PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 4: Modern Warfare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=72743)

Gjurovski 27.12.2007. 12:25

Ja nove win stavljao pa se nesto shebalo i sada sve isto od nule tako da mislim nista od cetvorke sljedecih mjesec dana....
Nekak i nisam nabrijan da idem ponovo skupljati levele ispocetka... :D

Amdejac 27.12.2007. 12:38

Stavio sam za download PunkBuster Setup v.3.0.
Meni radi savršeno.

PhnX 27.12.2007. 17:17

meni ne radi uopce.
puna poruka glasi:

PhnX PunkBuster kicked player "PhnX" (for 0 minutes)... RESTRICTION:
Service communication failure: PnkBstrB:exe initialization failed

pb je apdejtan.

MisterM 27.12.2007. 19:11

Citiraj:

Autor PhnX (Post 907579)
meni ne radi uopce.
puna poruka glasi:

PhnX PunkBuster kicked player "PhnX" (for 0 minutes)... RESTRICTION:
Service communication failure: PnkBstrB:exe initialization failed

pb je apdejtan.

Odi ovdje:

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php

U prvom dijelu
Citiraj:

What is all this about new PunkBuster services?
tamo gdje piše here downloadaj pbsvc.exe - to je servis koji vozi PnkBstrA i PnkBstrB - i instaliraj ga.
Imaš tamo i test services - sve ti mora biti zeleno da je u redu.
Iako ti nekad napiše da je test uspješan u stvari je neuspješan ako je išta u crvenome.

PhnX 27.12.2007. 23:12

fala,tu je bil problem.

alengrosevic 29.12.2007. 01:42

COD4 savegame

Ovak, igral sam doticnu igru na multyu i dosao do levela 29 te sam bio prisiljen reinstalirati sistem. prije toga sam direktorij players sazipao i spremio na drugi disk. nakon reinstalacije sam instalirao igru, stavio zakrpu 1.4 (prije je bila 1.3) i u direktorij players otpakirao sadrzaj. Kad sam nakon toga usao u igru i pisao je neki error, bla bla bla i kao mora se profil resetirati i vratiti na 0, znaci bez XP-a:stoopid:. Probao sam i stvoriti jedan lijevi profil i ovoga raspakirati kraj njega pa odabrati u igri drugi profil (zeljeni) da ga loadam ali bez uspjeha, uvijek ista poruka.
Jel ima nade da taj sacuvani profil loadam, jer mi se ne da sve ispocetka prolaziti, vec sam si oruzja nastimao i sve...
thnx

tutix 29.12.2007. 01:54

COD4 je postao Igra godine u BUGu. Još na početku časopisa neki lik u pismima čitetelja komentira kako je ta igra mogla dobiti 96% u prošlomjesečnoj recenziji, kako su mogli tak visoku ocjenu dat, Crysis ovo, Crysis ono, Crysis bolji, Crysis roka. Ja pomislio drago al' lik se potpiso sa Hrvoje. I najjači mi komentar BUGovaca na sve to: A tek kad vidiš koja nam je igra godine :D. LOL porasli su mi očima. To je kvalitetan, pristojan skur.

TheEmpress 29.12.2007. 02:36

Pa, kak je ovdje krenulo, i PcPlay će proglasit CoD4 igrom godine. :D

Tri upitnika 29.12.2007. 12:47

pozdrav,
imam jedan problem kaj se tiče multiplayera...
nabavio ja igricu,idem si instalirat,sve super,i reko,ajd idem prvo preć single,neću ni otvarat multi dok ne predjem single,i sve u redu, u jednom danu sam prešao singleplayer,i onda odo ja upalit multi,i dogodilo mi se ono kaj mi se već prije dogadjalo na nekim programima....a to je: kliknem 2 put na ikonicu,i onda se onaj pješćani sat pokaze odma(kao da ide otvarat igru),ali u roku jedne sekunde nestane pješćani sat,i ništa....komp šuti,kao da mu nisam reko da otvori igru,...samo miruje....neće upalit....to mi se dogadjalo na hrpu igrica prije,ali i na programima...ne znam dal se to vama dogadja? i šta to je? kako to riješit

MisterM 29.12.2007. 12:47

Citiraj:

Autor alengrosevic (Post 909171)
Ovak, igral sam doticnu igru na multyu i dosao do levela 29 te sam bio prisiljen reinstalirati sistem. prije toga sam direktorij players sazipao i spremio na drugi disk. nakon reinstalacije sam instalirao igru, stavio zakrpu 1.4 (prije je bila 1.3) i u direktorij players otpakirao sadrzaj. Kad sam nakon toga usao u igru i pisao je neki error, bla bla bla i kao mora se profil resetirati i vratiti na 0, znaci bez XP-a:stoopid:. Probao sam i stvoriti jedan lijevi profil i ovoga raspakirati kraj njega pa odabrati u igri drugi profil (zeljeni) da ga loadam ali bez uspjeha, uvijek ista poruka.
Jel ima nade da taj sacuvani profil loadam, jer mi se ne da sve ispocetka prolaziti, vec sam si oruzja nastimao i sve...
thnx

Nisam siguran ali mislim da ne jer si promjenio verziju sa 1.3 na 1.4.
Inače ako se napravi backup config_mp i mpdata trebalo bi raditi.

Citiraj:

Autor Tri upitnika (Post 909402)
pozdrav,
imam jedan problem kaj se tiče multiplayera...
nabavio ja igricu,idem si instalirat,sve super,i reko,ajd idem prvo preć single,neću ni otvarat multi dok ne predjem single,i sve u redu, u jednom danu sam prešao singleplayer,i onda odo ja upalit multi,i dogodilo mi se ono kaj mi se već prije dogadjalo na nekim programima....a to je: kliknem 2 put na ikonicu,i onda se onaj pješćani sat pokaze odma(kao da ide otvarat igru),ali u roku jedne sekunde nestane pješćani sat,i ništa....komp šuti,kao da mu nisam reko da otvori igru,...samo miruje....neće upalit....to mi se dogadjalo na hrpu igrica prije,ali i na programima...ne znam dal se to vama dogadja? i šta to je? kako to riješit

Možda reinstall windowsa....

Destructo 29.12.2007. 13:02

Citiraj:

Autor Gjurovski (Post 907313)
Ja nove win stavljao pa se nesto shebalo i sada sve isto od nule tako da mislim nista od cetvorke sljedecih mjesec dana....
Nekak i nisam nabrijan da idem ponovo skupljati levele ispocetka... :D

Zato drugi put sacuvaj mpdata i svoj cd-key i nakon instalacije igre samo vratis mpdata file u folder igre i to je to.

Jucer sam dobio novi cin (sad sam Level 51) i mucim se otkljucati zlatni skin za M60E4 machine gun.

BTW, ako nekome treba original igra, može si naručiti preko moje webstranice za samo 149kn.
U dva dana sam već isporučio 33 originalna cd-keya pa požurite po svoj primjerak dok ne ostanem bez..

Pozdrav!

Gabre 29.12.2007. 13:07

destructo - lakše sa reklamom, i još mi nije jasno kako ti prolazi onaj oglas na tržnici, pošto je reklamiranje zabranjeno... ;)

no, i meni dolazi cdkey, i sad problem, Rank sam napravio na drugom CD keyu, i sad kad metnem original, odoše rankovi, jel? pas mtr... :(

Tri upitnika 29.12.2007. 13:16

ma sad sam nedavno tek i instalirao xp,prije tjedan dana (mijenjao sam komp)

Renesis 29.12.2007. 13:37

meni fali još 12 headshotova do red tigera sa G36C :) kad to napravim, krecem sa origigi keyem :)

Gabre 29.12.2007. 13:42

odpočetka opet? ili to u single playeru igraš?

Renesis 29.12.2007. 16:41

a sada imam ovaj "sređeni" i na njemu stvarno mac toga otkljucano, jos samo da dobijem red tigera za G36C, i onda cu ga umiroviti, i krenuti ispocetka sa origigi :)

mymoon 29.12.2007. 17:26

ne znam. ja sam dva puta mijenjao key i ostao mi je netaknut rank. nisam trebao ništa dirati, samo sam key mijenjao...

Tri upitnika 29.12.2007. 18:19

i zaboravio sam reć da sljedeći put kad idem upalit multiplayer onda mi se pojavi prozor u kojem me pita da li želim pokrenuti igru u safe modu,ja kazem da,ne otvori,ja kazem ne,ne otvori....

Tri upitnika 29.12.2007. 18:30

sve uredu,riješio sam problem skidanjem patcha,i sad mi normalno ulazi u multiplayer,ali zato više ne ulazi u singleplayer,,,al jbg,nema veze,singleplayer sam prešao...sam još jedno pitanje zbog kojeg sam ipak mislio otvarat singleplayer....kaj je onaj arcade mod?
šta s onim bodovima mogu postić?

croi1 29.12.2007. 21:10

Zašto bi vi išli ponovno bildati levele?

Jednostavno ukucajte novi cd-key i preko konzole se spojite na neki server i igrajte malo da skupite neki xp (ja sam odigro 1 cjelu mapu i pričekao drugu) i tad možete izaći iz igre a vaš level če ostati isti a cd-key promjenjen.

Meni tako radi.

MisterM 29.12.2007. 21:40

Citiraj:

Autor Renesis (Post 909640)
a sada imam ovaj "sređeni" i na njemu stvarno mac toga otkljucano, jos samo da dobijem red tigera za G36C, i onda cu ga umiroviti, i krenuti ispocetka sa origigi :)

Daj baš za probu spremi mpdata i mp config i probaj primjenit na orginal - ubaci i novi key u registry.

Citiraj:

Autor Tri upitnika (Post 909754)
sve uredu,riješio sam problem skidanjem patcha,i sad mi normalno ulazi u multiplayer,ali zato više ne ulazi u singleplayer,,,al jbg,nema veze,singleplayer sam prešao...sam još jedno pitanje zbog kojeg sam ipak mislio otvarat singleplayer....kaj je onaj arcade mod?
šta s onim bodovima mogu postić?

Ništa posebno. Igraš i skupljaš bodove u igri za svaki kill i slično. Još jedan način za proči SP....:kafa:

buljo 29.12.2007. 22:46

U ukucao u registry novi key (org :) ) i sve se resetiralo, ali nema veze sad ću ič polako isponova, i da već su me proglasili čiterom :D

tech 29.12.2007. 22:51

Kad mjenjate key, mjenjajte ga u igri....

Baja 001 30.12.2007. 00:31

Je li se kako može rješit trokiranje na XP-u?

stopalo9 30.12.2007. 13:44

a kakvo trokiranje imash?

kico1 30.12.2007. 18:09

Da li ima mreža preko Hamachija za ovu igricu ako je netko od forumaša dignuo? Ako ne, imam ja:

Ime:Carevi
Pass:007

Pa zaigrajmo, pod uvjetom da imate patch 1.4 i Punkbuster update (nisam siguran) sa FAQ stranice Punkbustera

Baja 001 30.12.2007. 19:27

Citiraj:

Autor stopalo9 (Post 910359)
a kakvo trokiranje imash?

Tipa da igra ide na 40 FPS (FPS nikako ne pada za vrijeme trokiranja) a scena kao da zapinjem lagano u nešto. Samo mi se na XP događa. Igra sam kod prike na slabijoj konfi 2puta na Visti i ne trokira ništa!

Fleks 30.12.2007. 23:21

Citiraj:

Autor Fleks (Post 906690)
Dodjem na rabbitse igram 2 minute i izbaci me van?

http://www.imagesforme.com/out.php/t10421_untitled2.JPG

slozio sam onaj pam4 folder, imam zadnji update?

WTF?

i dalje ne uspjevam naci rijesenje. Reinstall sam napravio, otiso na kemenita vrata zapalit svijecu. nakon manje od minute me izbaci uz istu gresku.

Lud sam.

Renesis 30.12.2007. 23:30

probaj sa \cl_maxpackets 60

ti.le 30.12.2007. 23:47

Uf sad sam se i ja navukao na multiplayer....TDM pogotovo...nego pitanje MRUD-ica(claymore) nestane kad poginem?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:28.