![]() |
BrkO mozda mi je promaklo ali nisam procitao tvoj komentar na moguci dolazak James Keya u McLaren?
Iako cjenjen u F1 paddocku ovo ce biti prvi veliki tim za njega da vodi. Ljubav izmedju RB i McLarena je poznata tako da ce i ovo biti mucno i tesko pregovaranje oko transfera. Cudi me da su u Mclarenu izletili javno iako ocito jos nije ispregovaran do kraja izlaz iz Red Bulla (Toro Rossa). Jos jedan slamperaj Zaca Browna ili? |
Nisam komentirao jer kako je McLaren brzo objavio, Red Bull je još brže demantirao, a sam Key se nije oglasio.
Istina je da McLarenu sada očajnički trebaju ljudi sa znanjem, a ne potrošeni i bezidejni inženjeri stariji od Isuove sandale tipa onaj Promodou, Goss i slični koji su zanat pekli u Arrowsu i Tyrellu devesprve, kao i vođe momčadi tipa Masni. Tak jasno da od ove sezone ništa. But next year we'll be millionares. Sent from Usreo Mobara |
Još jedan u nizu legendarnih Alonso radio na Hungaroringu > https://www.youtube.com/watch?v=RsNzq_bviZM
Alonso: “I don’t know, mate. Put whatever tyre you want! The last sector is impossible so, even if you put on a rocket-ship, we will still be 11th.”. |
Danas Ferrari 1-2. Em su brži po suhom, em puuuuno bolje startaju nego Mečke ove godine.
Sent from Usreo Mobara |
Bandić na utrci, ubacio se ispred kamere na SkySportu :D
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Dogovara s Gregurekom WRC u Zagrebu.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Zanimljiva taktička odluka u Ferrariju. Vettel starta na Soft gumama. Mečke i Kimi na US. Zanimljivo.
Sent from Usreo Mobara |
Evo procesije sada
Što je Kimi onoliko pricao na radio. Stavili mi reklame preko slike i nema audia onda poludim na to |
Citiraj:
|
Kimijev boks lose odradjen, ali ako sad skine Bottasa, Vettelu otvara cisti zrak na US da stisne Hamiltona pred kraj utrke.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Vettel je spušio 6 sekundi u zadnjih 5-7 krugova u prometu. Prestrašno. Šteta.
I opet digički šlamperaj u svom najboljem svjetlu. Kao da ne žele dobre bodove. Sent from Usreo Mobara |
Bas to. Jbt u dva kruga je spusio 4 sekunde u odnosu na Hamiltona jer je upao u guzvu, a Bottas je nizao najbrze krugove.
I sad se jebe iza Bottasa na ovoj uskoj stazi. Genijalci... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Kakav slamperaj talijanski, velim ja, isto ko lani, polovica sezone ok, nakon toga panika i slamperaj.
|
Kimi se došuljao do Vettela i Bottasa nakon dosta velikog zaostatka
Eto, skužili su i komentatori... Očekujem team radio Vettelu da se makne (a pogotovo reakciju) :D |
Jebote, Hamilton može u boks komotno :/
Sent from Usreo Mobara |
Jebale ih jolly mercedes, olympia hotel i sancta domenica reklame...
|
Opali ga namjerno
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Khmm naredba da bot proba zaustaviti crvene kakogod...
Koliko god mi bot bio drazi vozac od vet, ovo je za kaznu po prijasnjem kriteriju... Evo sad i ric |
Merc uništio 3. mjesto za Bottasa kako bi čuvao Hamiltonu leđa
Nevjerujem da je namjerno ,al je bilo pitanje vremena kada će ga Vettel i Rai prestić Sad će ga i Ricciardo proć |
Namjerno
|
Jel i ovo namjerno? Čovjek nema guma više... i nije takav govnar da bi se namjerno zabijao u ekipu.
Sent from Usreo Mobara |
Nema tu namjere, frajer se vozi praktički bez ikakvog gripa.
|
Botas ispao panj.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
Bottas je žrtveno janje za Hamiltona, kak je i Draksa napisao.
|
Namjerno je, iz aviona se vidi.
|
Horner uživo na Skyu "I hope he doesn't understeer" i 1s kasnije "fuck" :D
|
Namjerno ili ne po kriteriju za vet i kimia trebao bi dobiti kaznu.
Gasly super, Hartley panj |
Opet šeprtljavost u Ferrariju, nadam se da nije pokazatelj kraja sezone
Hamilton dobio utrku nakon 1. zavoja, i da je izašao Vettel ispred Bottasa ne bi ga nikad prošao |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |