![]() |
Citiraj:
Hibridni display, ne bi bilo cool? Npr. kakvog ima Garmin Vivomove 3. Žena mi ima taj sat. Kada je display ugašen, ni ne znaš da ima display, običan analogni sat. |
hm, a neznam, više mi zvuči kao gimmick a ne fićr, sigurno su razmatrali to ali odlučili da nema potrebe
ovak je to touchpad koji možeš stisnut |
Jel koristi netko Xim Apex da kaže koju o uređaju? Nikako se priviknuti na gamepad za fps.. jel pomažu možda kontrolfreek nastavci?
|
Citiraj:
Može malo više o tome? |
Sviđa mi se novi kontroler. Slican xbox kontroleru. Ako xbox ima sta bolje, to je kontroler.
Poslano sa Sony XZ3 |
Sta mislite dal ce HT / A1 ili netko treci nudit novi PS5 novim korisnicima uz ugovor na 24 mjeseci ?
Vidio sam da su nudili cetvorku pred godinu ili dvije... Dugorocno, jel bu to jeftinije ili skuplje nego kupiti Plejku 5 u trgovini za keš ? Nikad me nije privlacila konzola ali s novim sepckama bome bi Plejka 5 djeluje privlacno. Nit znam daj je i ovo što sad nude za PS4 (koja me ne zanima) uopce isplativo ili ne. https://www.a1.hr/privatni/uredaji-uz-pakete https://i.imgur.com/3CT44VE.png https://i.imgur.com/vgFXx2p.png |
Sumnjam. I ako hoće, to će biti za 3-4 godine. Kad će se već prodavati rabljeni za puno manju lovu.
Tako da, nikada nisam vidio prednost tih ponuda. |
Hvala na odgovoru.
Zanimalo me jer mi VIP nudi navodno 150 megabita po cijeni 230 kn koja inace dođe 290 kn ako pređem na njih a trenutno sam na 20/3 . Znaci bolje uzet npr tu ponudu tj tu brzinu 150 nego cekat nekakvu buducu ponudu sa Plejkom 5. KAd vec odgovoras , samo za info dal je uopce gornja ponuda (u editiranom postu iznad) za PS4 dobra ili nije, mada je ne mislim uzet. Dal možeš navest cjenovnu komapraciju plejke iz trgovine s tim igrama. |
Gle računaj polovni ps4 je 1400kn. To ti 50ak kn tarife mjesečno na 24 mjeseca pa budi ako ti paše.
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Meni se ne čini nešto specijalno.
HT nudi za 230kn 100/100 i TV. Ja plaćam 200/100 brzinu 135kn. Optika. |
Ništa od plejke, ako bum imao i ako me zasvrbi platit cu kešom.
A1 to je Trio paket 150 mbita za 230 kn. Bolje opcije nemam u mom kvartu jer je ostalo ( HT / ISKON/ Optima ) sve na bakrenoj parici max brzine 20 megabita. Soryy na offtopiku. :) |
Ok, ako je trio, to je druga stvar.
Onda je pristojna cijena. Btw. nešto se kuha! |
hm, zake misliš da se nešto kuha, to je samo intro za njihove igre
|
A ono, nešto novo je svakako.
Kako god da se zvalo, jedino zato i imam PS, samo zbog ekskluziva. |
Unreal Engine 5 Revealed! | Next-Gen Real-Time Demo Running on PlayStation 5
Ako je ovo stvarno real-time, kako ce tek izgledati eksluzive iz PS Studios. |
Ideš, zvuk je na novoj razini, grafiku i fiziku da i ne spominjem. Ovo zvuči i izgleda poput Kim Wilde u najboljim danima :D
|
Citiraj:
Demo se vrtio u 30 fps. |
Ma neće mi smetati 30 FPS-a, nisam više ni očekivao iskreno za neke AAA naslove.
Ali grafika je wow. |
55" 4K HDR telka nestrpljivo čeka, napravljena za PS5:D
|
Citiraj:
Znači, bez raytracinga, 1440p, 30fps. Za takve sirove brojke i hypanje oko performansi je to meni jednostavno prilično slabo. |
Lova za PS5 je spremna, samo se mislim oću li Sony 55XF9005 4K zamjeniti sa OLED-om ili ne....
Poslano sa Sony XZ3 |
Vjerojatno će za BF biti solidnih popusta na PS5, kako u raznim webshopovima tako i kod samog Sonyja.
|
Sljedeće godine možda. Ove, pitanje hoće li izaći uopće do 11. mjeseca.
:) |
Ja uzeo ps4 pro uz xf9005, i bome dobro izgleda 4k. Guštam u ff7.
Mislio sam odmah preći na ps5 ali kako ne patim na naslove i ne kupujem igre po punoj cijeni možda ipak pocekam malo duže. Treba prvi vidjet ako će sigurno podržavati ps4 igre. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Hoće.
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Popusti :D Pitanje je da li će zadovoljiti potražnju...a u takvim uvjetima sigurno ne razmišljaju o popustima. |
Citiraj:
|
Radije bih da se grafički ništa nigdje ne pomakne, nego da još jedna generacija bude u pišljivih 30 fpsa -.-
Daj mi gameplay, a ne cinematic iskustvo. |
Meni na konzolama ne smeta 30 FPS-a, uopće.
Smeta me, hlađenje PS-a, ovisno o igrama, ali PS tu i tamo može biti pre glasan. Neka idu grafički naprijed, neka riješe hlađenje i neka bude puno ekskluziva i ja sretan. Radije bi stabilan FPS, nego da idu na "focus 60 FPS", pa da u nekim određenim uvjetima (tipa dim, voda itd.) se osjeti trzanje i/ili ogroman pad FPS-a. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:31. |