![]() |
Destro uzmi spuzvicu i sapunicu nabaci gore na rubove i mora ic u roku keks.
Meni pase u 11. |
Moze vidimo se u 11. Cuks kod tvog ulaza sam u 10.20
|
bit je kod gume kad dodes kod zadnjih 20cm suprotnu stranu probaj sto vise nagurat prema sredini obruca i tak ces dobit na duzini gume..barem je kod mene tak islo..
|
Citiraj:
Mada, ponekad jednostavno (najčešće radi obruča) ne ide gura lagano gore-dolje. To je buraz imao na prvim obručima, guma nije išla dolje sa 3 šarafcigera, a plastične one skidače je lomilo kao od šale. Sad to opet ima na doubletrack obruču naprijed. Ja stare Mavic nisam mogao lagano s rukama (1 od 10 puta sam uspio rukom, inače sa skidačima) staviti niti maknuti. Na novim obručima sve ide s rukom kao od šale. Citiraj:
|
Ja na zalost ne mogu sutra na voznju jer me ceka jos jedan dan zderila, ali zato mogu citav iduci tjedan :D.
U utorak idem na Strmopec pa ako ima zainteresiranih nek se jave - vrijeme polaska kad se dogovorimo. |
Sutra ako ćemo lagano (znači, Danijel ide zadnji :D), onda bih htio probati tu Strmopeć u utorak. Mada, sad kad mi bicikl nije balansiran jer mi je prednja vilica jako napumpana pa vozim sa 40% SAG-a, stalno zapinjem pedalama i na usponu nema šanse da veći komad ispeljam. Bit će zabavan ako niš drugo nizbrdo.
Ti si mislio odma na Bikču ili 2 grebena ? |
Iz pedeset trećeg pokušaja sam uspio, psujem na Božić ko kočijaš, ne dao Bog da mi se probuši guma na sljemenu, nećemo doć dolje do preksutra :D
|
Vidim entuzijazam je u zraku, ali ja sam banana za sutra, drugi mi kroje planove.
Uživajte. |
Ai nek netko uzme pumpu za shock :)
Pa da vidim na koliko je sada i da dopumpam ak treba. |
Citiraj:
Prvi greben dodje kao zagrijavanje, i lijep je za odvoziti, a nakon njega ide prava stvar. Imam neke zamisli kako proci pojedine detalje, treba malo vjezbati balans i tehniku a ne samo na najjace ;) |
Ajmo na 2 grebena, ali hoćemo onaj prvi dio kak smo zadnji put kad nam je Danijel pokazao ? Ono kod straćare lijevo pa se zaletiti na prvi strmiji dio i onda klasika ?
Tako da napravim GPS log i trasiram na OpenStreetMap kartu. |
Moze, meni sve pase, samo da se vozi.
|
Sretan Božić svima, uživajte u blagdanskim vožnjama.
Na jugu, bura. |
|
Ništa, sad je red da treći put idem skidat i stavljat gumu sprijeda jer sam uspio pri montiranju zbušit zračnicu. Hell YEAH. -.-
EDIT: evo u 30 sekundi sam ovaj put vratio gumu gore bez ikakvih pomagala, samo prsti. A ono prvi put ni za lijeka. :D Valjda sam poludeo ili neki vrag :D |
Citiraj:
|
Ma razbacivo sam se ja s tim kotačem po sobi, sva sreća disk nije nastradao. :D
Ma čuks razbija ljude čim ga krivo pogledaš. Opasan je frajer. |
Deda tvoj konj sad vec puno ljepse izgleda. Yebo rogove, s njima mozes samo zapet za granu :D
Jbt, opet ja na repertoaru.... |
Čuks, jedi više, pij manje alkohola :D
|
Frende, kod mene je sve proporcionalno. Kolko pojedem, tolko i popijem. Samo cu rec da sam danas previse pojeo. Ovo nije normalno.
|
Hahahahaha ma taj čuks nije normalan. Daj mi reci kad ćemo skupa van da se urokamo kak treba? :D
|
Dog cemo se, nije problem. Najdraze mi je preko tjedna, srijeda il cetvrtak, tak da se mogu na poslu oporavljat.
|
Još nisi počeo hijeroglife pisat, pa pretpostavljam da si danas malo lakši s cugom :DDDD
:chears: |
Otrijeznio sam se od rucka. Danas sam malo bolje jeo pa me nije tolko opralo. Sad idem dalje :)
|
ja dolazim...11 tunel
Citiraj:
na kraju sam kupio metalne montirače u dsgu, super su, uz sapun i te montirače sam postavio gumu bez problema, oni plastični su pucali ko kuk stare babe na ledu |
Sile ima dobre montirače na alatu. Nekidan nas je spasio u jednoj kombinaciji koja je slomila 3 montirača. Ovaj njegov je obavio posao prelagano. Mislim da je cannondale alat. A Sile?
Moja kombinacija radi lagano, samo ruke, bez alata |
Ja dosad nisam nikad imao problema sa montiranjem guma. A kako sam ovu isprve stavio bez alata nemam pojma. Nadam se da sam skužio bar taj potez, vidjet ćemo :D
Tko je dakle sutra: daniel, đedaj, distro, čuks, vuco... Joj al će nam zabavno biti :D Vijećamo u Lugarnici što ćemo vozit, a ja hoću nešto tehnički + brzo. Moram isprobat pitcha kako treba sa ovim gumama sad. Nestrpljiv sam :D |
Mene si zaboravio stavit na popis :p
Aj ponesi pumpu za shock |
Ma ti se podrazumijevaš.
Ponijet ću, premda sa ovom nećeš baš precizno moći pumpati jer ima manometar sa minimalnom podjelom 25PSI, a i to je li-la. Iako sam ja danas napumpao po želji dual air vilju bez beda. Drugim riječima, radije kupiš "tešku" 200+g pumpu i imaš pravi manometar neg ovo ;) |
ma nije frka :)
bitno mi je samo da otprilike vidim na koliko sam napumpan :D EDIT: koje gripove uzeti? ove koje sada imam su izlizani i treba ih zamijenit pa gledam malo ergon al mi se neda dat 200kn za gripove. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |