![]() |
Bootsi su jebeni zakon za neke supportove kao što je rečeno. Možeš harras, stojiš malo sastrane i nafilaju te za 20ak sec, gankaš negdje, izgubiš pola hpa, dok se vratiš na svoj lane full si, healaju brzo... Daju malo armora, i ms je dosta dobar kad treba inicirat, npr maidenka može sustić nekog za freeze i slično. Sad se napokon koriste za ono za što je predviđeno, a to su roaming supportovi.
|
ma daj nemoj me kebat
ak trebas speed imas Phaze bootse, ja njih uvjek nakacim Maidenici em sto dobijes speed dobijes i dmg ovaj tranquil je bio idealan za farm u sumi ili za rani heal nekim herojima sad je za nist |
da, phase je puno bolja opcija jer moreš trčati i preko kripova, a kod ovih te krip šamari i onda se vučeš skoro ko krepani.
uostalom, ti bootsi su dobri samo ukoliko je team previše retardiran da kupi koku (iltiga magare kod vas na doti2) |
bas sam jucer popljuvo tranquilse na playdota forumu :D
fino su mi se svi suprotstavili i hvalisali nove TB i zakljucali temu hahah koji mulci |
Citiraj:
Phaseice su skuplje, a uzmi u obzir da s maidenkom u prvih 5 min moraš kupit i flying i još jedan set wardova i eventualno smoke/sentry. |
Citiraj:
ja jedino sto sam teamu nudio su bili aura i wardovi ak si netko oce curijera nek kupi onaj ko farma lakse od mizerne Maiden |
mizerna maiden netreba farm, dosta su joj samo boots, kokos i wardovi
a usput spara gold za blink do 20. min i razbijanje moze poceti :D |
kako ces usparati za blink ili sta god bez farma ?
pa nju ce prvu klat u gankovima jer je najslabija ona mozda je support heroj al bato nemozes samo stajat i cekat njoj ja minimalno nabijem phaze+drum a onda avatar i sta dalje vec ide... |
ako dobro genkaš, dobivaš golde usputno i još koji tower drpiš carry-u da ti yebe sve po spisku i to je to :D
|
To mora da je u nekim ~3000 rating gejmovima. Igranje bez dobrog suportanja iznad 4000 je skoro sigurni poraz. Ljudi nikako da razume značenje supporta. Zadnji put kad sam na cm imao phase, drumse i bkb... To sam morao imati sreće u pm. Inače sve pare idu u supportanje. Tek kad su wardovi na cooldownu i u inventory-u imam bar 4 sentry-a, tek onda mogu razmisljati o luksuzu kao sto je bracer.
|
evo jucer sam se isel zafrkavati s CM da vidim kak brzo mogu uzeti blink :)
kupio kokos, kupio upgrade, uzeo wardove, uzeo sentry za brooda, kupio basic boots i u 14. minuti kupio blink :) ajd dobro, dobio sam FB i kresnuo kojeg kripa nakon ganka :D |
ti si onda ili agresivan ili igras sa prijateljima
no svaka ti cast :) |
Ma od zadnjeg patcha se dobiva dost više golda po minuti, da samo stojiš, ne dodirneš ni jednog creepa i ne umreš, imaš golda za flying i wardove u 3. minuti. Ubrzali su igru, me like :)
|
zar nije to bila funkcija -em (easy mode)-a ?
|
|
i tako...frend i ja poceli dotu2, trenutno smo lvl3 i skoro svaki put dobijemo njubove u tim koji neznaju wardati, kupit kokoš i igraju ko debili bez mozga. Stavim west europe, engleski i opet mi se najebu rusi s cirilicom
|
Po malo do rankeda... svrstat će vas eventualno u neki veći skill bracket.
Normal game je sada postao casual mode. Tryhard ekipa igra ranked. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Ma kakvo olakšavanje, kome, čime?
Sredili su Brood i Eearth Spirita, malo Alchemista a ostalo su sve sitnice. Jedino se Sven ističe sa +3 armora... |
magina - povecali AoE ulte
axe - povecali regen, povecali duration i smanjili cd za prvu bloodseeker - povećali damage, dobiva full gold ako mu se zalijepi za dupe a ne ubije davion - smanjili cd za stun void - smanjili cd za ulti, ima 1000ms i phase u ultiju i blink mu smanjili cd (WHAT THE FUCK???) huskar - povecali trajanje speara i bolesno pojacali heal legion - smanjili cd na treci skill lion - sa scepterom ima mali AoE slark - dobro smanjili mu pounce dmg ali i cooldown na ulti sniper - još više range-a blink - bez manacost-a je prejak za early gankere poput slardara, tiny-a, earthshakera i ostale kojima fali mane evo, to je od mene...previše noob friendly pogotovo mutavim pojacavanjem lategame heroja u early-u |
da, baš poglupljuju igru. jebote buffaju stalno neke magine i voide a nerfat nađu jadnu kristalku :( pa do kad ce ovako? inace jedva cekam terrora i feniksa, napokon nešto zanimljivo
|
Ovo je pub patch da.
Blink možda na strenght herojima. Ne moraju prvo kupit arcane's da udru jedan combo... pogotvo Tiny, Q+W i bez mane si ionako. Ostalo, sve sitnice po herojima koje nemaju baš nikakvog utjecaja u pro sceni i ozbiljnim mecevima. Izuzev Alchemista i Eearth-a. Slark je ionako iritantno OP sa onom ulti, neka su ga nerfali bar malo. Sniper je... sniper. Mogu mu dat i global range, jadni midget beskorisni u svakom ozbiljnijem game-u sa dobrim igračima bude zadnja rupa. Isto je sa Drow... Vagina, do sada sam možda 3 puta vidio da ta njegova ulti ima neki značajan utjecaj u teamfightu. I to sva 3 puta na youtube-u. Njubovi AFK farmaju do 40e minute ili koriste tu ulti za KS pa puknu ulti na str heroja sa full manom... Void-u je ovo dobr buff, jer bi do sada potrošio 2 sekunde dok se doguzaš do heroja kojeg želiš ubit ako zahvatiš sa ulti par creepova i 3-4 heroja. Bloodseeker... tragedija, igram ga tu i tamo kao counter slarku da se štakor ne može maknit sa strane i regenerirat. Ovo mu nije nikakav buff. itd... Huskar možda opet bude dobar. Lionu za sprd kupiš ags ako imaš Magnusa/Enigmu u timu. Ma sve u svemu OK je to. Najdraže mi je šta ona paučina ne može bježat više van mape. |
Citiraj:
Citiraj:
to su trebali sniperu dat sa aghanimom (dmg splash) de nek mi neko kaze sta su feniksu napravili ? |
Citiraj:
|
Terora su spicanili hebenica vizualno.
A za patch, ništa bitno se nije desilo, pub je bio i ostat će pub :) |
Citiraj:
Osim kemičarovog stuna, djeljenja wardova i blinka apsolutno ništa... |
to još neznam jer se moram patiti s njubovima dok ne dođem do lvl13 :(
nadam se da nebude previše utjecalo na ranked partije, ali neka barem slarka nerfaju da se može nekak counterat njegov invis |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20. |