![]() |
Citiraj:
|
I to bi se moglo ici pogledat.
|
a u klinac....4 dana poslije Metallice, mogao bih mini godišnji neki vaditi i ne dolaziti iz ZG-a :D
|
I naravno, Megadeth 30.6., isto mjesto. :)
|
OPPAAAAAA !!!!
LOG u ZG !!! IHAHAHAAAAAAAA !!! jedva cekam black label :D :D :D :D naravno ide se ! cak sam planirao ici u bec na njih, kad ono... dolaze u zg. samo mi je blentavo da megichi dolaze u boogaloo. bas mi i nije nesto prikladno mjesto :beer: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Šta Mustaine dolazi?! Kad,di,šta..:roller::care:
|
Citiraj:
I jos jedan treat - http://www.muzika.hr/clanak/25007/vi...-megadeth.aspx |
Citiraj:
Jel možda netko zna hoće li jedna od predgrupa na Metallici biti Mastodon? Metallica mi nije toliko napeta, ali njih bi htio vidjeti uživo. |
Jos se uvijek ne zna koja/e im je/su im predgrupa/e. :D
My money's on Machine Head, ali bogami ni Mastodon ne bi bio nelogican izbor. |
Ako Machine Head bude otvarao za Metallicu, ja ću ići samo da vidim Machine Head :) :nuts:
Zasad samo još u dilemi za Metallicu, nije da ih slušam više, i vratili su mi pare za ulaznicu prošlog koncerta, ali nekako mi se i neda... a i ko zna hoću li moći zbog posla |
O,da Flynn i kompanija.:) To je must,pogotovo nakon Blackening-a.
|
Machine Head mi nakon Burn my eyes niti jedan nije sjeo - pogotovo ona dva "crossover" albuma :hitthewal: Supercharger i Burning red. Ne da mi se riskirati s Metallicom, čekat ću Mastodon da opet bude bliže nama (nedavno su bili u Beču, ali nisam mogao zbog posla). Lamb of God se ide :goood:
Btw. slušao sam novi album Mechanize FF-a, dosta žešće nego Transgression, ali ništa novo. Soul of a new machine je još uvijek njihov najbolji album. |
Evo nesto preporuka friskog materijala za susjede:
Rage - Strings To A Web (2010) Orphaned Land - The Never Ending Way Of Orwarrior (2010) Ihsahn - After (2010) Fear Factory - Mechanize (2010) Tko voli tehnikalije: Twisted Into Form - Then Comes Affliction to Awaken the Dreamer (2006) |
|
Citiraj:
Slusao sam ovo, odlican album, onako Cynicovski (iako slicniji drugom nego Focusu). Uglavnom Spiral Architect ekipa koliko sam vidio. Za tebe, poslusaj Continuo Renacer ako vec nisi. Odusevit ces se. ;) http://www.metal-archives.com/band.php?id=36198 |
Citiraj:
Steta sto Architecti vise nisu aktivni. |
|
....
|
i tko sve ide na rammstein?
|
1.Majo :)
|
Citiraj:
Me like, bolja mi od bilo koje stvari sa zadnjeg albuma, prepekmezast mi. |
Citiraj:
Possessing my soul, you're my obsession .. jebeš taj metal ako ga kužim kaj pjeva. :D Da, album je onako, mekan. Ali In A Dead World i Reckoning su mi jedne od naj pjesama. Naravno, za ljubitelje žeščih zvukova, prvi album je bio zvjerski...Jesse Leach FTW :respekt: |
....
|
Citiraj:
mnogo dobro |
Citiraj:
Citiraj:
|
Novo od Orphaned Land-a :respekt:
|
UF, za pravu stvar su odabrali spot. Pica je predobra. Preporucam pogledati bonus DVD koji dolazi s novim albumom. I to obavezno :)
|
Citiraj:
Ma Howard ima takve lyricse otkad je došao, nije to friško :D Pod pekmezasto sam mislio ti lyircsi + mjuza, nema mi te energije kao što je prije bilo, zadnji album koji mi je dobar je The End of Heartache. Ne znam, ko da je i Adam u muzičkom dijelu izgubio inspiraciju, upravo to što kažeš, fale mi neki opaki žešći riffovi od kojih proključa krv a to su prije imali maltene u svakoj pjesmi. No svejedno se nadam da će nam opet doći i pružiti puno više od polusatnog uvoda Slipknotu... p.s. skoro nisam ni prepoznao Jessea, fino se zaokružio :) |
neznam zasto ljudi uopce uvazavaju "melodic" death metal.....
po meni death metal mora biti brutalan, agresivan ali nikako melodican... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |