![]() |
Sad je bila kasno noćna makljaža, sjetio sam se i screenove puknut
http://img95.imageshack.us/img95/681...rd018pq.th.jpg http://img95.imageshack.us/img95/139...d0124gs.th.jpg |
Pa onaj kreten Lord *** je dosao tek kasnije... prvu partiju sam imao odličan skor (ima ko screenshot), a ja i mrkonja + još neko smo obično uvijek postavili exploziv...
|
Tog kretena Lorda sam triput uspio ubiti, nakon sto sam vidio da kolje nase...4. put je on mene skeljio!
Sve u svemu, treva pass staviti...:smoke: |
koji lord? nije valjda nash lord popizdio?
|
Doslo je do nekih problema. Ne znamo tko je promjenio rcon i tko je skinuo pass sa servera nit ista. Dok to ne razjasnimo...valjda cemo uskoro opet imat kontrolu nad serverom...
Inace u klanu dobivam primjedbe na neke sa pcex-a...ljudi malo se uozbiljite. Ako netko iz NOB-a dodje na server sa rconom i promijeni nesh nemojte odma galamit i sve... to je ipak server koji mi placamo. I NITKO iz NOB-a NE koristi sifre, cheatove ili bug-ove na mapama! Za povecanje slotova, a da vi dodate novac, sam pitao vise rangirane od mene...pa cekam odgovor...al mislim da ce biti negativan. |
changeajte pass, i dajte samo "provjerenim" ljudima ubuduce.
|
Citiraj:
Nego jedno pitanje ak može - kaj je točno zadača u HQ-u - i kak se osvajaju bodovi:confused: THX M:beer: |
Hm...HQ sam igrao 3-4 puta. ... uglavnom mislim da dobijes bod ako odredjeni broj sekundi imate pod svojom kontrolom oba HQ-a...a mozda lupam....ne sjecam se...to sam igrao u CoD1... ^^''''
|
Ne, ne naš lord, neki kreten...
Što se tiče HQ, moraš postaviti radio na određenom mjestu i onda to zadržati neko vrijeme... |
Citiraj:
Stavite bilo koji tip želite (to je ipak vaše pravo), a ove zajedljivce rješavajte po kratkom postupku, istog trenutka i bez prijekog suda koji bi mogao odužiti postupak i dovesti do potpunog raspada sistema. Ne dajte se vući za nos. Od ostalih tražim malo više ozbiljnosti i pažljivije biranje riječi. Da sam ja admin, mnogi bi već letili sa servera. A to već i sami znate. |
Slazem se s RAK-om... Htio bi se i ja zahvaliti deckima iz NOB-a sto su nam dozvolili da igramo i ispricati se u ime svih onih sta su bili nepristojni...Moram reci da mi je bilo zadovoljstvo igrati protiv staroga, a i ostalih nob-ovaca, stvarno ste odlicni... :beer:
|
U potpunosti se slazem sa E.T.-om i RAK-om, ostali, ne kenjajte, napravite/iznajmite svoj server i onda delajte kaj ocete...
NOB*Stari* igra dobro, al i njega se moze skeljiti:D:beer: Pratio sam ga par puta po pola sata i momak je fenomenalan, a to kaj njemu nisi u crossairu kad te pogodi, neg malo desno/lijevo nema veze s varanjem! I ja sam jucer imao ZED-a na nisanu tocno u sredini i nisam ga uspio pogoditi sa 3 metka (a bio je valjda 15m od mene), na kraju sam ja najeb....:D Meci ne idu tocno u sredinu, probajte pucati u neku kutiju ili zid pa cete vidjeti kaj mislim... Samo stavite sifru, da se ne ponovi situacija sa Lordom of *** kao jucer...koji je spominjao nas i ustase u istoj recenici:grrr: |
A da se nas 10-15 "stalnih" igraca dogovori i iznajmimo svoj server.
20-30 kn koliko bi trebalo izdvajat mjesecno mislim da nikome nije problem izdvojit toliko. Server bi bio samo za forumaše i sa paswordom tako da se niko nemoze ubacivat sastrane,2 admina koji bi pazili na red i mjenjali game type i postavke. Ako neko zna kako ide cijeli postupak oko iznajmljivanja nek napiše pa da se konacno dogovorimo i da se nikome ne namecemo:beer: |
Citiraj:
|
n00b :D
|
Same here :)
|
Doveli smo server opet pod kontrolu :D ... samo ne znamo jos kako ugasit ono "F" da se pritisne jer neki nikako da skuze da se to JEDNOM pritisne i za respawn NE treba ponovo pritiskati "F". :rolleyes:
Sto se tice iznajmljivana PcEx servera...mene iskljucite da dajem pare...ionako jedva sklapam kraj s skrajem...i 20kn mi je ponekad puno :) Sad je nastao malo nesporazum, al mislim da nece biti problema ako opet ukinemo PAM i vratimo da se ne mora pritiskati F i te stvari ^^''' |
Evo i ja bi se bacio u avanturu sa serverom, male donacije mogu podnjet;) :D
|
Citiraj:
A Mrki fakat ima dobru ideju;) Samo ko bi bio zainteresiran da bude admin? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sad kad sam se navukao na ovo halanje bolje da odmah uzmem i flat. 20kn je sitnica za dobru koljačinu :)
Samo, ima tu više od 15ak zainteresiranih vjerujem. |
dal zna neko kad ce mozda t-kom smankit cijene prometa il flata pa da mogu i ja normalno igrat cod s vama a ne samo malo na kraju mjeseca da potrosim onaj ostatak prometa
|
Citiraj:
Kužiš, samo reci nekome da ga postavi na PUBLIC MODE |
Očemo li većeras na dozu ili nob i kada?
:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: |
ja bi išao al uvijek zakrčite server
|
ajd ak netko hoe igrati za klan nek mi se javi na pm
|
Ja neću danas, dana sam u svijetu fantazije, nekako mi se neda među olovo...guild wars :beer:
|
sorry ak sam nekog svog večeras opaučio, još se vježbam a i okidač mi je uvijek nekak skliski i masni...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43. |