![]() |
Ma kako da ne, PL uzima MU. Ipak je to momčad sa najmanje oscilacija u igri ove godine. Ne kaže da ih nema, ali u odnosu na druge iz top 5 su mila majka.
|
Ako Inter fakat osvoji skudeto ja ću se na tjedan dana zatvorit negdje u sobu da ne moram slušat ta izdr*******.
Ak već neko mora daj Milan ili Juve. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sramota Uniteda... koliko para utukli nizašto. :fuming:
Llorente zabio Juveu. Klasika; gol glavom bivšeg igrača. Dybala igra sve bolje i bolje, Morati je narihtao takve šanse, da je teže promašiti nego zabiti. Mandžo bi to ziher zabio. Šta je tu je, vidjet ćemo na koga će u osmini finala. Da vidimo danas hoće li se Arsenal izvući u Grčkoj... |
Ajmo danas Bayern lomi sa 3-4 razlike i cijela Hrvatska slavi božićnicu:D
|
Panda zavijen u crno :p
|
I barca! Ne razumijem ove gluposti, kao Barca neće izaći u punom sastavu, a tu su Suarez i Messi, koji leverguzen riješavaju sami. Taj tim ima Mehmedia u napadu i veliku rupu u obrani. Molim vas lijepo, F2 3,80 na Barcu ko twin towersi!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve se mijenja pa tako i to...smijali smo se ruskom nogometu al zato danas BATE, Šahta, Astana i ostali novonastali iz bivše ruske lige igraju LP redovito i to bolje od nas... |
Od nas su danas nažalost svi bolji u LP :(
|
Citiraj:
Rominih ima i to dosta. Čak i najvjernija filijala koja samostalno bez ikakvih klubova udruga i neznam čega odlazi u Rim na tekme i dobro su poznati na njihovoj tribini. Bio sam sa njima na ROma-Bayern tamo prije 4-5 godina :) |
Citiraj:
CFC osnovan 1905. godine Tottenham osnovan 1882. godine M.City osnovan 1880. godine I sada ti odgovorno tvrdiš da nitko ne navija za njih? :D CFC osvaja prvu ligu 50 godina nakon osnivanja. :D MA DAŠTA DA IH NIJE BILO! :D samo fyi to je bilo 1954., a zada se roman veselo mućkao u testisima svoga oca. :D |
Bayern dosta loš u prvom poluvremenu.
Očekivao sam već 0:3 |
AJMO Lewandowski još jedan!
|
GOTOOVVVOOO!!! TOOO!!!
|
Chelsea danas odličan,Costa zvijer!
Tri engleza u drugom krugu ,plus United u europa ligi.Nije loše,s obzirom na prošlu godinu.I kao ono,smiješna liga! |
Citiraj:
Ako ovak nastave već za sezonu 2017-18 gube jednog predstavnika LP na Talijane... |
Citiraj:
|
Kaj je sad sa ademijem? U europi ne moze igrat, kaj je sa ostalim? Nis se ne pose o njemu, kao da je nestao :(
|
Šta nije da nigdje ne smije igrat?
|
Citiraj:
EDIT: click :-P |
ovo je zadnji put da interveniramo u ovakvoj temi. Slijedeći tko na forumu o računalima, na temi o nogometu dođe i blizu kakve opomene zbog politike i gospodarstva, spama i sličnih napada dobije doživotni ban, kao i svaki sljedeći acc s kojim se pokuša regat, a uz to i njegov frend koji ga pusti da sa svog kompa napravi multi acc. Nadam se da sam bio jasan :)
|
|
![]() |
Navodno su se ljubitelji ruševine preko puta ZOO-a našli uvrijeđeni ovim člankom
http://www.index.hr/sport/clanak/nij...ni/861493.aspx Nisam išao tražiti postoji li originalan članak, ali činjenica je da je u 21. stoljeću, utakmicu Lige Prvaka igraš na terenu gdje se ni popišat ne možeš. Navodno sad ČAK imaju prijenosne WC-e. Ono...stvarno? |
Citiraj:
Citiraj:
Iako, po dojmovima koje sam čuo - većini je takav "rustikalan" izgled još i bio bolji nego famozne "katedrale" u kojima se inače igra :D |
btw. Partizan :D :D :D
|
Je, baš ih je blebnio. Dvaput egal je baš prolaz ko kuća :D Prije bi reko da smo jedva prošli.
|
Moćna Barca kući odigrala 2-2 sa Deportivom, treći remi za redom, samo tako nek nastave :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:09. |