PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   DotA 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=200386)

KarloB 18.01.2014. 19:11

Bootsi su jebeni zakon za neke supportove kao što je rečeno. Možeš harras, stojiš malo sastrane i nafilaju te za 20ak sec, gankaš negdje, izgubiš pola hpa, dok se vratiš na svoj lane full si, healaju brzo... Daju malo armora, i ms je dosta dobar kad treba inicirat, npr maidenka može sustić nekog za freeze i slično. Sad se napokon koriste za ono za što je predviđeno, a to su roaming supportovi.

HumWeed 18.01.2014. 22:25

ma daj nemoj me kebat
ak trebas speed imas Phaze bootse, ja njih uvjek nakacim Maidenici
em sto dobijes speed dobijes i dmg

ovaj tranquil je bio idealan za farm u sumi ili za rani heal nekim herojima
sad je za nist

domis 18.01.2014. 22:29

da, phase je puno bolja opcija jer moreš trčati i preko kripova, a kod ovih te krip šamari i onda se vučeš skoro ko krepani.

uostalom, ti bootsi su dobri samo ukoliko je team previše retardiran da kupi koku (iltiga magare kod vas na doti2)

HumWeed 18.01.2014. 23:42

bas sam jucer popljuvo tranquilse na playdota forumu :D
fino su mi se svi suprotstavili i hvalisali nove TB i zakljucali temu
hahah koji mulci

KarloB 19.01.2014. 09:37

Citiraj:

Autor HumWeed (Post 2530652)
ma daj nemoj me kebat
ak trebas speed imas Phaze bootse, ja njih uvjek nakacim Maidenici
em sto dobijes speed dobijes i dmg

ovaj tranquil je bio idealan za farm u sumi ili za rani heal nekim herojima
sad je za nist

Upravo sam rekao za šta je. Za to je bio i namjenjen od početka, ali se abuseao na nekim herojima tipa axe kad si mogao imat istovremeno i njih i arkanice.
Phaseice su skuplje, a uzmi u obzir da s maidenkom u prvih 5 min moraš kupit i flying i još jedan set wardova i eventualno smoke/sentry.

HumWeed 19.01.2014. 14:42

Citiraj:

Autor KarloB (Post 2530752)
uzmi u obzir da s maidenkom u prvih 5 min moraš kupit i flying i još jedan set wardova i eventualno smoke/sentry.

ovisi s kim igras :D
ja jedino sto sam teamu nudio su bili aura i wardovi
ak si netko oce curijera nek kupi onaj ko farma lakse od mizerne Maiden

domis 19.01.2014. 14:44

mizerna maiden netreba farm, dosta su joj samo boots, kokos i wardovi
a usput spara gold za blink do 20. min i razbijanje moze poceti :D

HumWeed 19.01.2014. 17:57

kako ces usparati za blink ili sta god bez farma ?
pa nju ce prvu klat u gankovima jer je najslabija

ona mozda je support heroj al bato nemozes samo stajat i cekat

njoj ja minimalno nabijem phaze+drum
a onda avatar i sta dalje vec ide...

domis 19.01.2014. 18:48

ako dobro genkaš, dobivaš golde usputno i još koji tower drpiš carry-u da ti yebe sve po spisku i to je to :D

Brlja 20.01.2014. 12:13

To mora da je u nekim ~3000 rating gejmovima. Igranje bez dobrog suportanja iznad 4000 je skoro sigurni poraz. Ljudi nikako da razume značenje supporta. Zadnji put kad sam na cm imao phase, drumse i bkb... To sam morao imati sreće u pm. Inače sve pare idu u supportanje. Tek kad su wardovi na cooldownu i u inventory-u imam bar 4 sentry-a, tek onda mogu razmisljati o luksuzu kao sto je bracer.

domis 20.01.2014. 12:18

evo jucer sam se isel zafrkavati s CM da vidim kak brzo mogu uzeti blink :)
kupio kokos, kupio upgrade, uzeo wardove, uzeo sentry za brooda, kupio basic boots i u 14. minuti kupio blink :)
ajd dobro, dobio sam FB i kresnuo kojeg kripa nakon ganka :D

HumWeed 20.01.2014. 12:40

ti si onda ili agresivan ili igras sa prijateljima
no svaka ti cast :)

KarloB 20.01.2014. 23:45

Ma od zadnjeg patcha se dobiva dost više golda po minuti, da samo stojiš, ne dodirneš ni jednog creepa i ne umreš, imaš golda za flying i wardove u 3. minuti. Ubrzali su igru, me like :)

HumWeed 21.01.2014. 00:16

zar nije to bila funkcija -em (easy mode)-a ?

Vendetta 28.01.2014. 09:37

http://www.dota2.com/newbloom/day2/

Dobar :goood:

domis 28.01.2014. 09:45

i tako...frend i ja poceli dotu2, trenutno smo lvl3 i skoro svaki put dobijemo njubove u tim koji neznaju wardati, kupit kokoš i igraju ko debili bez mozga. Stavim west europe, engleski i opet mi se najebu rusi s cirilicom

Vendetta 28.01.2014. 11:30

Po malo do rankeda... svrstat će vas eventualno u neki veći skill bracket.

Normal game je sada postao casual mode. Tryhard ekipa igra ranked.

KarloB 28.01.2014. 12:15

Citiraj:

Autor Vendetta (Post 2536075)

Odličan patch, rješili su više manje sve šta je trebalo. Posebno mi se sviđa ovo s wardovima i što blink ne troši manu više :)

Vendetta 29.01.2014. 09:48

http://www.dota2.com/newbloom/day3/

Stvarno se trude... :care:

domis 29.01.2014. 10:42

Citiraj:

Autor KarloB (Post 2536188)
Odličan patch, rješili su više manje sve šta je trebalo. Posebno mi se sviđa ovo s wardovima i što blink ne troši manu više :)

patch je užas..."right-click heroje" su još pojednostavili i olakšali im igru, a one zajebane, jos vise zajebali

Vendetta 29.01.2014. 11:14

Ma kakvo olakšavanje, kome, čime?

Sredili su Brood i Eearth Spirita, malo Alchemista a ostalo su sve sitnice.

Jedino se Sven ističe sa +3 armora...

domis 29.01.2014. 11:30

magina - povecali AoE ulte
axe - povecali regen, povecali duration i smanjili cd za prvu
bloodseeker - povećali damage, dobiva full gold ako mu se zalijepi za dupe a ne ubije
davion - smanjili cd za stun
void - smanjili cd za ulti, ima 1000ms i phase u ultiju i blink mu smanjili cd (WHAT THE FUCK???)
huskar - povecali trajanje speara i bolesno pojacali heal
legion - smanjili cd na treci skill
lion - sa scepterom ima mali AoE
slark - dobro smanjili mu pounce dmg ali i cooldown na ulti
sniper - još više range-a
blink - bez manacost-a je prejak za early gankere poput slardara, tiny-a, earthshakera i ostale kojima fali mane

evo, to je od mene...previše noob friendly pogotovo mutavim pojacavanjem lategame heroja u early-u

zhecky 29.01.2014. 12:03

da, baš poglupljuju igru. jebote buffaju stalno neke magine i voide a nerfat nađu jadnu kristalku :( pa do kad ce ovako? inace jedva cekam terrora i feniksa, napokon nešto zanimljivo

Vendetta 29.01.2014. 12:09

Ovo je pub patch da.

Blink možda na strenght herojima. Ne moraju prvo kupit arcane's da udru jedan combo... pogotvo Tiny, Q+W i bez mane si ionako.

Ostalo, sve sitnice po herojima koje nemaju baš nikakvog utjecaja u pro sceni i ozbiljnim mecevima. Izuzev Alchemista i Eearth-a.

Slark je ionako iritantno OP sa onom ulti, neka su ga nerfali bar malo.

Sniper je... sniper. Mogu mu dat i global range, jadni midget beskorisni u svakom ozbiljnijem game-u sa dobrim igračima bude zadnja rupa. Isto je sa Drow...

Vagina, do sada sam možda 3 puta vidio da ta njegova ulti ima neki značajan utjecaj u teamfightu. I to sva 3 puta na youtube-u.
Njubovi AFK farmaju do 40e minute ili koriste tu ulti za KS pa puknu ulti na str heroja sa full manom...

Void-u je ovo dobr buff, jer bi do sada potrošio 2 sekunde dok se doguzaš do heroja kojeg želiš ubit ako zahvatiš sa ulti par creepova i 3-4 heroja.

Bloodseeker... tragedija, igram ga tu i tamo kao counter slarku da se štakor ne može maknit sa strane i regenerirat. Ovo mu nije nikakav buff.

itd...

Huskar možda opet bude dobar. Lionu za sprd kupiš ags ako imaš Magnusa/Enigmu u timu.

Ma sve u svemu OK je to. Najdraže mi je šta ona paučina ne može bježat više van mape.

HumWeed 29.01.2014. 18:09

Citiraj:

Autor Vendetta (Post 2536659)

koja svrha tog sajta kad nist nepise na njemu ?

Citiraj:

Autor domis (Post 2536714)
lion - sa scepterom ima mali AoE

ovo je retardirano do bola
to su trebali sniperu dat sa aghanimom (dmg splash)

de nek mi neko kaze sta su feniksu napravili ?

Vendetta 29.01.2014. 20:45

Citiraj:

Autor HumWeed (Post 2537006)
koja svrha tog sajta kad nist nepise na njemu

Koja je svrha tvog pitanja kad sve pise na sajtu i u prošlim postovima?

Pupo 29.01.2014. 22:20

Terora su spicanili hebenica vizualno.

A za patch, ništa bitno se nije desilo, pub je bio i ostat će pub :)

KarloB 30.01.2014. 13:45

Citiraj:

Autor domis (Post 2536714)

evo, to je od mene...previše noob friendly pogotovo mutavim pojacavanjem lategame heroja u early-u

I koliko toga ima realan utjecaj na jednu normalnu ranked partiju? :)
Osim kemičarovog stuna, djeljenja wardova i blinka apsolutno ništa...

domis 30.01.2014. 13:52

to još neznam jer se moram patiti s njubovima dok ne dođem do lvl13 :(
nadam se da nebude previše utjecalo na ranked partije, ali neka barem slarka nerfaju da se može nekak counterat njegov invis

bg_4_l 30.01.2014. 14:44

Citiraj:

Autor domis (Post 2537567)
to još neznam jer se moram patiti s njubovima dok ne dođem do lvl13 :(
nadam se da nebude previše utjecalo na ranked partije, ali neka barem slarka nerfaju da se može nekak counterat njegov invis

Bloodseeker je underrated a jako dobar counter za slarka. Ne može samo otić malo dalje i regenerirat se svakih 10 sekundi(jedino s ultijem). A Rapture ne može dispellat. Silence ga isto kolje early game. Force staff i blade mail i više manje ga svaki put ubiješ solo.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20.