![]() |
Ne sjećam se kad je UTD bio ovako loš u seriji :D
|
Zasad Juve hendikepira...po običaju. Čekamo automat :)
|
Ma šta je ovo ljudi moji...
Juve šampione :chears: Roma na koljenima, uništena. 3-0 Vidal, Bonucci, Mirko :) deseta pobjeda za redom uz gol razliku 26-1 :care: |
Dobro je, samo 2 crvena :D
Citiraj:
|
Samo 2 crvena za Romu :D
Mogel bi juve kroz koju godinu opet u Serie B ? :D |
Jel to onaj lik šta je rekao da bi počinio samoubojstvo? :D:D
Ali ne može ništa Giorgiju... kamo ide na stenu bez dinamita :) I onaj naš sad veli da nebi potpisao za Juve? Pa normalno kad jedino može u hnlu i u deutchlandu da igra. Pozdrav svim Juventinima ma gdje bili! :chears: |
lako je tako kad ne igras ni LP vise :p
|
Unti cak je i Mikel dao gol. Brijem da mu je to drugi u sto godina. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Đaba mu kad ju neće osvojit :D
Citiraj:
Del Piero je digao talijanski nogomet na neku novu razinu sredinom 90ih,digo je pehar prvaka europe,3 puta još vodio klub do finala lige prvaka. Digao klupski pehar prvaka svijeta. Dve sezone nije igrao jer su poslali lika prvi i jedini put u igru u Seriji A da ga namjerno strga. Dečko,al fakat,kae sa IQom? Totti je dobar igrač u lošem klubu...činjenica a ne baljezganja. Moš vikat okolo lopovski klub,al to obično rade skopleksirani dečkići koji nogomet kuže ko incestoidni plod matematiku.... really,želiš li da te poredimo sa time? :) |
To se govorilo i prošle godine :roller:
|
gledao sam sinoć juve - roma, roma se trudila nešto organizirat, juve čekao i vrebao...jeftin prvi gol dosta je usmjerio tijek utakmice, nakon drugog raspad rimljana, crveni kartoni zasluženi (a i bez utjecaja na konačni ishod).
ono što me najviše fasciniralo je da kod 3:0 juve i dalje povučen, valjda s dva igrača viška možeš dotuć protivnika nekakvim ofanzivnijim angažmanom, ali ne, crno-bijeli nisu pokazali nikakvu želju da krenu naprijed...izrazito mučnih zadnjih nekoliko minuta za (običnog) gledatelja. |
Citiraj:
Nemaš love, nemaš igrače, nemaš pojačanja, nemaš dugoročno ništa. Ne vrijediš ništa. Sad je to već otišlo sve prema dolje. Dosta su oni izgubili korak za Njemačkom, Engleskom i Španjolskom |
|
Neće valjda Wenger u kupovinu? :stoopid:
|
Citiraj:
Citiraj:
A treba im klasni napadač + zamjena za Walcotta btw. Mladen Petrić u Panathinaikosu Posle Schildenfelda i Pranjića već 3. hrvat :D |
Kaj nije Petrić za WHU potpisao?
|
Dobil je nogu pred koji tjedan
|
:D :D :D
Nisam znao. :D |
Nije da se previše naigral...
Kad bi se zbrojile sve minute ne bi ni na 2 utakmice mogel dojti :lol2: ali to je fakat šteta, sećam se dok sam ga gledal tam u prvim nastupima za repku i u Dortmundu pred 5-6 let te posle u HSVu, igračina, ali eto... |
|
Neuer najbolji svjetski vratar u 2013. godini :care: :care:
Citiraj:
|
Ne kužim na temelju čega je Iker na 6. mjestu....
|
Jednostavno ne mogu vjerovat koji k Valdes i Casillas rade na tom popisu? :D :D
Casillas nije ni igral, a Valdes je imal greški kolko je ostatak s popisa skupa imal. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al prva dva su ok, al i za to moraš biti retardiran da i pomisliš na nekog drugog, i ne samo u 2013toj nego i malo duže unatrag! |
Buffon je sigurno u Top 3, ali kaj ovaj iz Bayerna radi na prvom mjestu? :stoopid:
Ali ajde, da zamjenimo 2. i 1. mjesto, u redu je. Možda malo moj subjektivan dojam. :D |
Citiraj:
Citiraj:
Zato ovaj stari prdek iz italije valjda i je drugi :kafa: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41. |