PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

warlock25 26.02.2011. 13:15

Jel vidio tko ovo?

Upravo izasla prva epizoda.

Serija se vrti na STARZ kanalu tj. istom kanalu koji je zasluzan za Spartacusa

Trailer

Ordem 26.02.2011. 18:38

Sparcatus: Gods of the Arena finale bio jucer

omfg

scenaristi spartacusa uvjerljivo najbolje season finale rade

glazba je bila beyond fucking epic prije i tijekom glavnog fajta

mislim da je ovo najbolja serija koju sam ikad pratio.

jedva cekam series 2 i kako ce prikazati pobunu gladijatora.

McG 26.02.2011. 21:03

....

Wolfblade 26.02.2011. 21:50

Evo ja sam danas zavrsio s Blood and Sand i sa Gods of the Arena.
Super serija, jeli ima nesto sa sličnom borbom ili scenama.

Ordem 26.02.2011. 23:24

Citiraj:

Autor McG (Post 1858436)
Pobuna se već odigrala u orginalnoj seriji Spartacus: Blood and Sand koja se emitirala početkom prošle godine. Gods Of The Arena je prequel te serije.

ne, pobuna je tek pocela u originalnoj seriji

nasli su glumca koji ce nastaviti glumiti spartacusa za series 2 i radnja ce biti fokusirana na pobunu robova/gladijatora, tj njihov sukob sa rimskom vojskom i generalom koji je ugusio pobunu.

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1858471)
Evo ja sam danas zavrsio s Blood and Sand i sa Gods of the Arena.
Super serija, jeli ima nesto sa sličnom borbom ili scenama.

rome je slicne tematike
neki kazu da je puno bolji.

Mar 27.02.2011. 01:35

Zadnja ep. Spartacusa:
Gannicus - bloody mess :D

warlock25 27.02.2011. 01:49

Epic finale

Mislite da ce im se Gannicus pridruzit u drugoj sezoni kad bu gazili rimljane?

Kolko je uopce proslo vremenski od gods of the arena do blood and sands?

bozzomfeeder 27.02.2011. 14:09

Citiraj:

Autor warlock25 (Post 1858599)
Epic finale

Mislite da ce im se Gannicus pridruzit u drugoj sezoni kad bu gazili rimljane?

Hoće ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Third_Servile_War

Desno kućica

warlock25 27.02.2011. 14:22

Evo i sluzbeno

http://spartacus.ausxip.com/2011/01/...-season-2.html

McG 27.02.2011. 20:10

....

Gemmy 27.02.2011. 21:50

stvarno je isal u ocat

dobiva 30 millijuna po sezoni, i to mu nije dovoljno, nego ce sada prodavat knigu za 10ak milijuna

steta, jedna od najboljih humoristicnih serija ce neslavno zavrsit

McG 27.02.2011. 21:56

....

Mad_Duke 28.02.2011. 03:48

Two and a Half Men je upravo on i jedini razlog zašto je to toliko dobra serija. Razmaženo derište. Ne bi rekao. Mislim da njega boli ona stvar. Čovjek ima tuluma iza sebe kakve mnogi ne mogu ni sanjati.

Lore je bio taj koji ga je napao sa onim na kraju epizode. Ovaj je uzvratio i to je to. To kaj je Sheen dovoljno profesionalan da bi se pojavio normalno na snimanju kada je zakazano govori više o ovom jadniku koji sad glumi žrtvu.

Nadam se da se stvari srede jerbo Two and a Half Men po minutaži nudi više smijeha nego sve ostalo što je Lore radio zajedno.

McG 28.02.2011. 15:16

....

Pupo 04.03.2011. 07:50

Neznam da li je bilo, ali stiže zamjena za Capricu, samo se nadam da neće i završiti kao ona.

Citiraj:

Let’s just hope Syfy does not frak this one up like they did with Caprica. Other than that I’m just hoping it’s a good pilot with a good story. Will you watch this show, if of course the pilot gets picked up?

SYFY’S BATTLESTAR GALACTICA: BLOOD & CHROME LAUNCHES

2-Hour Pilot Chronicles Young William Adama’s Adventures in First Cylon War

Lili Bordan Joins Luke Pasqualino and Ben Cotton in the Cast

NEW YORK – February 10, 2011 – Production has begun in Vancouver on Syfy’s highly anticipated 2-hour pilot, Battlestar Galactica: Blood & Chrome, the all-new chapter in the Battlestar Galactica saga. Universal Cable Productions will produce The Event with Syfy utilizing cutting edge CGI and virtual technology.

Battlestar Galactica: Blood & Chrome takes place in the 10th year of the first Cylon war. As the battle between humans and their creation, the sentient robotic Cylons, rages across the 12 colonial worlds, a young, talented fighter pilot, William Adama (Luke Pasqualino), finds himself assigned to one of the most powerful Battlestars in the Colonial fleet: the Galactica. Full of ambition and in pursuit of the intense action that the Cylon war promises, Adama quickly find himself at odds with Coker (Ben Cotton), the battle-weary officer to whom he reports. With 47 days left in his tour of duty, Coker desires an end to battle just as much as Adama craves the start of it. Though they clash at first, the two men forge an unlikely bond when a routine mission turns dangerous and becomes a pivotal one for the desperate fleet.

Joining Pasqualino and Cotton in the cast is Lili Bordan, who will play Dr. Beka Kelly, a Ph.D. who worked for Graystone Industries that created the Cylon robots. Currently assigned to a secret military mission, Beka and Adama quickly establish a rapport.

From the award-winning producers of Battlestar Galactica, this new action-packed chapter of the BSG canon was written by Michael Taylor form a story by David Eick, Taylor and Bradley Thompson & David Weddle and directed by Jonas Pate. David Eick, Jonas Pate and Michael Taylor will serve as executive producers. thevoiceoftv

Mad_Duke 06.03.2011. 19:37

Ovo me baš zanima kak bu bilo kaj se tiče BSG versea.

Citiraj:

Autor McG (Post 1859668)
Jasno da je on taj radi kojeg je serija tolko popularna, kad je scenarij skoro pa prepiska njegovog privatnog života. Samo kaj tip i danas sa 45 godina i dalje ganja prostitutke, lomi hotelske sobe, mlati ženske, svađa se sa svima koji mu stanu na put, drogira se i cuga ko da nema sutra i onda se žali kad mu se prigovori. Mislim, pa pojavil bi se i ja ili bilo ko drugi na setu bez obzira na okolnosti i napetosti u zraku, da znam da mi je ugovorom zagarantirano 1.25 milijuna i da znam da unatoč svim mojim eskapadama serija i dalje bilježi odličnu gledanost. Kak god se okrene - pretjeral je i sad bude za to ispaštala serija.

http://cdn.someecards.com/someecards...01_7174595.png

McG 06.03.2011. 20:02

....

doky 07.03.2011. 18:13

Citiraj:

Autor warlock25 (Post 1858200)
Jel vidio tko ovo?

Upravo izasla prva epizoda.

Serija se vrti na STARZ kanalu tj. istom kanalu koji je zasluzan za Spartacusa

Trailer

Ja sam gledao tu prvu epizodu. Izgleda i više nego dobro. Jako dobro odrađen uvod te zaplet za početak serije.

To rade tvorci The Tudorsa kojeg su svi hvalili no ja ga ipak nisam gledao. Ako ste za tu vrstu mitologije bar malo zainteresirani definitivno pogledati.

warlock25 07.03.2011. 19:36

Ma Tudori su mi nekako monotoni ali prva epizoda Camelota je dobra.

Morgana je dobro pogodena a Arthur je nekak gejast :lol2:

Sn4k3 07.03.2011. 20:40

Hehe, takodjer sam misljenja za Arthura.. Da su stavili polubrata umisto njega, imho puno bolje bi okarakterizirali lika.. No svejedno, dobra 1 epizoda..

danij3l 08.03.2011. 12:35

meni novi House odlican (vidim da je tv.com dobio najlošiju ocjenu od svih epizoda u ovoj sezoni).

Mad_Duke 08.03.2011. 12:37

Smijeh bio. Ali serija je pri kraju pa moraju se primati nevezanih gluposti kao što su snovi, zombiji... (koliko god ovi zadnji bili fora)

Gemmy 08.03.2011. 13:29

supernatural s6e15, jedna od boljih epizoda :)

Franf 08.03.2011. 13:40

^^
Slažem se.... volim takve kad ima dobra doza pametnog humora...
isto mi je zakon bila epizoda sa onom sretnom zečjom šapom.. pa kad Sam izgubi cipelu, potrgo sam se...
ali sad se ne mogu sjetiti koja je to epizoda i koja sezona

mrtvo_tjelo 08.03.2011. 18:09

danas pogledao prvu epizodu Breakout Kings-a...i mogu rec da je serija super

fanATIk 08.03.2011. 18:36

Nastavlja se Stargate Universe, 11. epka 2. sezone je vani.

Ziiky 13.03.2011. 16:27

zadnji tbbt je brutalno dobar :D

Facelessone 13.03.2011. 16:56

Je, poor Sheldon :P

Necto 14.03.2011. 20:57

Citiraj:

Autor Franf (Post 1865830)
^^
Slažem se.... volim takve kad ima dobra doza pametnog humora...
isto mi je zakon bila epizoda sa onom sretnom zečjom šapom.. pa kad Sam izgubi cipelu, potrgo sam se...
ali sad se ne mogu sjetiti koja je to epizoda i koja sezona

Sezona 3, Ep. 3 :goood: ane, kad Dean pogodi leeka daljinskim, "I'm Batman" :D
Ali meni najjača je bila S3E12, ova scena u zatvoru - YouTube - link
znao sam odmah što će Dean izvaliti :roller:

Mad_Duke 14.03.2011. 22:32

Takve stvari su efektivno još jedino kaj gledam u seriji. Kaj se mene tiče ona je završila na visokoj nozi prošle sezone. :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:37.