![]() |
|
Kriva tema frende :)
Ti si u WoW temi :D |
Citiraj:
|
Nema caka s paladinom. :D
Hit lvl 10, idi protection, farmaj dungeone i to je to :D |
imam lvl 10 :D
samo nisam uzimao jos nista, znaci da idem protection, ima neki provjereni build? gledao sam po wow forumu malo, nisam nasao nista konkretno |
mene zanima kak si ti night elf na hordi :D
|
greška ko kuća, blood elf :goood:
|
aha, ja sam ti Mamutarka pa me možeš dodat, ne igram baš nešto puno al zaigram
|
Citiraj:
Što se tiče prot, najlakše je solirati, najmanje se healaš, sjediš i jedeš/piješ, možeš više mobova navući itd. A dmg output je crazy. |
pozdrav, htio bih samo pitati koliko danas wow guta megabajta na sat, ako moze netko provjerit, bacit poneki bg i ici solirati stari kontent, nikakvo raidanje i nikakve prenatrpane ljudima radnje, znaci garrison, malo rijesavat dejli kvestove, i kad se sve to rijesi, derat kako arene, tako i bgove. posto ne mogu doma uzet flat net, razmisljam o usb sticku, t com, 25 giga, dnevno bi igrao mozda sat dva, a vikendom 4-5-iviše sati dnevno, pa neznam dal bi mi tih 25 giga bilo dovoljno. i samo da jos napomenem, da bih stick koristio za facebook, nikakav jutub, i najvise wow.
anyone? |
ak bi wow-ao samo 25gb bi trebalo biti dosta, ako me traffic monitor na ruteru ne laže tokom raidova (sa upaljenim teamspeakom) imam download od cca 20-50kb/s.
Ako imas smartphone, spoji se preko njega, provjeri dal mozes s takvom latencijom igrat i upali neki app koji mjeri potroseni promet. Tak ti je najbolje. |
Mislim da bi 25gb bilo sigurno dosta.
|
Dosta bi bilo, ja sam svojevremeno igrao s 10gb paketom i bilo dosta. Taman oko 8gb potrošio.
Koliko vidim po wow forumima 10-20mb/sat (u raidovima do 50mb). Znači i da uzmeš prosiječno 100mb/sat (što je puno). I odigraš 150 sati tjedno (isto je užasno puno) je 15gb. |
super, hvala vam momci!! :)
sad jos samo trebam otic negdje na neki wireless i skinut patch 6.1 i mila majka... nista, ako itko igra na stormscale-u nek se javi kummarko-u, horda ofc! e a da pitam jos nesto, ovaj, kad bi trebao izaci 6.1.2 ?jesu li ista govorili, barem u grubo. |
I btw. samo da znaš, igra je prilično zahtjevnije nego prije, nemoj se zaletiti ko i ja, kupiti i onda skužiti da ne možeš raidati, radi fps-a.
|
mah, raido sam u bc-u i wotlk-u, poslije toga sam prestao igrat i igrao ovako, po dva tri mjeseca godisnje...
ne zanima me raidanje, al bas niti najmanje, necu radit nit ovaj, lfr... samo pvp, znaci arene, bgovi, mozda kad udem u stos rbgovi i dejli kvestovi, cistit stari kontent kad mi bude dosadno i ne bude pvp buddy-a online, da se zaradi neka para, a i ono, malo aukciju mucit, tj. skupljat mjesecno barem nekih 40k(sto je vrlo lako moguce..).. vidio sam da nece biti ovi tokeni iznad 40k golda... 25-35k golda ce bit, to je moja neka gruba procijena...al budemo vidjeli :) |
A gledaj, ja igram od početka..
Vanillu i bc sam igrao na starom kompu, c2d itd, i radilo super. Na ovom kompu sam igrao WOTLK i CATA- oko 75-110fps-a. I onda kupio WOD i palo na 40-60fps kad sam solo, u gradu i bg-ovima oko 20fps-a. Tako da, pazi :) Radije skini ovaj traid i idi u neki veliki grad pa vidi. Arena radi super, ali bg.. Meni nije jednostavno nikako radilo. |
ne brinem ja zbog fpsova, prije sam isto igrao na c2d, i radilo ko singerica...prestao igrat, i nakon par god nabavio laptop koji je jos bolji od tog starog smeca od kompa.
8 gb rama, kvad kor, gt840 2 gb grafa i tera diska je dovoljno da to vrti bez ikakvih problema, isprobao sam. :) samo me strah lag spikeova, sa ovim stick internetom, nekako mi smrdi da bi ih moglo bit svakih par minuta...neznam, ima li ikoga da ima iskustva s tim? :) |
@matijab: Meni wireless radi super za surfanje i download, ali za WoW-a sam morao kupiti lan kabel i od tad nemam vise lag spikeova.
|
Jel igra itko na Outland realmu ? Krenuo sa shadow priestom pa ako je nekom dosadno da se prikljuci :D
|
Sta nitko od pceovaca ne wowa na outlandu?
|
Ja sam ti na Tarren Mill-u tako da jbg :D
|
Ja sam jos uvijek na odvikavanju, nadam se da cu tamo i ostati...
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/RRSrWEQ.gif Sad je izašao novi patch, masu toga novog ima :) :D |
Odlican mi je novi patch, tanaan je sad skroz zanimljiv i questovi kao i dropovi su super. Okinu me jucer mythic shoulderi ilvl 685
|
Citiraj:
Imao čak i dobar RH guild. :) |
Citiraj:
Meni dropalo ilvl675 shoulderi :D Odličan je i meni tanaan jungle :chears: Fury of Hellfire: 6.2 Patch Notes Evo informacije o patchu ako te zanima |
1 privitaka
idem probat malo, nisam dugo...
|
Ne upuštam se u nikakve online igre više, jer kada krenem igram 8+ sati dnevno. To je jedan od razloga. Drugi je da mi jednostavno nije dobro radio WoW od WoD-a, proc bio na 95%+, čisti bottleneck. A i prodao sam acc :D
Tako da, sretno :) Citiraj:
I pitanje, kakav to net imaš? :O |
World of Warcraft
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46. |