![]() |
Sutra je jebena igra free, barem mislim da je dobra, htio sam ju probati. To će možda biti prva free koju sam actually instalirao :D Osim možda Subnautike.
|
ja sam se na dead by daylight navukao, nebi je nikad kupio da nije bila free, jos sam i para potrosio na dlc 1, nekad baš ubodu :D
|
Meni je Darq bio genijalan. Šteta što je prekratak. S oba DLC-a je gotov za 3h
|
Free Gods will Fall
|
Ima koja igra da je slična Unchartedu i da ide preko Epica, mozda preko moldavije i sl. ? Imam kupon 10€ i steta ga ne iskoristiti.
|
Eto bile ti 3 do jučer
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
To su free igre ako mislis na Tomb Raider, kako da iskoristim 10€ na free igre?
|
Pa evo nemoras nis ni kupit i imas 3 igre ko uncharted.
Imam kupon 10€ koji ce isteci brzo. Pitam da li ima jos koja slicna igra, mozda je netko odigrao, da iskoristim kupon i dobijem igru jeftinije, plus ako ima nesto jeftino preko Moldovskog vpna , zasto ne. Ne razumijem tvoj odgovor
|
Pa te kupone uvijek daju kad imaju akciju tak da nis ne prpustas.
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ustvari kad mislim što imam slat suport za preselenje u moldaviju,otvorim novi account s moldavskom adresom s obzirom da nisam ni jednu igru lupio na epicu broj sam imam 43 igre dobivene besplatno,e sad zamislite da se svaki kupon od 10 eura za igru može spojit u jedan,znači 430 eura na akountu taman za kupit fc6,rdr2,cyberpunk i mnoge druge.
|
Citiraj:
|
|
To koliko si ti ostao frapiran je ništa u usporedbi s time koliko sam ja ostao frapiran kada sam vidio kako to već imam u library. A bio sam spreman proepoznat pola tuceta autobusa kao da sam prometni stručnjak Marušić.
|
to mi je bio drugi shok
kad sam vidio da je vec u lajbreriju |
https://www.epicgames.com/store/en-U...ilizations-iii
Galactic civ 3 nezz jel vec bilo il sam ja kupio jer mi je in library, tip jenigre koju bi kupio :D |
|
Em free, em me nije pitao za capthu. Osjećam se kao da mi je božić.
|
|
Dobro je, osigurani smo i za ovu godinu :D
The Epic Store will keep giving away games in 2022 View post on imgur.com |
Citiraj:
|
Bogu Hvala za Fortnite! :amen: :goood:
|
ja sam si s tim kuponom uzeo riders republic, još je bio na popustu. tako da sam ga platio nešto iznad 10eur . zadovoljan
|
Yooka-Laylee and the Impossible Lair free - duplikat
Subscribe to Epic Game Store emails to claim your coupon and get $10 off your total above $14.99. edit: jbnti mislio sam jučer da je četvrtak pa sam uranio s ovim :facepalm::D |
Pa baš gledam XD. Vidim da je vec imam u library.
Inače igram to s malom na ps. Odlična igra |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad je sigurno, pogleda sam tri puta na sat :D sljedeći tjedan je Windbound Citiraj:
Citiraj:
:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:03. |