, posebice klubovi poput liverpoola, manchestera, itd., koji LP kroz ligu ne mogu ove godine nikako osvojiti. |
GGMU :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:22. |