![]() |
Citiraj:
|
Messi :lol2: :lol2::lol2:
|
Bolje da je Suarez pucao...
|
Zasto? Ovaj m.city ima barem neke sanse. :)
|
Juve jučer ko teretni vlak preko Dortmunda. :)
Da se Giorgio ne zajebava i petlja, moglo je biti i bolje. Morata je počeo igrati... Svejedno Juve prolazi slabi dortmund iz katastrofalne bundeslige. Čeka se protivnik u četvrtfinalu Lige prvaka. Recimo PSG i Zlatan Ibrahimović :D |
Stvarno su sa 2:1 osigurali prolazak dalje...
|
Ajde, Gemmy nemoj filozofirati.
Radije pripremi maramice za nedjelju, kad će City tvoje crvene rastaviti na proste faktore. :roller: |
:lol2:
Teretni vlak preko Dortmunda, hahaha. Stvarno je veliki uspjeh kad prva ekipa talijanske lige jedva dobije ekipu koja se povlačila po dnu njemačke lige i još se drži donje strane tablice. Nek Borussia samo doma zabije jednog i ići će teretni vlak nazad kući... |
Nek ih rastave ako mogu, ja se nadam dobroj tekmi.
Svasta se moze dogoditi u jednoj tekmi, i real je na istom stadionu se posteno osramotio |
Citiraj:
|
Ajde se vrati u 2015. Pusti sezone unazad dvije godine.
|
Samo lud covjek ili onaj koji nikad nije gledao nogomet moze tvrditi da je Juve prosao. Tek je pola gotovo, a nije da imaju bas povoljan rezultat.
|
Ajmo danas pobjeda Arsenala i puuunooo golova kod Leverkuzena i A. Madrida!
Citiraj:
|
Ibra će ići dalje baš kao i Dortmund. :D
U ovom trenutku CFC ide dalje i to će tako i ostati. ;) |
Citiraj:
|
Sve je moguće. :)
|
Samo palim vatru malo. :D
|
Ah taj ćelzi, u stoljetnoj povijesti prije dolaska ruskog tajkuna (1905. - 2003.) imaju (hvalevri)jedan naslov prvaka dok su u tom istom razdoblju ispred njih:
- Preston North End (2) - Portsmouth (2) - Derbi County (2) - Burnley (2) - Tottenham (2) - Manchester City (2) - Wolwerhampton (3) - Blackburn (3) - Leeds (3 ) - Huddersfield Town (3) - Sheffield (4) - Newcastle (4) - Sunderland (6) - Aston Villa (7) - Everton (9) - Arsenal (11) - United (15) - Liverpool (18) Dakle, dijele 19. mjesto sa još par klubova. :D |
|
Stišće Leverkusen bome!
|
Drago je izjavio kako Bayer nikad nije prošao osminu finala LP... a ko je onda igrao finale 2002 sa Realom :D ? Da nije Bayern Leverkuzen :D
|
Citiraj:
Dobro da je gospon koji je imao intro za tekmu rekao da je Bayer bio u finalu i popušio.. :D |
Citiraj:
Meni bi bila draža lobotomija nego slušati tog debosa |
koji vrag je ovom Arsenalu?
|
TI :D :D
|
Dobra tekma, Athletico čak igra kao "decent human beeing", nema padanja, žicanja, tuče i svađe. Kratka vijeka bojim se :D
|
Lep gol!
|
Ajde da rezimiramo :D
Citiraj:
Citiraj:
|
bog nogometa ponovno jaše :D
|
Mogli bi Englezići već u Ožujku ostati bez ijednog predstavnika u LP.
Najbolja liga na svijetu, jel ? :D |
Pa tko jos gleda lp, bitno da je prvi moze popusit od zadnjeg :D
|
Citiraj:
|
Shakhtar - Bayern: 0:0 - i jedan i drugi klub imaju šanse prolaska. Stoga nitko nije osigurao ništa.
PSG - CFC: 1:1 - CFC trenutno prolazi ali treba još odigrati doma ali TRENUTNO PROLAZI. Schalke - R.Madrid: 0:2 - ne znam kaj šalke radi tamo ali jasno je da nemaju šanse. Basel - Porto: 1:1 - nevažno. Ok Porto ide dalje. M.City - Barcelona: 1:2 - malo sudac, malo suarez i eto barcelone u odličnoj poziciji za prolaz. Trenutno idu dalje. Juve - Dortmund: 2:1 - isto tako zalutali dortmund. Juve trenutno ide dalje Leverkusen - A.Madrid: 1:0 - ok. Mogu slaviti pošto im rezultat odgovara i trenutno idu dalje. Arsenal - Monaco: 1:3 - rotfl. :D Ok. :D Bravo Monaco. Arsenal..bio si i ostao odron. :D Pa da rezimiramo i osvrnemo se da bi Engleska mogla ostati bez predstavnika na način da pogledamo koliko trenutno klubova iz koje zemlje ide dalje i da se uvjerimo da panda i buljo po bog zna koji put drobe gluposti. :) Španjolska: 2 Francuska: 1 Njemačka: 1 Italija: 1 Engleska: 1 Portugal: 1 S tim da je izvjesno da će A.Madrid nakantati Leverkusen. :) |
Athletico sinoc ko NK Sloga iz donjeg Muća....
|
Bravo, Hamm. :goood:
Izvrstan pregled i rezime osmine finala Lige prvaka. |
Teško će Atletico nakantati Leverkusen, falit će im par važnih igrača.
Vjerojatno će proći dalje ali teško da će ih nakantati. Prilično je izvjesno da će svi domaćini u drugom krugu ići dalje izuzev Dortmunda, tu je sve otvoreno. I eventualno Chelsea, ali tu je PSG propustio priliku u prvoj tekmi. Teško da će proći. Previše su promašili i Mourinho može još jednom parkirat autobus ako želi i proći dalje. |
Ako je izvjesno za atletico onda mi reci zasto si stavio spanjolska 2? :D
Bolje da pricekamo uzvrate mozda ce nas neki sokirat :) |
Citiraj:
Ja sam i dalje u 2015. godini...ponovo pitam,kako momčad koja se povlači po dnu može igrati osminu lige prvaka i još biti u igri? Zato kaj su potencijalno kandidati za ispadanje(ko i svaka momčad u lizi) a realno druga najača momčad u Njemačkoj. Zašto onda Cagliari ne igra ligu prvaka recimo ako gledamo tako? |
Igrala je Malaga knock out LP a bili su izbačeni u drugu ligu.
|
Citiraj:
Ako trenutno stanje nije takvo da je Juventus prvi u talijanskoj ligi, a da se Borussia povlačila po dnu od početka sezone, da bi se sad počela dizati, onda sam očito pao s Marsa... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |