![]() |
A gle, šta da ti kažem, pričao sam već o dvojici frendova koji su se probili zajedno u platinum i ovaj drugi u diamond, a nikad nisu gledali protiv koga igraju. Jbg, takav je match making, nekad saka, nekad pomaže, jbg.
Btw. eto meni trenutno pomaže, ne gledam na lolnexus nego jednostavno igram protiv idiota a u teamu dobijam dobre igrače. Trenutno 7 winova za redom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Rune ustvari jako puno znace i mogu promjeniti game pogotovo ak igras solo lane, za jungle ti puno olaksavaju takodjer. Mislim da do 30-og levela i neko vrijeme nakon toga je najbolje igrati vecinom free2play champove i kupovat prvo ove do 1350 IP-a koji ti se svidjaju, a ima ih dosta. Rune za pocetak kupis neke jeftine tek tolko da imas sve slotove popunjene (mogu biti tier 1 + tier 2 ima solidnih a jeftine su), a nakon toga skupis 20-30k da imas dva glavna set-a npr. AP i AD, a onda poslije jos za specificne champe al ce ti to uvijek dugo trebati jer svaki put trebas dodatni prazni page po 6k heh. Po meni je vaznije da prvo isprobas sto vise champova(free2play) cisto da si usput nafarmas IP, a tek kasnije izaberes par koji ce ti biti main i koji su ti dobri i na taj nacin ces znati puno bolje igrati protiv svih tih champova koje si prethodno isprobavao. Definitivno se ne isplati kupovati champove s RP-om (osim ak nemas viska RP-a ko Phreak :D) ili ako oces bas nekog od 6k koji je na popustu cak bi rekao da se donekle isplati. Ako vec kupujes RP da si olaksas i kupis champove, radje iskoristi na IP boost per days, to je po meni best buy i ako puno igras stvarno mozes jako puno nafarmat IP-a kroz kratko vrijeme bez obzira dal gubis/winas. Btw koji si level / na kojem serveru igras? |
Neke dijelove gornjeg posta nemoj uopće slušati.
Citiraj:
Citiraj:
Jednostavno, sve drugačije je pogrešno....sve ove rune koji si kupio prije 20lv će ti postati bezvrijedne...a do 20og levela nafarmaš dosta da kupiš sve rune za 2 page-a (ajmo reći jedan AP rune page, drugi AD rune page), i da imaš par champova. |
Sailent, zašto mu daješ KRIVE savjete?
|
Citiraj:
Btw, uskoro dobivamo 20 win IP boost, tako da će biti fini farm za IP (barem EUW). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ili ako vec imas tier 1 od prije, normalno da neces dalje kupovati lower grade rune (za specificni role/champ) jer je to ocito samo bila zamjena za prazno dok se ne skupi za tier 3. Isto tako tier 1 ocito postoje da se kupe, da riot razmislja na tvoj nacin nebi ni postojale. To sto ti mislis da su bezvrijedne to je druga stvar, a ja sam podrazumijevao odnos stats:cijena jer naravno da su puno losije u odnosu na tier 3 i ne mogu se prodati. Npr. tier 1 daju ~1,8 puta (niti duplo) manje statse, a kostaju 13 puta manje. Za cijeli set treba manje od 650 IP-a dok isti t3 set s takvim skoro duplo boljim statsima kosta ~8,6k IP (to je za; ad marks, armor seals, mres glyphs, ad quints - ali je isti omjer svugdje). To je velika razlika i da, velika je razlika u statsima ali su u tom slucaju tier 1 "ok" deal s obzirom na kolko kostaju i bolje je imati njih nego pola prazne runebook stranice - IMO. Tada ispada da i nisu toliko bezvrijedne pogotovo ako si ih koristio ranije i npr. nastavis koristiti preostale stare gdje ti fale tier 3. To sto ove tier 1 kasnije ne mozes prodati ne znaci nista jer 15/30 IP-a ili koliko vec kosta runa nema preveliku vrijednost. Tier 2 se ustvari i ne isplati bas uzimat (i mozda smo se tu krivo skuzili jer sam ja prvenstveno mislio na tier1 radi cijene) jer je slicna situacija kao i prethodno (s tier 1 i tier 3) ali su manje razlike u cijeni/statsima u odnosu na t3 i tu se slazem da bi bio baceni IP kupovati te rune jer im cijena zapravo nije puno manja od t3 runa i naravno nemogu se refundati/mijenjati pa se svakako vise isplati pricekati i skupiti za tier 3. Citiraj:
|
Citiraj:
26 level sam i igram na EUNE. |
Citiraj:
|
Citiraj:
@Mirkopoter ne zanimaju me tvoji besmisleni "spam" postovi |
Citiraj:
Rune se ne kupuju do 20 levela. To je bacanje para. Salient, prihvaćaj kritike kao što to prihvaćamo svi. Ja sam do sada potrošio 247k IP-a, i vjerujem da mi treba još tri puta više da si kupim sve što želim. Do 20lv ono što uvijek savjetujem jest samo čuvati pare i onda kupiti 2 rune page + champove. I kada dođeš na 30 lv, odigrati još 200 gejmova prije nego kreneš ranked :goood: |
|
Citiraj:
Ja sam isto tak potrosio malo vise od 400k, a od toga je bilo oko 300 ip-a na t1 rune na pocetku jer sam ih kao pocetnik/nub kupio nekoliko za probu ak se dobro sjecam pa usput kasnije isprobavao rune combiner i zamisli, the world is not doomed. Tih par stotina Ip-a mi nikad nije falilo makar sam isto imao logiku da sve cuvam za t3. Ako si bas hardcore mozes cuvat bas sav IP i smatrat da je sve ostalo bacanje i fakat je ako kupujes za abnormalne iznose al recimo za 15 po slotu bi uzeo bilo kad nego ostavio prazno do 20 jer je jednostavno cost efficient iako ih poslije mozes bacit/unistit. To je u vrijednosti doslovno 2-3 win-a. A sad svako ima svoje misljenje i isto tako svako moze odluciti kak zeli napravit heh. |
Salient koji ti je uopće summonername?
|
Pa pustite čovjeka nek si kupuje rune, ja sam sebi isto kupoval rune prije lvl 20, jbg, poslije sam shvatio da mi to i nije trebalo i da sam si mogal kupiti nekog championa radije za te pare, al eto.
Evo žena mi se izlevelala do lvl 20, ima nekih 17k IP-a i nakon kupljena dva champa od 6300 i par od 450 kreće u borbu s runepageovima. Složit ću joj jedne ad i jedne ap pageove, s tim da ću mijenjati samo markse i quinte, žute i plave ću uzeti armor i magic resist. Standard za početnike. |
Ja polako levelam i kupujem si level 1 rune. Cijena im je stvarno beznačajna, 15ip jedna :care:. A nije da ne daju nikakve bonuse.
|
Citiraj:
|
Tvojom logikom bi mogao reći i da tier 3 ne daje nikakav bonus. Mislim, 1.5% movement speed, koji će ti to vrag, pa to je skoro ništa, a košta 2050 ip. :stoopid:
Za 2050 se čitav mogu opremit tier 1 runama i onda polako skupljati za treći tier. Bit ću puno jači sa full pageom, nego netko sa jednim quintom od 2k. :D |
I šta onda kad se opremiš sa Tier 1 runama, šta možeš s njima, igrat normale? Coop?
O čemu uopće pričaš, 1,5% skoro ništa? To puno znači. Levelaš se i bacaš IP na tier 1 rune, sretno s time. A da možda malo samo uključiš mozak i skužiš da ako ne budeš trošio IP do 20. level-a skupit ćeš dovoljno da popuniš skoro 2 rune page-a sa tier 3 runama. Da ne govorim da ti uopće do 30. levela ne trebaju rune, bile on tier 1 ili tier 10 ne trebaju ti jer si nub, ne znaš igrat, šta ti znači 10 ad-a na runama ako ne znaš igrat championa? Ne razumijem šta je sa nekim novim igračima da ne žele slušat savjete nas koji smo sve to već prošli, kako uopće možete pomislit da vi bolje znate od nas i nije da se ja hvalim ili tako nešto nego jednostavno ne želim da radiš greške već u početku, pokušavam ti pomoć i dati dobar savjet. To što radiš je krivo i to će ti reći 9/10 igrača. |
Nije krivo to što radi. Daleko od toga. Tier 1 rune ti daje popriličnu prednost u odnosu na igrače koji nemaju nikakve rune, a vrlo su jeftine. Par odigranih gejmova i vratiš si sav IP koji si uložio u te rune. Tier 1 rune su fkt jeftine, Flat AD 15 IP (T2 80 Ip), MR 15 IP ili T2 80, Armor 15 IP i T2 80, Quint 80 IP ili T2 410. Za cijeli rune page T1 runa ti je dovoljno 580 IP (jedan first win of the day i cca 2 obična gejma, svega 2h uloženog vremena). Naravno da ti to neće puno značiti tebi kao početniku protiv nekog smurf igrača koji će rješavat svoje frustracije na tebi. Najveći problem tih runa je što ti kasnije, kada počinješ kupovat T3 rune, ništa ne znače, samo semataju tamo. To je jedini razlog zašto ih se ne isplati kupovat i to je jedini razlog zašto ih ja ne preporučujem da se kupuju. Ovako za 580 IP se isplati uzet, kao početnik protiv početnika ćeš imat prednost i trejdanje će biti lakše na lejnu.
|
O čemu pričaš ti Mirkopoter?! Ne budi smiješan.
T1 runa daje .83%, to je fin boost u usporedbi s 0% bez nje, a džaba je. Ja sam puno različitih mišljenja i vodiča pročitao i postavio si pitanje:Zašto da igram stotine igara bez džaba rune? :stoopid: Ne vidim kako će mi ta runa kasnije smetati, a ne znam ni zašto bi mi strašno trebalo tih 100 ip-a kad se kasnije deseci i stotine tisuća gomilaju i troše, a samo jedan heroj košta po 6k. Plus, ja ne znam nikoga tko nije kupio heroja kojeg sada skoro da i ne igra, to je fail, a ne moj divni rune page za ukupno 500 ip. 500 ip zaradim dok serem. :baad: |
:banana: :banana: :banana:
Ne znam, ja sam možda skloniji stavu "troši dok imaš" nego "šparaj dok ne skupiš 50 tisuća IP-a, pa onda potroši na bedastoće". Nije čak ni toliko bezveze možda kupiti rune ranije, ne znam. Ja sam imao problem da sam došao na lvl30 s hrpom runa koje mi ne trebaju. Ali onda, onda se ukazao RUNE COMBINER i sve sam te low lvl rune izmiksao u Tier 3 rune koje sad rabim :) I problema više nije bilo. Btw, jučer sam imao oko 15 tisuća IP-a na main accountu. Danas imam 2900IP. Niti jedan gift ili purchase nije napravljen od 30.04. Nešto se ovdje događa čudno hmmmm... |
Citiraj:
|
Ja mislim da je došao mali Shrek i rekao "Frende, sad je vrijeme da igramo kineski lol"
|
Citiraj:
Sretno u igranju baja sa "prednostima" tier 1 runa. |
Citiraj:
Vjerojatno da su besplatne bi isto govorio da se ne kupuje nist do 20 jer sta ce ti to kad su t3 bog i batina, a sve ostalo drugo waste bah. Isto, dal netko potrosio tih 300-400, nakon 20 levela ce ionako imati dovoljno IP-a za sve to sto ti govoris jer se do onda igra puno gejmova, a pogotovo onaj tko nastavi igrat nikad mu nece falit taj IP. Takodjer nema previse veze pa makar se i samo ucis igrat i nisi jos 30, al kad ti neko pobjegne sa 5hp-a ili kad tebi ostane toliko onda se tek vidi razlika.. To je sve sto sam ja govorio, a sad neko ce se slozit, a neko ne. Stos je u tome da svako moze odluciti kak ce napravit, a ne da se nesto treba il ne treba napravit.. Citiraj:
|
Main ward spots od xpeciala :D jako korisna stvar :)
http://www.pohrani.com/t/35/Jp/4zl9U...ward-spots.jpg |
Do kad traje season 3? Jeli se znaju nagrade za pojedine lige?
|
Gore si čovjeka napao kako je njub i priča gluposti i onda ti pitaš ovakvu glupost -.-
Sezona kao i svaka traje do kraja godine, završavat počinje tamo oko 10. mjeseca pa nadalje, ovisi kako će Riot to privest kraju. Nagrade se ne znaju sve do cca 1, 1 i pol mjesec prije završetka. Ti kao iskusni veteran ove igre bi trebao to znati. |
Što mislite kako će završiti ova promocija?
|
Gore čitam navedene stvari i nije mi baš jasno nekaj.
Ko želi kupovati rune prije lvl 20, njegov je odabir i nije loša stvar, makar ja neću nikad. Champovi ti neće faljeti, uvijek češ imati nešto za igrati, a kad tad češ imati veliki pool. A ovo da je dao 300kn za RP i sad kupujem champove će mu se kasnije obiti o glavu i biti će mu krivo totalno, jer je nasjeo na igru ovih iz Riota, a ja mislio da na to samo djeca nasjedaju.... Ali što on radi s svojim novcem, njegova je stvar. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Igraj Hecarima, to je 50% wina. |
Tako sam se dotepal do promocije, samo Heca.
|
Citiraj:
:fiju: |
4rchange1
Ja radim ovdje popis svih imena tko je na ovom forumu, pa neka se editira prvi post i stave imena unutra
Guls - Guls the Man (EUNE), Greedy anus (EUW), shhhh swallow (EUNE SMURF) X-Plosiv - ShadowSneakDude (EUNE / EUW) Mommistake - 4rchange1 (EUNE), Whora (EUW) Mirkopoter - DawnTerror (EUNE), Bullseliom (EUW) Dujo - TSM Mogy (EUW) Sailent - SumTěngWong (EUW) ajde svi napišite, ili mi pošaljite PM da ne spammam temu, pa editiram ovaj post..naša njubara xGAME bude editirao prvi post :) |
Možemo stavit svoje slike u diskriminirajućim pozama? :)
|
Mommistake - 4rchange1 (EUNE) / Atomship (EUW)
Ovo je moj acc na westu, pa ako ko želi, ne igram tamo baš, ali možemo baciti ;) BTW. izgorio mi vent na laptopu pa čekam novi s ebaya, pa malo pauza od lola :) |
Citiraj:
ggwp imam još jednu šansu. napokon -.- |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45. |