![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa beta verzija, tj. closed beta. Razvijanje nove verzije tapatalka.
|
Citiraj:
|
A tako su nazvali verziju.
Valjda jer je ce ic samo na ICS i vise verzije pa 4 po tome. Ili trojku gledaju kao Tapatalk HD(verzija za tablete). |
odlično izgleda četvorka . isto na iphone tapatalk2
|
Sa Titanium backupom nemrem batch bekapirat appse i SDcard na neki cloud service? Također freezanje appsa ne radi?
Moram kupit pro verziju? Bude li ikad na akciji TB? Hvala na odgovorima. |
Imam tablet Toshiba AT100...
Ako se ne varam kad spojim nešto na 3.5mm on zvuk "prilagodi" slušalicama. Jel ima kakva aplikacija kojom mogu kontrolirati zvuk na izlazu, znači da šalje najnormalniji stereo zvuk. |
|
Citiraj:
Ima i free, vidi jel ti valja. Opisane su opcije pro verzije. Nikad nije na akciji. |
Citiraj:
Ali zato update od Google Music lijepo izgleda, međutim Hrvatska nije podržana za novi glazbeni streaming servis. |
Citiraj:
Ja čekam dostupnost google voicea :( |
Novi mapsi recimo izgledaju lijepo ali rade konkurenciju yelp-u sa recenzijama i preporukama što je, po meni, beskorisno.
Novi hangout kao koncept nije baš neka sreća, barem ekstenzija za chrome, a i prva iskustva govore da ni aplikacija nije neki allrounder. Kako god, kad vidiš ovu snimku i usporediš to sa I/O 2013, bio bi to drugi svijet bez njih, a ne izgledaju nešto obećavajuće (vjerojatno je i pas sa snimke postao milijarder)... http://www.youtube.com/watch?v=u68QWfHOYhY |
Jel i vi ne možete iz službene facebook aplikacije vidit "posts by others" u grupama koje ste like-ali? Npr. odem na HT-ovu grupu i vidim samo postove od ht-a, ne i od ljudi koji pitaju tamo nešto...
Drugo, ima li neka bolja alternativna aplikacija za fejs? |
Citiraj:
|
Previše nezgrapno...
|
Kak nezgrapno?
Pa mobilna verzija je skoro ista aplikaciji. Staviš si samo messenger i ostalo preko browsera, em je baterija odmah bolja. Što se tiče alternativa, evo ih http://www.makeuseof.com/tag/faster-...-facebook-app/ |
Da, zaboravih reći da je meni Opera namještena na desktop mode :D
|
Fast for Facebook i Friendcaster. Doduše, s potonjim nemreš loadati sve hajdane stranice/ljude u News Feedu. A iz browsera imaš Zero facebook...
Al uglavnom sa svakim updateom bilo koje Facebook aplikacije, smanjuje se i vrijeme provedeno na njemu LOL |
Probao sam sve te i Friendcaster jedini valja nešto, samo mi nije jasno koja je razlika između free i plaćene verzije, u opisu ne piše ništa. Tnx
|
U paid version vidiš tko ti gleda profil TROLOLO
j/k nemam pojma... |
Nemam pojma koja je razlika.
A ništa Neo, stavi onda Dolphin browser koji će ti biti samo za fejs. |
Citiraj:
Imam free verziju, i bekapiram 20ak aplikacija svaki put kad flesham rom, ali mi je dosadno restoreati jednu po jednu, a svi built in filteri mi nisu dovoljno specifični... Al u Pro verziji ima opcija da napraviš svoj custom label za apk koje želiš bekapati i napraviš update.zip koji onda fleshaš na novi rom. Jesam li dobro razumijela tu opciju? Ako jesam, kupujem app :) Hvala :) |
Postoji li koji način da Viber u potpunosti isključim, ali da ga ne obrišem? Htio bih nekoliko dana koristiti samo WA, tj. da vidim kako se mob ponaša ako ga Viber ne opterećuje (RAM i baterija).
|
Zaustavi app i background service (force close)...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali sa ful verzijom on ti cijeli batch restorea, ne moraš klikat, automatski odradi. Citiraj:
ICS i viši android u postavkama aplikacija ga možeš Disebleati |
Citiraj:
|
Sve ovisi koji mob koristis.. ako si na nekom low range mobitelu onda je bolja text verzija definitivno.. no kod neki upper medium i high range stvarno nema nikakvog laga.. jedini stoji ovo za mb.. definitivni se vise trosi..
|
Kakav je Dolphin Browser u usporedbi sa istoimenom betom ?
Kako uopce sejvati u Dolphinu ? |
Citiraj:
Probao sam tako, ali čini mi se da ga ne isključi u potpunosti, mob nije rootan... |
Onda ti je najjednostavnije jednostavno obrisati aplikaciju.
|
|
Novi tj sluzbeni Swype kaj je izasao..jel netko koristi to..naime nikako mi necedat hrvatske znakove??
Koristim betu i ona uredno pokazuje hrvatske znakove, a sluzbeni ovaj 1.5.3 nece..ima netko istih problema? |
Ne. Ja bih naprotiv volio kada bi nekome palo na pamet uključiti opciju koja izbacuje ne-engleske znakove u nekim aplikacijama.
Npr kada pišem sms. |
Skype...
Jel ima još netko osim mene da mu na Androidu 4.1.1 ne radi Skype?
Ima li kakva aplikacija zamjenska kompatibilna sa skypom? |
Kako može da ne radi?
|
Eto ne radi, samo dobijem početni screen od Skype-a i dalje neide....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:39. |