![]() |
Pa naravno da sam promijenio to u notepadu. Preko toga nisam mogao preć, po meni je to izdrkavanje žešče.
|
Hehe ma prvi bljesak straznjiče sam uočio dok je kopao snijeg oko kombajna a drugi put u zadnjoj emisiji taman pri kraju kada izlazi iz Jaguara, taman sam se divio unutrašnjosti automobila kad ono paf, to sam lako primjetio jer se njegova stražnjica bitno ističe od prekrasne unutrašnjosti Jaguara, jednostavno bode u oči hehe
|
Citiraj:
Na tom festivalu bude jako puno unikatnih vozila i bogme se ne štede. |
Pozz ljudovi, imam pitanje, jel tko gledao best of 2010? Inače teški fan TG, da su bar sve emisije o automobilima "slobodna duha" kao oni iako bi mogli ubacit neke nove fore, da bude uzbudljivije, već su postali predvidivi, i taj britanski humor mi ponekad ne sjedne...
|
Citiraj:
|
Meni osobno najbolje što sam ikada pogledao od Clarksona nisu Top Gear epizode već MotorWorld serial:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_...27s_Motorworld |
Vidim u "lokalnom dućanu" da je izašao neki Top Gear Soul Cars, o čemu se tu radi? To neki sažetak od prije ili novo nekaj?
|
Citiraj:
|
Izrezane stvari iz TGa i specijala i ukomponirani zajedni (o alfama, lancijama...)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što je sad opet neka pauza ili?
|
Citiraj:
Iduca je u 6. mj. |
|
Is this for real? Zašto su na uvodnoj špici na obrisima još uvijek May, Clarkson i Hammond? Baš mi je gadna boja onog BMW-a.
|
ma de lol! čngšangčng ja samo to cujem!
|
Jasno mi je da su pare bitne, ali da baš (pro)daju licencu svakome ko se nađe u prolazu. Ovo samo Kinezi mogu shvatiti ozbiljno.
|
Evo bas sam maloprije odgledao nekih 15 minuta i dosao ovde da postavim link do videJa kad, vidi vraga, ima jos ljudi koji su vidjeli isto sto i ja.
Mislio sam da mi se prividja. Ovo je stvarno debilana. |
Ima li kakav Kinez na forumu da nam napravi titlove da se malo smijemo :)
|
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/12907367
Sad mi je još draže što su ga na kraju odgurali u garažu kad se tako dižu na zadnje noge :D. |
Ma ta Tesla je treš od auta ionako - sportski auto koji nemože prijeći 100km malo agresivnije vožnje (a kao to je sportski auto), a puni se pola dana, a ne par min kao normalni auto. :)
|
Koji idiotizam... jedino što su sad postigli je da će ljudi koji su možda već i zaboravili na to ponovno pogledati epizodu i opet saznati kako se tesla ne može mjeriti s normalnim autom... a da ne pričamo da će odgovor Top Geara biti dobro promišljen i isprika (ako je uopče i bude...) upakirana u očiti sakrazam tako da su opet popušili...
tužbu i naknadu ne mogu dobiti pošto se emisija deklarira kao zabavna a ne dokumentarna. čak i da mogu kako definirati visinu naknade... "mi bi prodali miljardu tesli da Jeremy nije kakao po nama... pa nam sad platite to... LOL???" ili možda da nisu bili u emisiji nitko nebi ni znao za njih??? što je realnije? a i stvarno im je trebalo 3 godine... LOL to je ko da sad rusi tuže hollywood jer su u raznim filmovima prikazani ko bad guys.. mislim ono....... Tesla :nono::nono::nono::nono: |
meh meh ... ovaj top gear China kontam da bi 100 puta bilo bolje da je Japan ... a i komunisti sve cenzuriraju
E i bas me zanima kako ce ici sad ove sezone US-top gear. I sta je s Top Gear Australia vise se nece snimati ? stalo nesto na 3 sezoni (znam nisu im ni do koljena ali ono za ubit vrijeme su ok) |
:D
Tesla nakon 3 godine se sjetila :D Meksikanci su bar drugi tjedan reagirali, kao i Morris Morina fan club :D Ne bi se začudio da u prvoj emisiji nove sezone kupe teslu i bace klavir na nju :D |
|
Kad ponovo počinje sezona?
|
U 6. mjesecu.
|
Citiraj:
tko će to dočekat!:nono: |
|
ajde konačno ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |