![]() |
Citiraj:
Mogao si malo duze pustit da potraje :))) |
Pivaric je driblao Engleze. Stari moj, sta reci...
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Nego, bravo Lovren. Je im ga metno. Svima :D Sent from Usreo Mobara |
|
Nisam mislio da ću ikad Plivarića pohvaliti :D
|
Tko će sutra radit s englezima.....
|
Ja imam sutra skype call sa Birmingham teamom :D
Sent from Usreo Mobara |
Dosad sam pio pivu svaku tekmu. Nakon prvog gola prešao sam na whiskey... Isplatilo se. Nek me netko uštipne i veli mi da ne sanjam. Srebro pod minimum je naše. WTF :goood:
Svaka čast dečkima i ekipi, do kraja igraju srcem i nema predaje. Yes, dobili smo gol rano bzvz (već sam vidio komentare tipa " '98 Boban, '18 Modrić") ali none of that BS. Igrali smo svoj nogomet i nas kraju izašli kao finalisti. Kako god završi finale, ako i dalje odigraju onako kako znaju, bez panike i bez kompleksa - samo nebo nam je granica. #hewhodareswins :no2drug: |
gdje mogu nać high res slike s ove tekme? onak da bude dosta slika, svi portali imaju neke male, želim za uspomenu što bolje i kvalitetnije poskidat
|
fantazija, nemrem vjerovat da se ovo dogodilo :care:
svaka cast momcima, jos sam izvan sebe... :D |
|
E a sad ozbiljno - gdje kupiti Strinicev dres :)
|
1 privitaka
Privitak 19869
Dubrava. |
Citiraj:
Ima nesto i hrvatskih trenutaka. |
Svaka čast dečkima
|
Citiraj:
U Lisabonu. |
Ja sam cijelu utakmicu bio u kurcu. Tek nakon sažetaka zaista vidim koliko smo prilika imali. Na primjer, Perišić danas skoro zabio hattrick. :D A do gola uopće nije bio na utakmici. Čudo.
Bio sam ljut ko pas kad u 115 i nekoj tamo minuti Kramarić nije vratio Perišiću za šah mat. :D I onda onaj prekid za Engleze u 125-toj... zamalo sam prst pojeo. Sranje. |
Kramarić je pizda sebična. Stvarno je smećar po tom pitanju.
Sent from Usreo Mobara |
|
|
Svaka čast svima u reprezentaciji.
Hvala lijepa, laku noć. :) |
|
u razdjeljak te ljubim :D
Nego, zale se englezi kako to da lovren ne igra tako za liverpool? :)))) |
Brine me Luka, danas je igrao kao da ima moždani.
|
|
Iako Osijek još gori, ja moram na počinak, sutra šljaka čeka, jbg.
Pozdrav svima, idem sanjati zlatne snove, san koji kasni 20 godina. Neka, neka... bitno da je tu. :frend: :chears: |
https://www.bug.hr/promo/budemo-li-p...aca-novce-4491
Ovome se veselim, nisam nis kupio al netko se zajebo :D |
Perišić se ukazao :care:
Ubili smo ih https://i.imgur.com/7i0pn6n.png https://www.fifa.com/worldcup/matche...tch-statistics Da periša nije opet pogodio stativu, ili da je stara škrtica Kramarić htio dodati Perišiću pogodio bi i rezultat :D Loše je krenulo, kao da smo malo bili grogirani, ali kako se poluvrijeme bližilo kraju vidjelo se da nisu toliko dobri samo ih posrao taj slobodnjak. U drugom poluvremenu smo totalno zagospodarili, jebote kad su oni krenuli odugovlačit u 55 minuti znao sam da su gotovi :care:, pičke nismo vam mi švedska Koliko smo mi samo imali prilika 22 (7) vs 11 (1). Šteta što ih nismo rješili u 90 minuta, opasno su visili nakon perišićevog gola |
|
Al kako smo izbili loptu s crte glavom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |