![]() |
Pozdrav!
Jučer sam naručio preko Amazon de i maloprije mi došao mail: Arriving 23 December-27 January, ordered. Prema mailboxde.. To je stvarno preeedugo,inače moja prva narudžba preko Amazona de. Kartica još nije terećena,moje novo iskustvo, s obzirom da na drugim internetskim trgovinama odmah skidaju novac(ebay,aliexpress) Da li je to uobičajeno ili je to zbog mjeseca šopinga? Hvala... Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Mislim na vrijeme dostave..
Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Jesi siguran da nisi kupio od kineza preko amazon.de?
Meni se desilo jednom, odbio primiti i tražio novce nazad. |
Ista je situacija kao kod mene (vidi par postova iznad), u mom slucaju je seller amazon. Isto lova nije jos skinuta.
Imam nekoliko kupnji s amazon de i kad je seller amazon i kad je neka eu firma i nisam imao ovakva vremena cekanja. |
Meni je skinuto, seller je i shipped by Amazon (DE) Placeno ima 10 dana. Ni makac.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Piše: Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Not yet dispatched Delivery Estimate: Saturday, 23 December 2023- 27 January 2024 Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Kao da ide iz Australije...
Znači,kupio na Amazon de,dostava na mailboxde
Citiraj:
Još sam kliknuo prime delivery (1 mjesec free)😅 Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog ELS-NX9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
U pitanju je muška obuća... Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Ubuduće koristi multiquote post a ne svaku replayati.
|
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom, u zadnje 4 godine sam kupovao stvarno svašta, i do iznosa cca 500€. Nikad nitko nije tražio kod. Ako je nešto vrijedno, većinom je išlo preko DHL-a i onda nakon neuspješne isporuke (bio na poslu) ostave u pošti. |
Nisam ni ja. Valjda svaka narudzba koju sam proslijedio na mailbox je imala tu poruku kod checkouta, ali nikad nije bili problema s primitkom. Iskreno, ne sjecam se pise li to i za narudzbe prema HR, vjerojatno ne jer dostavlja HP. Ili da kazem "dostavlja" :)
Hebo ih, 5 dana cekam da se paket pomakne i ode u paketomat. Odustao sam od dostava na adresu, uvijek me zovu da dodjem preuzeti u poslovnicu. |
Mislim kad se radi o skupljim paketima da traze OTP, a u mailboxu mos u uploadat privolu koju oni onda imaju pravo potpisat za tebe.
|
Citiraj:
Citiraj:
Moja isprika...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7ded871eb2.jpg
Prije desetak dana naučio Anker slušalice s Amazon.de, još čekam vrijeme dostave i da skinu lovu s računa. :wtf2:
Kupljeno od AnkerDirect DE |
Imao isti slučaj ljetos. Nakon tri tjedna čekanja otkazao narudžbu, naručio isti proizvod na mailboxde i tamo su mi ga poslali drugi dan.
|
Citiraj:
Sačekati ću još do npr. ponedjeljka pa ću naručiti na Mailboxde. |
Citiraj:
Prije toga je procjena za narudžbu na HR adresu bila dva mjeseca ili tako nešto. |
Citiraj:
Samo stoji da će javiti kada bude spremno za isporuku. Danas poništio narudžbu i eto bezveze platio drugom karticom i naravno da nisam ništa napravio. Ako bude i dalje tako stajalo, staviti ću na Mailboxde neka ide. Piše da je sve dostupno... https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B...b_b_prod_image |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uz to, prodavač nije Amazon nego AnkerDirektDE, tako da i to igra ulogu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32. |