![]() |
Ooopsy :D
|
Šta da uzmem za bajk,treba mi za posao svaki dan,nekih 20 km ceste + 10 voznja po naselju.
Polje i makadam,kada idem na pecanje. Od ovoga ovdje: Specialized Control 2.0 dual compound Devox Tubeless ready Bontrager Jones ACX kevlar 2.2 Hvala |
destro?
sutra ideš zapadom ili do tunela? |
Dobre vijesti za sve ljubitelje potoka - voda nam se vratila na Dotku! Pa tko se hoce usvinjit pravac Dotka :)
|
Ja sam sutra isto in za zljeme, pa ak ste za uspon desetkom, AJMOOOOOOOOO ;)
|
mic, u 9h kod sata (na križanju ilice i vrapčanske).
|
Sta mislite o ovom bajku,jel valja sta to za te novce
http://www.bolha.com/gorska-kolesa/g...glas1280092676 |
Sutra me nema na brdu :)
Uživajte! |
Citiraj:
|
|
Naletio na video kada ej ekipa iz Beograda otisla u Nepal na expediciju
http://vimeo.com/40675917 EDIT: Pogledao filmek. Najbolji je bio spust. 4000m visinske razlike u 70km :D |
Bajk spakovan u bus. Sutra rano u velikom broju dolazimo u Krasic. Start biciklijade u 10h i samo 42km. Kolege kazu da je prosle godine bilo super.
|
Sad kad je već Deda stavio sliku,
da je odmah iskoristim za jedan upit, kako se zove sklop koji ide od regulacije prednje vilice gore do volana (vidljivo kod Dede na bajku), i da li se to može posebno kupiti i naknadno ugraditi, naime, na mojoj vilici imam mogućnost regulacije, lockout, ali moram se sagnuti dolje i rukom, usred vožnje čačkati po toj regulaciji, što se obično sjetim, isključiti lockout, kad su stvari već debelo krenule nizbrdo (čitaj: bicikl), to na Sljemenu i nije takav problem, gore lockout, dolje lockout off :D, ali kod XC vožnji i je jer svako malo se izmjenjuje uspon i spust i onda stalno šlatam tu regulaciju, dok se ne polomim. Thx. |
Pop Lock.
Da li moš ugradit, pričekaj Vucu da odgovori ;) al bi bilo dobro da veliš koji vilicu imaš :D |
ak stignem dodem u 10 na tunel..ak nestignem vidimo se u lugarnici,samo se necu zadrzavat puno jer zurim doma...
|
Otpadam za danas.Uzivajte ;)
|
ako imas RS viljusku, trebas kupit novi motion control koji ima "izlaz" za montazu pop locka... ako imas viska para kupi BB motion control i push loc :D
|
Fox F-100-RL 100mm fork
Međutim cijene "poplock" sklopova su me iznenadile, 20-30 funti mi se čini puno previše para, budem još razmislio. Thx. |
|
Danas slabo sto se tice poznatih biciklista, a sto se tice nepoznatih cist solidan broj.
Leustekom samo Daniel i ja, s time da je Danielu danas to bio drugi uspon gore :fiju: Na Lugarnici Eastside udruzeni s Westside ogrankom PCEa (Mic&zubich) napadaju strudle sve u sesnaest. Mi iz Dubravu pravac Hunjka-20-Danjka-69-71 i to gazenje NN, jer je prijetilo tusiranje iz oblaka (palo par zanemarivih kapi)...dobro je to kad nema nacekavanja ;) Kaze Daniel: Ovo je neka skroz divlja staza :D Mic i zubich najvjerojatnije na 12icu via DH Medzedgrad. |
Citiraj:
|
Ekipa, jel ide tko idući tjedan do Slovenije?
Naručio bih nešto iz Bajkmanije a ne stignem nikako do 18 u poštu u Brežicama... |
Super je staza..fora je ici na neku neuredenu stazu:) voda je napravila kanale tak da mozes opasno past al nekak se je izvozilo i napakon nema sparine....jedino smo imali problema sa pesima danas..3 puta neki incidenti...jos me je jedan napo kad sam iso doma..
|
Max, Cuks, Crocus i ja išli u 15 do 12 od tunela, pasao nam svima kasniji termin. Laganini po Lojsteku, kišica padala ali ne smeta, gore je granulo sunce.
Dolje singlicom do Hunjke pa 20-pilana. Brutalno dobar spust, skokovi kroz potok itd. Crocusu se desila moja noćna mora, snejkbajto prednju gumu na Pilani koja se ekspresno ispraznila naravno i malo se prosuo. Cuks se igrao lanca probijanca s planinarima, a Max je iz solidarnosti išao malo OTB na samom kraju singlice nazad do žičare. Ja nisam pao, neki twilight zone valjda. Kasnije Cuki i ja na Dotku, najbolja Dotka IKAD. U kanalima ima po pol metra vode, koji gušt uletit u to, čekam da Čuki pukne na jubito, presavršen feeling, kroz jedno 8 grabi prepunih vode smo proletili i svaki put osmijeh na lice i deri dalje. Nakon toga smrdljivi ko mokri pesi zasjeli na Vidikovac na sokić i doma. Prejebena nedjelja. |
Micu i meni se pridružio protejanski marko kojeg smo jedva nagovorili da ide s nama na 12 - dh medvedgrad stazu...
Uglavnom, prošli smo sve živo i mrtvo što nam je staza pružala i nitko nije pao. Mic se junačio na nekim kimerima tamo i tako to, uglavnom, snimljeno je na kameri pa će markec to stavit na jutjub danas il sutra. |
|
Dibs.
|
|
Ima netko adaptere za produljivanje volana, gdje se to moze kupit? Ili jos bolje netko siri volan od 680 za malo para :)
Danas takav muskulfiber da mi se ne da iz kreveta ustat...a nemam pojma zakaj..od bicikla nije :) |
Ak ćeš produživat volan imaj na umu da je izbijanje tih produžetaka vrlo težak posao. GRBO sa dropbikea ugrađuje te nastavke za 50kn.
|
Citiraj:
Kontaktiraj GRBO-u sa dropa. On ti izrađuje produžetke za volan za 50 kunića neovisno o dužini. Ja sam si produžio volan sa 710 na 750mm. Moš pogledat kak to zgleda sl. puta na Sljemenu ak ti nije hitno ;) |
E fala,sam kaj sam ga jednom bio kontaktirao i nije mi nis odgovorio...budem ponovno probao, ili pogledao malo volanceke, svrbe me novceki :(
|
Gledaj da sve šire od 680mm nebudeš našao za manje od 150kn :( (govorim o rabljenima)
|
Bome sljeme je bilo odlicno danas. Mislili smo ici na 69-71 al kak je vrijeme bilo li-la smo onda otisli na nesto brze i blize.
Sileta smo danas zajebali pa smo ga odveli na pilani precacom prek ona dva velka dropa :D U nadi da ce se strgat al je i on nas zajebo i odvozio ih :) |
Dosao sa biciklijade, sve proteklo u redu, ucesnika preko 100,Cro,BiH i Slo. Jedina zamjerka sto je dopustena voznja bez kaciga, te je bilo 3-4 pada, te je bila ozljeda arkade i zuba. Nije bilo takmicarski, ali po vremenu dolaska na odmoriste cilj mozes odrediti prpremljenost. Da ne duzim evo nekoliko slika;
http://img72.imageshack.us/img72/1543/016xx.jpg http://img525.imageshack.us/img525/3010/013hmk.jpg http://img822.imageshack.us/img822/5765/029ak.jpg http://img338.imageshack.us/img338/2770/021ohp.jpg |
Neka neka, tako će i naučit da kaciga glavu čuva.
Fine škembice na biciklijadi :stoopid: |
Citiraj:
|
Vidio sam jednu jedinu zensku na slici :)
KO nadje jos jednu placam pivu :D A ove skembice se vidi ko ima doma za jest kaj. |
Na prvoj slici treba na klupici desno, na drugoj slici trebica u dresu.
Nikad lakša piva. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |