PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

Newbie Pro 27.01.2006. 02:09

Sad je bila kasno noćna makljaža, sjetio sam se i screenove puknut

http://img95.imageshack.us/img95/681...rd018pq.th.jpg

http://img95.imageshack.us/img95/139...d0124gs.th.jpg

Renesis 27.01.2006. 07:39

Pa onaj kreten Lord *** je dosao tek kasnije... prvu partiju sam imao odličan skor (ima ko screenshot), a ja i mrkonja + još neko smo obično uvijek postavili exploziv...

Vuco 27.01.2006. 08:30

Tog kretena Lorda sam triput uspio ubiti, nakon sto sam vidio da kolje nase...4. put je on mene skeljio!

Sve u svemu, treva pass staviti...:smoke:

atha 27.01.2006. 08:37

koji lord? nije valjda nash lord popizdio?

MadBoY 27.01.2006. 08:57

Doslo je do nekih problema. Ne znamo tko je promjenio rcon i tko je skinuo pass sa servera nit ista. Dok to ne razjasnimo...valjda cemo uskoro opet imat kontrolu nad serverom...

Inace u klanu dobivam primjedbe na neke sa pcex-a...ljudi malo se uozbiljite. Ako netko iz NOB-a dodje na server sa rconom i promijeni nesh nemojte odma galamit i sve... to je ipak server koji mi placamo.
I NITKO iz NOB-a NE koristi sifre, cheatove ili bug-ove na mapama!

Za povecanje slotova, a da vi dodate novac, sam pitao vise rangirane od mene...pa cekam odgovor...al mislim da ce biti negativan.

atha 27.01.2006. 09:01

changeajte pass, i dajte samo "provjerenim" ljudima ubuduce.

MisterM 27.01.2006. 10:56

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
Inace u klanu dobivam primjedbe na neke sa pcex-a...ljudi malo se uozbiljite. Ako netko iz NOB-a dodje na server sa rconom i promijeni nesh nemojte odma galamit i sve... to je ipak server koji mi placamo.
Za povecanje slotova, a da vi dodate novac, sam pitao vise rangirane od mene...pa cekam odgovor...al mislim da ce biti negativan.

Nemoj mislit da ne cijenimo ulaz koji ste nam dali. Osobno mi uopče ne smetaju promjene - najviše volim CTF - ja sam viknuo na one kretene od jučer koji su vrijeđali i radili sranja. :fuming:
Nego jedno pitanje ak može - kaj je točno zadača u HQ-u - i kak se osvajaju bodovi:confused:
THX M:beer:

MadBoY 27.01.2006. 11:37

Hm...HQ sam igrao 3-4 puta. ... uglavnom mislim da dobijes bod ako odredjeni broj sekundi imate pod svojom kontrolom oba HQ-a...a mozda lupam....ne sjecam se...to sam igrao u CoD1... ^^''''

Renesis 27.01.2006. 11:54

Ne, ne naš lord, neki kreten...

Što se tiče HQ, moraš postaviti radio na određenom mjestu i onda to zadržati neko vrijeme...

RAK 27.01.2006. 13:28

Citiraj:

I NITKO iz NOB-a NE koristi sifre, cheatove ili bug-ove na mapama!

Primjedbe o chatovima u bile upučene u šali od par klinaca. Ne treba ih uzeti za ozbiljno. A trebali bi se i ispričati Starom (al je star...). Svakako je ti glupa praksa, koja bi mogla dovesti do nesporazuma i treba je odmah prekinuti. NOB-ovci ne varaju. Samo je**** dobro igraju.

Stavite bilo koji tip želite (to je ipak vaše pravo), a ove zajedljivce rješavajte po kratkom postupku, istog trenutka i bez prijekog suda koji bi mogao odužiti postupak i dovesti do potpunog raspada sistema. Ne dajte se vući za nos.

Od ostalih tražim malo više ozbiljnosti i pažljivije biranje riječi. Da sam ja admin, mnogi bi već letili sa servera. A to već i sami znate.

E.T. 27.01.2006. 14:03

Slazem se s RAK-om... Htio bi se i ja zahvaliti deckima iz NOB-a sto su nam dozvolili da igramo i ispricati se u ime svih onih sta su bili nepristojni...Moram reci da mi je bilo zadovoljstvo igrati protiv staroga, a i ostalih nob-ovaca, stvarno ste odlicni... :beer:

Vuco 27.01.2006. 17:12

U potpunosti se slazem sa E.T.-om i RAK-om, ostali, ne kenjajte, napravite/iznajmite svoj server i onda delajte kaj ocete...

NOB*Stari* igra dobro, al i njega se moze skeljiti:D:beer:

Pratio sam ga par puta po pola sata i momak je fenomenalan, a to kaj njemu nisi u crossairu kad te pogodi, neg malo desno/lijevo nema veze s varanjem! I ja sam jucer imao ZED-a na nisanu tocno u sredini i nisam ga uspio pogoditi sa 3 metka (a bio je valjda 15m od mene), na kraju sam ja najeb....:D
Meci ne idu tocno u sredinu, probajte pucati u neku kutiju ili zid pa cete vidjeti kaj mislim...

Samo stavite sifru, da se ne ponovi situacija sa Lordom of *** kao jucer...koji je spominjao nas i ustase u istoj recenici:grrr:

MRKONJA 27.01.2006. 18:06

A da se nas 10-15 "stalnih" igraca dogovori i iznajmimo svoj server.
20-30 kn koliko bi trebalo izdvajat mjesecno mislim da nikome nije problem izdvojit toliko.
Server bi bio samo za forumaše i sa paswordom tako da se niko nemoze ubacivat sastrane,2 admina koji bi pazili na red i mjenjali game type i postavke.
Ako neko zna kako ide cijeli postupak oko iznajmljivanja nek napiše pa da se konacno dogovorimo i da se nikome ne namecemo:beer:

Veki-os 27.01.2006. 18:13

Citiraj:

Originally posted by MRKONJA
A da se nas 10-15 "stalnih" igraca dogovori i iznajmimo svoj server.
20-30 kn koliko bi trebalo izdvajat mjesecno mislim da nikome nije problem izdvojit toliko.
Server bi bio samo za forumaše i sa paswordom tako da se niko nemoze ubacivat sastrane,2 admina koji bi pazili na red i mjenjali game type i postavke.
Ako neko zna kako ide cijeli postupak oko iznajmljivanja nek napiše pa da se konacno dogovorimo i da se nikome ne namecemo:beer:

Ja sam za.Tako bi se riješili puno problema :)

Fleks 27.01.2006. 18:30

n00b :D

Fleks 27.01.2006. 18:51

Same here :)

MadBoY 27.01.2006. 18:56

Doveli smo server opet pod kontrolu :D ... samo ne znamo jos kako ugasit ono "F" da se pritisne jer neki nikako da skuze da se to JEDNOM pritisne i za respawn NE treba ponovo pritiskati "F". :rolleyes:

Sto se tice iznajmljivana PcEx servera...mene iskljucite da dajem pare...ionako jedva sklapam kraj s skrajem...i 20kn mi je ponekad puno :)

Sad je nastao malo nesporazum, al mislim da nece biti problema ako opet ukinemo PAM i vratimo da se ne mora pritiskati F i te stvari ^^'''

R.B. 27.01.2006. 19:05

Evo i ja bi se bacio u avanturu sa serverom, male donacije mogu podnjet;) :D

ZED 27.01.2006. 19:08

Citiraj:

Originally posted by R.B.
Evo i ja bi se bacio u avanturu sa serverom, male donacije mogu podnjet;) :D
Vid seljaka:p

A Mrki fakat ima dobru ideju;)
Samo ko bi bio zainteresiran da bude admin?

nino 27.01.2006. 19:16

Citiraj:

Originally posted by ZED
Vid seljaka:p

Samo ko bi bio zainteresiran da bude admin?

Da pitamo Bubbu:D

MRKONJA 27.01.2006. 19:21

Citiraj:

Originally posted by ZED
[B

Samo ko bi bio zainteresiran da bude admin? [/B]
Neko od ozbiljnijih članova ko ima volje igrat i udovoljavat nam:D

ZED 27.01.2006. 19:35

Citiraj:

Originally posted by nino5
Da pitamo Bubbu:D
Mislim da bi bio odusevljen:D :D

Citiraj:

Originally posted by MRKONJA
Neko od ozbiljnijih članova ko ima volje igrat i udovoljavat nam
Mislim da je jedini koji ima te predispozicije fleks:D :D :p

Newbie Pro 27.01.2006. 19:35

Sad kad sam se navukao na ovo halanje bolje da odmah uzmem i flat. 20kn je sitnica za dobru koljačinu :)

Samo, ima tu više od 15ak zainteresiranih vjerujem.

Facelessone 27.01.2006. 20:08

dal zna neko kad ce mozda t-kom smankit cijene prometa il flata pa da mogu i ja normalno igrat cod s vama a ne samo malo na kraju mjeseca da potrosim onaj ostatak prometa

Hrconja 27.01.2006. 20:28

Citiraj:

Doveli smo server opet pod kontrolu :D ... samo ne znamo jos kako ugasit ono "F" da se pritisne jer neki nikako da skuze da se to JEDNOM pritisne i za respawn NE treba ponovo pritiskati "F". :rolleyes:

Sto se tice iznajmljivana PcEx servera...mene iskljucite da dajem pare...ionako jedva sklapam kraj s skrajem...i 20kn mi je ponekad puno :)

Sad je nastao malo nesporazum, al mislim da nece biti problema ako opet ukinemo PAM i vratimo da se ne mora pritiskati F i te stvari ^^'''

ej, PAM nemorate brisat sa server, samo trebate postaviti MOD NA PUBLIC, ne na clanbase match mode.

Kužiš, samo reci nekome da ga postavi na PUBLIC MODE

grizli 27.01.2006. 20:37

Očemo li većeras na dozu ili nob i kada?
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:

thuNdeR 27.01.2006. 20:52

ja bi išao al uvijek zakrčite server

thuNdeR 27.01.2006. 22:02

ajd ak netko hoe igrati za klan nek mi se javi na pm

SniperWolf 27.01.2006. 22:08

Ja neću danas, dana sam u svijetu fantazije, nekako mi se neda među olovo...guild wars :beer:

panoramix 27.01.2006. 22:48

sorry ak sam nekog svog večeras opaučio, još se vježbam a i okidač mi je uvijek nekak skliski i masni...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43.