![]() |
Komu je do coop makljaže neka slobodno uzme Orcs Must Die! 2, igra je zabavna do jaja.
DLCi su dobri i isplate se uzeti kao complete pack, a najisplativije je uzeti dupli complete pack za coop sa frendom. Nešto zabavnije u coopu nisam dugo igrao... |
Još i to :) A Tropico 4 za 4,19, Witcher 2 za 7,49, CS Go za 5,49...
Do sad sam uzeo Broken Sword Trilogy, oba Portala, Deus Ex HR, Trine Complete, sve skupa za 130-ak kuna. Imam još jedno 8 eura na Paypalu, težak izbor |
kako da stavim ignore ove teme? :lol2:
|
Gore na uređivanje pa "Unsubscribe from this thread" lol
|
Bas sam mislio uzet večeras i GTA SA al vratili su na 50% tako da će biti samo CS, Witcher i vjerojatno Civ V.
|
The Humble THQ bundle
Evo jedan povoljan bundle koji sadrži:
Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, Company of Heroes: Tales of Valor +Saints Row: The Third, za uplatu preko 5,53$ https://www.humblebundle.com/ |
Dok aktiviram key na Steamu vezan uz ove igre da li mi sad te igre ostaju na Steamu? Mislim, u slučaju ako izbrišem email sa onim unique linkom ne trebam se brinuti? :)
|
Ostaje sve, nemoras se brinut
|
Endless Space Free Weekend - kliknem na link za download, ništa se ne događa. Zna li netko u čemu je problem?
|
Citiraj:
|
Sve te igre za koji iznos??
Za koliko god ja hoću ili? |
1$ je min. ali onda ne dobijes saints row
|
Bolesno.
Stavio sam 7$ da baš nije 1$ :D |
Ne znam sto me nateralo da uzmem MW3. Pa svaki game mora biti jedan cheater (aimbot u 90% slucajeva).
Najrade bi ih trazio povrat novca. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzeo sam na steam kad je bila akcija. |
Uletio mi Steam key za Titan Quest kojeg već imam, pa mijenjam za nešto, ako koga zanima.
|
Citiraj:
"Steam Refund Policy As with most downloadable software products, we do not offer refunds for purchases made through Steam - please review Section 4 of the Steam Subscriber Agreement for more information." Unaprijed hvala. |
|
Šteta da već imam kupljen. Inače, uzeo sam jedan key pa nek se nađe za budućnost. :D
|
Citiraj:
BTW, ja još uvijek imam dvije pozivnice za Dotu 2, pa ak nekome treba ili zna nekoga kome treba, nek se javi. |
Citiraj:
|
Nemože, ovo je izričito Facebook giveaway
|
Desetak DOTA2 u mene, pa ako triba kome jelte...
Javite se slobodno |
jbte ovo stvarno radi,thx na preporuci ;)
|
Kliknem ovaj gore link za metro i nista :)
Edit: uspjel sam :) |
Moras prvo like stranicu. Kad te prebaci da zatrazis kod pitati ce te da li zelis koristiti metro 2033 aplikaciju. Kad prihvatis ponovo moras like stranicu da te preusmjeri do koda. :dobartek:
Ja imam 5 Dota 2 invite ako treba ikome. |
hvala za metro :)
|
Meni onaj link gore nije dobro radio pa sam si uzeo free key preko ovog linka metro 2033
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |