![]() |
Citiraj:
E sad, zasto sam to podcrtao. Zato jer mi ne pada na pamet ostavljat neki bolji bajk bez mog nadzora. Vidis i sam da se danas sve zivo krade, a ovako sam na jedan nacin mirniji ako dodjem sa starudijom koja nikog ne zanima pa samim time se nadam da ga nitko nece ni pogledat, kamoli maznut. |
Citiraj:
morao sam jednom otic da vidim koliko mi treba. I sebe sam iznenadio jer sam mislio da mi minimalno treba sat i pol :) Da imam neku specku ili treking bio bi jos brzi sigurno. Trebam srediti bajk iz podruma pa bi onda isao sa njime sigurno. Nejdem javnim prijevozom toliko. idem sa autom od zaprudja, a onda sam trebam tramom doc do tamo. Komentari su mu dobri al me je malo poceo zivcirat na kraju :fiju: Suti i vozi :) http://www.youtube.com/watch?v=iEUcb...layer_embedded ko da je neka pi*kica :goood: |
Citiraj:
Ja srećom imam garažu na poslu, mogu ga u hodnik stavit, nekad mi stoji i u dnevnom boravku a jučer su mi ga baš klinci i oprali :) |
Ma i ja svoj drzim u uredu, al uskoro bih trebao imat malo vise obaveza po gradu pa mi onda ne pada na pamet ostavljat trenutni bajk negdje zavezan. Tako da pomalo razmisljam o nekoj krami samo za grad.
|
Prodam ti ja Endura za sicu. Poceo je krckat na sve strane :D
@Jack Kaj ti tam tu decu iskoristavas u privatne svrhe? :) |
Ja bi uzeo nešto do 1000kn , zavezao bih ga kod stanice u Frankopanskoj , mislim da nitko nije lud da ide u-lock rezat u vjerojatno najprometnijoj ulici u Zagrebu. I još ga vidim sa prozora , tak da nema beda.
|
Ako si gledao Provjereno frajer je pilio sajlu sa pilom u samom centru, kod hotela Dubrovnik pa su mu ljudi jos htjeli pomoc :D
|
Citiraj:
|
Hehe
Dobro je da te slusaju. Di si na kraju uzeo loctite i koliko te je ispalo? |
Nisam jos uzeo, moral bum ga negdje upiknut.
|
imate na njuškalu i raznim oglasnicima tih ljepila :)
:beer: |
|
http://www.njuskalo.hr/strojevi-alat...-oglas-3826406
http://vijci.com.hr/?page_id=10 LOCTITE V243 10MLLOCTITE V 243 10 ML SREDNJA ČVRSTOČA 104.20 Koja razlika u cijeni za istu količinu :stoopid: |
5ml 243-jke dođe oko 50kn. Srale je kupovao to u ulici Josipa Broza kod Cibone. A buraz je isti vrag od drugog proizvođača kupio u Bauhausu za sličnu cijenu.
|
Kupujte te pizdarije preko interneta za cca 1/10 cijene, još sam i pretjerao :)
5 komada medium lockera, 50ml svaki, za ukupno 15 dolara, ak želite naručim, meni treba jedan, nek se najbrža četvorica jave i naručit ću |
Citiraj:
http://vimeo.com/34403890 |
Sutra, cetvrtak 10.5. 8:15, Tunel. Lagano gore, ipak nisam vec mjesec dana pedalirao, nizbrdo kuda bude...
|
Citiraj:
Frend i ja smo pilili sajlu na biciklu u centru Varaždina oko podne, i to bar pol sata smo mrdali oko toga. Neki su nas čudno gledali ali ništa. Jedna gospođa je pitala što to radimo i to je to bilo. Nitko nije zvao murju nit je vršio kakav pritisak da to prestanemo raditi. (Frendu su htjeli obit bicikl pa su shebali ključanicu pa je morao prepilit sajlu da oslobodi bicikl...) |
Jbt Andro, kud tak rano! Ak jos neko oce voznju i misli da renesis ide pre rano, ja sam u 10 kod tunela
dakle cetvrtak, 10.5 u 10:00 kod tunela :D Ak slucajno bude vise ljudi zainteresirano za 8:15, onda bum vam se i ja priduzio. Zasad mi se neda tak rano ustajat |
Na istom križanju, u razmaku 10 min sam vidio prvo SiluCara, pa Adaksa :)
|
Ja cu sutra nakon posla opaliti na Strmopec, a nakon toga ni Sljeme nije iskljuceno :D
...okvirno vrijeme bi bilo oko 16:30 na parkingu ispod Bikceviceve, ali tocno vrijeme cu tek sutra znati kad vidim kak sam s poslom. ...prognozu za 7 dana bolje ne gledajte jer u nedjelju drasticno padaju temp. - na jednu znamenku + kisa i takav je citav iduci tjedan. Barem nece biti vruce ;) |
Doso sa xc Krvarica..lijepa je staza,nije bas lagana,odvozit sve uspone neizgleda tak lako(pogotovo uspon na kraju kruga) a spustevi su fora,ima korjenja i svega..stvarno se isplati ici na stazu:)
|
Citiraj:
|
Križanje Slavonska - Kruge
|
Odustajem od kupnje polovnih kočnica :(. Sutra vraćam The One FR. Trebala je biti najbolja kočnica za tu neku lovu, snage za dva vozača i to. Na kraju, pušta na klipu na prednjoj kočnici još par stvari ne šljaka. Ali kočnica u all black varijanti izgleda brutalno...
Još ću na kraju završiti na M666, samo kaj mi se ne daje lova za nešto što će biti malo bolje od ovoga što trenutno imam. A realno, stepenica iznad M666 su DH kočnica. |
Eh, zato ja nisam previse razmisljao kud svi tud i ja. Odmah sam uzeo slx ugledajuci se na vecinu :) jesam bezlican ali barem mi kocnice "za sada" koce i nakon kaj sam ih skoro polomio.
|
Da opet ponovim, mogu nabavit locker 50ml za 3 dolara, 242 - medium, koristio sam ga i mogu reć da je odličan, i sad imam s njim priljepljene šarafe od rotora i kočnica
ja sebi uzimam jedan, jackzg mi se javio, još da mi se trojica jave i naručujem |
Decki, ide li netko slucajno kod Alesa ovih dana? Pogon mi je u rasulu pa mi hitno treba novi. Ako netko ima u planu ici molim da mi se javi.
|
Citiraj:
Probao je Daniel prosli tjedan moje M666 pa je konstatirao da ih malo jace stisnes i prebaci te preko volana, prejake su mu, meni su taman :D Kocim s jednim prstom na 180mm rotoru (cca 120kg mase), posto ne vozim/o DH sto ce ikome jaca kocnica? Jos par voznji i kocnice ce imati 1000km na mom bajku, a pakni jos ima, sto je odlican rezultat, takodjer nove origigi pakne (bez hladnjaka) su 9€...i da, nisam pipnuo kocnicu ni pakne od kad sam ih namontirao, samo sam malo poravnao prednji rotor :D ...kaj treba jos koja preporuka za kupnju? |
Narudžba za lockere je generirana, platio sam ih, lovu mi date kad vam ih dam u ruke
Max,Nik,Jackzg,Čuks i ja 90.18kn za 5 komada 18kn komad |
Citiraj:
Nego, što će Vam 50mL loctite-a :D. I kako Vam se samo da čekati tipa mjesec dana kad ti nešto hitno treba, radi 15-20kn :) |
Prvo sto sam pomislio - vidi Vuce, redovita pinka je tu i sad ide mijenjati nesto sto ne treba i spizdit ce bezveze lovu :D
Znaci, treba ti samo straznja RXica, i to je to. Izgleda da sam ja jedini na forumu kojeg ne diraju dijelovi i nepotrebne nadogradnje... vec dva tjedna aktivno razmisljam o turi po Velebitu, gledam karte i vizualiziram voznju...a nikako da dodje taj 19.5. :D Tura je slozena, sad samo da bude lijepo vrijeme. Nakon Velebita, plan je Psunj i staza Konjsko...samo me voznje interesiraju. |
Destro uspio sam odvozit onaj uspon na Grmi , poljubio sam lulicu i deri , al me guma jebe , svaki drugi zapedlaj je u prazno bio.
Nik ak idete 19.5 , do tad teško da češ složit kotače , valjda ne misliš ići sa ovim kaj mu žbice pucaj ak malo jače pogledaš u njih. Daniel , jesi odvozio sve il si morao gurat? Ak jesi , svaka čast! |
Citiraj:
Pakrac i okolna brda su ostala u dobrom sjećanju :) Citiraj:
Ma ide to, nije neki uspon iskreno... Vodim te jednom na 54 da vidiš što je dug uspon. Nije prejakog nagiba (ali je strm), no zato je dugačak u tripm :D I složit će kotače bez beda ak dobije ovaj tjedan obruče... |
Citiraj:
Plan je u 6om mjesecu kad mi prođu sve ove svadbe, krstitke i ostala sranja za koje radim cijeli mjesec (a ne za kočnice :D), da odem preko vikenda na Psunj kod Titanovaca. Velebit mi za sada nije napet, to prek zime kad medvjedi spavaju :roller: |
Citiraj:
Rezervne zbice kao dodatna oprema i vozi. Citiraj:
Citiraj:
|
ja se vratio sa sljemena, gore je prosto divno :)
evo i prvih dojmova za The One, imaju mi malo prevelik hod rucice za moj gust, iako nije da ima zraka, odzracene kod bizmarka... kako je dug hod nemam osjećaj da su silno jake. ali stisak jednog prsta i koliko stisnes toliko koci, a sa 180 rotorom dosta koci :D... stvarno linearno ide ta snaga, nema nekih skokova da grize negdje. kako im je ovo prva voznja, vidjet cu ako ce to sve leć na svoje. ja bi samo da ima malo kraci hod :) |
@Vuco
kad si stavio onaj oglas za volan, dal ti se tko javio osim mene? naime, aleš me sjebo i sada se moram snalazit. |
Pa u pravilu, nitko se nije imao baš previše šanse za javiti, jer ti si se javio u roku par minuta i kad smo se dogovorili, ja sam već editirao oglas da je kupljeno. Oglas je bio gore valjda manje od 10min.
EDIT: Jel danas možda netko za noćnu ? Buraz ne može, a solo mi se baš i neda po mraku. |
Vuco, kad bi isao? ja sam zainteresiran.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:55. |