![]() |
da, bilo je već sličnih fejk stvari vezano za steam wallet
|
[PC][Origin] Plants vs. Zombies™ Game of the Year Edition
http://www.pohrani.com/f/m/6j/1peuKZ...svszombies.jpg Plants vs. Zombies™ Game of the Year Edition besplatna na Originu |
|
Hvala na info. :)
Još jedna igra koju ću dodati u Library, i nakon toga zaboraviti da ju imam. :D |
Hvala Beetlejuice!
|
Free igra: Link
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Makar ju vjerovatno neću nikad igrati, ali neka se nađe na steamu :) |
Besplatan COH2 multi
http://eu.alienwarearena.com/giveawa...s-key-giveaway |
nema veze sa akcijama, ali sa zadnjim updateom Steam je dobio mogucnost streamanja igara na druga racunala u lokalnoj mrezi.
STEAM IN-HOME STREAMING Citiraj:
sama igra se izvodi na gaming stroju, tako da client ne mora bit neka pila... isprobo sam na HTPC racunalu (AMD X2, 2 GB RAMA, int. VGA, spojen kablom) i Win8 tabletu (ASUS T100, spojen na Wi-Fi) i stvar funkcionira ok :D jedina mi je zamjerka sto se igra na glavnom racunalu izvodi u front-endu (ali bez zvuka).. bilo bi dobro da naprave da glavno racunalo vrti igru u backgroundu (ako je tehnicki moguce)... |
Nema veze sa steamom ali danas je bf3 besplatan na originu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čitam danas u novinama da je BF3 besplatan do 3.lipnja. Probaću ga i ja danas.
|
Ček, jel to kao neki free pass? Ili ako uzmeš do 3. imaš za uvijek? :D
|
Ako uzmeš do 3 imaš zauvjek.
|
koje su to fore da dijele tako igre?
|
Citram : i oni su gejmeri i vole gejmere pa da gejmeri olakšaju život kolegama :D u biti vjerojatno žele da se ekipa navuče na bf3 pa kupuje 4 i/ili dlc i packove za bf3...isplatit će se njima ovo bez brige :D
|
A i novi BF izlazi krajem ove godine.
|
poklanjem neke steam keyeve iz kupljenih bundlova koje mi se nesviđaju
Weird Worlds: Return to Infinite Space Steam Key: N5352-R22EL-CB5J7 Disciples III: Renaissance Steam Special Edition Steam Key: ZC53G-CKE4D-MPIQH Deadly 30 Steam Key: GBQMR-PQ2CA-6546Y Fearless Fantasy Steam Key: KBM0N-9L2ZP-5DMT5 Iron Grip: Warlord Steam Key: Q5VCH-FBF07-XM5MA Iron Grip: Warlord - Scorched Earth DLC Steam Key: LF4QI-3M9WW-9VJ0X Demolition Master 3D Steam Key: G0CW9-FT0MX-GX4T3 Recovery Search & Rescue Simulation Steam Key: VCYF9-CBWL5-X7NAI Mining & Tunneling Simulator Steam Key: BIFGJ-Y9YTX-KXC6D Bridge Constructor Steam Key: MLP05-BA69P-LWCCJ Eurofighter Typhoon Steam Key: IYLB0-WQL6N-MN6QK dovoljno bi bilo reči samo hvala :chears: |
Htio sam samo uzeti Disciples, ali kaže da je već aktiviran tako da ne mogu :(
|
Demolition Master 3D - hvala!
|
Eurofighter Typhoon Steam Key: IYLB0-WQL6N-MN6QK
Hvala. |
Ako će tko ikada imati CSGO, neka mi ja vi...
|
Ajde trk na Steam. Sniper Elite V2 je besplatan unutar sljedeća 24h. Skinite igru u tom periodu i ostaje vaša zavuijek :)
|
Citiraj:
|
Bitno da ti ostane u libraryju. Ne trebaš skidati i instalirati.
|
Samo dodas igru u library u tom odredenom roku i to je to, ne moras je ti instalirati, ona ostaje zauvijek.
|
Tako je :)
|
Hvala lipi! :)
Ako naletite na COD 4, a da je free ili ono do 30 40 kn, bio bih najsretniji :D |
Citiraj:
Iako sam ju igrao kada je izašla, izbrisao sam ju negdje na pola jer me živcirala, nisam mogao jednu misiju preći.. No valjalo bi ovo opet zaigrati jednog dana.. :chears: |
Propaganda..jasna stvar. Rusi su neprijatelji u igri.
Zašto je besplatna? Hint : Ukrajina.. |
A da nije možda zato jer Sniper Elite 3 izlazi za 3 tjedna?
Osim toga, zar nisu negativci Nijemci? |
Ne, ovo je hladni rat.
Može biti, ali ja ne vjerujem u takve slučajnosti. |
Good for you, ovo je prvi put u životu da vidim da je neka igra pojeftinila jer izlazi njen nastavak za koji tjedan/mjesec :)
//sarcasm off |
Šteta što je igra sranje žešće. =(
Jedino što valja je bullet cam i penetracija lubanje. :D |
Izgleda da Summer Sale ove godine počinje 19. i traje od 30. (kraja mjeseca).
|
Se može očekivat Watch Dogs snižen?
|
Watch Dogs se već sada može nabaviti po 50-60% sniženoj cijeni. Baš sam jučer na takav popust naletio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:34. |