![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam te po nicku, al nisam znao da si to ti an ovom forumu :) |
Ma nebi :D Dokazi se igrom i ulazis, al trenutno sumnjam jer nas ima puno previse. Svakako good luck :chears: Necemo vise OT :P
|
Citiraj:
TGF, ili neki od jačih gaming siteova, ne sječam se više (možda čak i IGN). Prijatelj iz klana mi poslao link preko Steama. Baš sam bio večeras igrao sa klanom na Favela mapi, dobijem Emergeny Airdrop, sakrijem se na neku "čistinu" da sve kutije padnu na zemlju a ne negdje oko mape ili na krovove, bacim flare i taman me spuca Predator Missle :fuming: Respawnam se, trčim ko lud na mjesto di sam bacio Airdrop i vidim kak su se ljudi skupili na moje kutije ko muhe na .... :D Trčim sa M4 i počnem po svima pucat :roller: , pobijem pola klana (svi moji teammates) da bi mi svi nakon 10 sekundi na Steamu vikali "koji mi je" i da su mi štitili kutije da neprijatelj ne dođe :roller: (inače ljudi iz klana su večinom Poljaci, 1 Hrvat, 1 Irac, 2 Njemca i tako... international :D) :hitthewal: Kak sam se lijepo proveo :D :D |
Evo ja baš čitam da je na Base-Hostu stigla pošiljka keyeva, te oni garantiraju da neće biti ban-a. A usto pošto je potražnja porasla, i cijena je porasla na 270 kn.
|
Ima i kakav nacin da to preko compa zaigram na gamepad???
|
Citiraj:
Post mjeseca :D |
Vidis ti ovo MisterM, predator missile, supply drop, laserski nisani :D
Gdje je nestalo takticko prepucavanje na Matmati, lean, 5 metaka u šaržeru, dobri stari dani :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ostalo je na CODu 5, tactical HC TDM, M1A1 Carbine, 5 metaka u šaržeru i mic po mic na mapi Makin ili DOwnfall. Ili još bolje, tactical pravila sa bolt action puškama, e to je već igra! A sad, za ovo, jel se zove Modern ili ne, nije valjda da ljudi očekuju da će se igrati sa Mosin Nagantima :rolleyes: Normalno da će biti svakakvih goodiesa Citiraj:
Ja kategorički odbijam bilo koju igru igrati na gejmpadu, ni FIFE ni PESove, ni Resident Evilove, tipkovnica i miš su zlato. |
Citiraj:
|
samo jedno pitanje i ako mi netko može malo pojasniri kako Steam funkcionira...
dakle kupio sam MW2 preko Steama. Na pravio download i igra je automatski bila installitrana od strane Steama i sve radi sve ok. Mogu u MP i to. A sada me zanima kada nepravim backup igre jel mi treba key? dali ga dobijem? ili je kod ponovne instalacije tog beckupa dovoljno samo pokreniti acc sa kojim sam kupio igru? Thx |
desni klik na igru u steamu i create bacup, odrediš gdje. Kad dižeš igru prvo instaliraš i logiraš se u steam, odeš u backup folder i pokreneš steambackup i to je to. Još jedamput staviš desni klik na MP i skine ti par mb dogradnje i multiplayer je spreman.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
desni klik na igru u steamu i create bacup, odrediš gdje. Kad dižeš igru prvo instaliraš i logiraš se u steam, odeš u backup folder i pokreneš steambackup i to je to. Još jedamput staviš desni klik na MP i skine ti par mb dogradnje i multiplayer je spreman. Imam sad još jedno pitanje..frend je isto kupio MW2 preko Steama. E sada dali je moguce da mu ja dam moj beckup da instalira i samo ga pokrene sa svog acc (pitam iz razloga zato što nema Flat pa da ne skida bezveze 11gb ja mu samo prebacim igru sa usb stickom) na kojem je kupio igru? |
Trenutno na 58 levelu. Jel ko misli ici u "prestige"?
|
ja ja ja... ne mislim ic u prestige :)
šta si lud!?!? jedva otljučao m4 i scar do kraja na levelu 46 sam.. i sad bi ti da krenem ispočetka.. pomalo lijepo.... |
Ja 67 lvl.
Otiči ću jednom na prestige... ali kada, neznam, htio bi zadržati kamuflaže. Radim na M4 i idem prema red tiger (trenutno na 118 HSova i svi goodiesi otključani) Drugi je ACR, isto svi goodiesi otključani ali on je na oko 85 HSova Na CODu 5 sam krenuo prema četvrtom levelu prestigea, ali tamo nema kamuflaža pa nije taki bed odreči se toga... |
Ja bi, al ja kao u četvorci a i petici ispunjavam sve challenge za svako oruzje tako da mi nije bas zanimljivo se tamo s nekim glupim oruzjerm po ne znam koji put hebat da inabijem 500 headshotova, a ni prije toga 700 lvl prijeći :D
HoT aj mi prihvati pozivnicu na steamu :) |
Pa ja gledam da idem prestigat jer se dobiju novi challengi za oruzja i ostale stvari. Bit ce i meni zao svega ovoga sto sam skupljao iako igram vecinom samo sa SMG. Nemoze mi nikakav damage ili range tu mobilnost nadoknadit. :)
btw Scawenger FTW :D |
2 xGame: budem :D
2 Moree: da, Scavenger je prebrutalan perk, pogotovo ako trebaš claymorica kao ja npr na Derail mapi :D Evo me na 68 lvlu, 1000 killova sa M4, negdje sam na 125 HSova, još 25 do Red TIgera Na manjim mapama ligtweight pro + sleight of hand pro u kombinaciji sa nekim SMGom rula :D |
Citiraj:
Scharfschutze! :D |
|
Ja još u 60ak sati gameplaya nisam naletio da je netko plantao nuklearku
|
Ja sam nedavno vidio tipa koji je imao oko 50 kill streak. Skupio je 13 (ili kolko već) do kobre i na Wastelandu, potamanio sve živo i neživo (i to nekoliko puta), i ja sad čekam da lik rokne njuk, ali rundu prije je zamijenio kobru za njuk. E to se zove zaeb.:D
E btw. ja ću vjerojatno ić na prestige jer neam nešto baš za izgubit, osim nekoliko kamuflaži, ali niš strašno. Ionak igram samo sa skarom i M4. |
Ono što je mene iznenadilo je to da killovi od rewardsa uopče ne ulaze u killstreak brojanje, dakle imam 11 killstreak koje sam ja sa oružjem napravio, dobijem chopper gunner, i potamanim ih 10oricu i neće mi se brojati kao killstreak 21 već ostaje na 11
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42. |