![]() |
Ajde šta napadaš čovjeka koji je samo istaknuo da ga imaš za sličnu cijenu i u hrpi drugih trgovina, samim time to i nije nikakva ekstra akcija, bez obzira što ju links tako predstavlja jer je prvo digao cijenu u nebo.
Evo kad ti je već bitna svaka kuna: https://www.hgshop.hr/prijenosna-bat...roizvod/234663 167,58 kn + 25 kn dostava (ako je potrebna) = 192,58 kn, donesu ti ga na kućna vrata i ostane ti 6,42 kn. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Deklarirani pravi kapacitet je obično oko 16000 za "20k" powerbanke. Razlika je to što svi deklariraju na nazivnoj 3.7 baterija unutra i što svaki ima gubitke u pretvorbi u 5V.
Xiaomi za razliku od mnogih drugih navodi i ovu drugu brojku (na 5v), bar je tako bilo na mom starom srebrenom od 20k. |
Imaš pravo, na mom banku od 10k također piše 10.000mAh/3.6V, 6250mAh/5.1V. Iako ovo prvo dosta većim slovima ali eto.
|
Citiraj:
|
Ako sam prosle godine iskoristio free prime mjesec na amazon.de, mogu li ga ove godine iskoristiti na .co.uk ili drugim amazonima, na istom accountu jasno?
|
Da li je netko zainteresiran kupiti taj fire tv stick skupno, pa podijelimo troskove dostave?
Netko tko ima Amazon account i karticu za online kupovinu. |
Citiraj:
Citiraj:
I još napomena da se svakako strpite do sutra da vidimo koliko će spustiti 4K, ako su vam bitni 4K/Dolby Atmos i Android 6. Sve ostalo radi uglavnom jednako. |
A to što kažeš android 6, koji je android na ovom običnom sticku?
|
Android TV Stick i International edition imaju Android SDK API level 22, odnosno Android 5.1. Naša HBO GO aplikacija na njemu ne radi out of the box jer traži minimalno API 23, ali može se instalirati patchirana verzija.
Fire Stick 4K je Android 7.1 (API level 25). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Javim ti ako se ne uspijemo dogovoriti. |
Prime day zasad kita. Jedino što je na dobrim popustima su amazon uređaju (ne šalju u RH) i Logitech ima neke miševe i zvučnike na ok popustima.
edit. SSD Crucial 960 gb je 600 i sitno kuna na amazon fr |
Sennheiser hd 599 Special Edition je 99 Eura na svim EU Amazon za Prime day.
|
Guls, Kruno i ja smo naručili, pa probaj s nekim drugim podijeliti narudžbu.
|
Uzimam fire stick 4k pa tko hoce jos jedan nek se javi na pm
Edit: rijeseno! |
Ako će netko tko ima amazon account uzimat fire stick 4k.. zainteresiran sam da podijelimo troškove dostave
Edit: rješeno Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Ima li tko iskustva s megabajt.hr webshop-om? Imaju što mi se cini kao super cijena za Sony WH-1000MX3
|
Kolika je inace cijena tih slusalica?
|
|
+ dostava i nemaš garanciju
kod nas ih nema ispod 2,4k |
Citiraj:
Čini se da je stranica legit, odlična cijena. |
Citiraj:
|
Da li netko ima kakav ekupi kod za popust da mu ne treba? :)
|
Gledam što uzeti za ekupi -100kn
Seageate 2TB ili 1Tb https://www.ekupi.hr/Seagate-HDD-ST2...B-1412373.aspx https://www.ekupi.hr/Seagate-HDD-ST1...p-1412530.aspx Ima li tko jedan od ova dva, 2TB mi se čini ok po buffer sizeu, no ne nalatim benchmarke po webu ili Toshiba P300 |
Ko još kupuje te diskove nove tog kapaciteta...bolje udijeli kod da ga pošteno iskoristim za nešto pametno. :D
Imam polovne diskove sa jako malo radnih sati pa se javi u inbox ako si zainteresiran. :) |
preporuka adminima da se ove padobrance sto stavljaju akcije iz Dagestana, Urugvaja, Malte itd... lijepo sankcionira po kratkom postupku. :chears:
|
Što ste povoljno s ekupi oko 300kn uzeli?
|
Kremu za hemoroide.
|
I, jel pomaže?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43. |