![]() |
Max govnar. Eto 5 sekundi pa se yebi :D
Čarli pobjeda. Konačno. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Ma kakva kazna kaj je vama. Ovo je bil racing incident. Nemreš očekivati da bu Max dal ni cm mjesta. Iako mi je žal jer sam crveni, Max je zaslužio pobjedu. End of story. Nemre se Ferrari uvijek vaditi na top speed
|
Ma ništa. Neće biti kazne. Guma u gumu. Jebiga, nije Max Vettel. Haahahhahahahahaah
Vettel bi dobio 5s. :lol2: Pobjeda Honde ljudi. Ne bi nikad rekao. A Ferrari neka misli na 2003. |
|
Ma kazna ide 99%. Inače bi dokazali selektivnu primjenu pravila. Nije da sam definitivno za kažnjavanje ovakvih stvari, ali ako ćemo po pravilima...
|
Pa jebote, Sainz odveze onakvu utrku, a oni ga prikazu samo 4 sekunde i to kad ga obilaze za krug. Prijenos je bio cisti odron. Ne znam cak ni na kojim gumama je Sainz vozio drugi stint. Medium nisu, pretpostavka je onda Soft.
|
Ferrari je zajebo kaj je q2 išao na soft a ne na medium kao ostali...
|
Citiraj:
Pa to je normalno? Šta će mu informacija da je pola sekunde svaki krug iza njega. Tak su se Senni javili na radio jednom pa se zabio u zid u Monaku A po meni nije za kaznu, dosta je normalno da izguraju van staze ovi koji su s unutarnje strane. |
Suma sumarum, Max je doktor za sve ove vozače na stazi. Samo što sjedi u lošijem bolidu.
Sudac je isti onaj koji je Vettela kaznio sa 5s. :lol2: Draksa, Charlie je još nitko i ništa. Balavac koji sjedi u ikoni F1. Mora pokazati malo više poštovanja prema svojoj ekipi. Ovo je užas. |
Bez obzira kaznili ga ili ne, honda je danas u maxovom bolidu izdrzala ogromna naprezanja i jos na visokoj temp zraka
|
Citiraj:
|
Ovo def nije za kaznu. Pogledajte malo neku drugu seriju pa ćete vidjet koliko ima trljanja. Inače, Vettela zeznuli dvaput s boxom, a Lujo silovao curbove pa je išao po novo prednje krilo, jbg.
|
BMK za kaznu, u biti neka ga kazne cisto radi kontroverze i zato sto je supak.
|
Vettela nisu drugi put sjebali, Hamilton je morao jako puno stiskati da ostane ispred Vettela da je nadoknadio valjda 12 sekundi razmak do Bottasa. Da je bio još jedan krug Vettel bi prestigao Bottasa.
|
Izgleda da se suci boje 100.000 holandeza pa će Maxu dat 5 sekundi sutra :D
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Da se mene pita ono nije kazna, ali ovo je f1 i nista me ne iznenadjuje. Prije ovoga sam gledao porsche supercup i naguravanje, nitko nista, vozi i deri.
Ovdje smo valjda i mi gledatelji pali pod utjecaj vozackih komentara preko radija za svaki klinac. I onda kad svaki put slusas kuknjavu na radiju mislis si da to nije normalno i treba biti kaznjivo. |
Nadam se da se određeni sjećaju razgovora o Hondi i pljuvanju po njima kako niš ne valjaju i kako su oni krivci za neuspjeh s McL.Stvarno za qurac nisu ti Japanci, moram se složiti.
|
|
Ma ne vjerujem da ce mu dati, jos je domaca utrka za RB.
Ali koji supak i govno od covjeka moras biti da kazes, he turned into me. Zbog toga bi bas volio da mu uzmu pobjedu. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Haahahhahahahaaa.. Odličan komentar Drug.
Ma ovo nije za kaznu. Kao ni ono što je Vettel napravio. Ili ono što je Ham napravio u Qualama. Ja to ništa ne bi kažnjavao. Ovo je F1, treba ovakvih okršaja. Najbolja utrka ove godine. Mogao bi nagodinu u Austriju. |
Stojim iza svega što sam rekao o Odrondi u datom trenutku, dakle u periodu 2015-2017 kad je stvarno bila smeće.
Nije za kaznu, ali ako je kanada bila kazna i ovo je.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk |
Citiraj:
Vidim da otprilike polovica forumasa misli da ovo nije za kaznu. Moze neko objasnjenje zasto?
Koliko ja znam pravila, ako jedan auto nije cisto ispred drugoga, mora dati ovom do sebe mjesta na stazi, sto se u ovoj situaciji nije desilo. |
Mislim, kolko god je max odvezao danas fenomenalno, i dalje ne mijenja cinjenicu da je govno i da treba nauciti da se guranjem na stazi ne pretječe
Kako se drugi ne guraju, i mogu ganjati, ali jeee, MAXu je to racing E pa eto tebi 5 selundi pa se raceaj FIA ako mu me da laznu nek idu u 3 pm sa svojim pravilima |
Citiraj:
I onda kazne Vettela za nešto što ne ide uz taj "Let them race". I ovo nije za kaznu po "Let them race" politici, ali ako će se strogo gledati pravila i dosljednost, paaaaaa nisam siguran da je čisto. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Pa ovo nije za kaznu. Nije ni slična situacija onom u Kanadi.
Npr ovo nije bila kazna za Lewisa prije par godina zašto bi ovo sad bilo. https://www.youtube.com/watch?v=WB2-a4ffZo8 (ovo je prvi koji sam našao, bilo je doslovno 20 takvih situacija di bi Rosberg pojeo govno protiv Hamiltona) |
Citiraj:
|
Koji k. se danas dogodilo Mercedesu? Ubila ih ova vrućina.
|
Citiraj:
McLaren je kriv što je motor ostajao bez ulja u zavojina, što je falilo 100KS i što je po bolidu trebalo 14 motora po sezoni. McLaren kriv 100%. Zz ;) Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:46. |