![]() |
Citiraj:
|
Novi Tomb Raider...
Meh. Glupava radnja. 5,5/10 |
Citiraj:
Upravo pogledao , meni je solidan...rekao bih 7/10 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Iskreno nisam puno ocekivao, a bome ni dobio od filma. 4/10. |
Novi Star Wars pogledan, meh, ni vrit ni mimo, film ko film mi je okej, ko star wars losiji od rouge one.
|
I ja maloprije došao iz IMAX-a, pogledao SW Solo. Film ko film, nije loš, OK je, SF western. Osobno, fali mi Star Warsa u filmu, tj. imperija, stormtroopera, star destroyera, sveg onog što čini taj universe takvim kakav je. Nije da nema, ima, al na kapaljku. Priča plića nego inače (no nije da su ostali nastavci neki dubokoumni uradci). Droid iritantan, al zato je mala Khaleesi melem za oči.
Slabije od Rogue One. Nategnutih 8/10 samo zato jer sam SW fan. |
A quiet place...
Otišao u kino pogledati horor, i od dva koja su trenutno aktualna, ovaj je imao bolju imdb ocjenu pa rekoh ne može biti loš. Well... 1. Predvidljiv i osim klasičnih očekivanih iskakanja, nema ništa strašno u cijelom filmu. 2. Brdo toga nema smisla, što je već netko spomenuo. Cijeli film je jedna velika nelogičnost s brdom nedorečenih stvari. 4. Podsjetilo me previše puta na War of the Worlds i Toma Cruisea, što nikako nije dobar uzor :D 5. Ne znam tko je tome dao 8 i više da ima takvu prosječnu ocjenu, ovo ne može preko 5 nikako. Zaobići ako očekujete nešto posebno. Čisti prosjek. |
Nego, tko je skuzio Matta Damona u Deadpool 2?
Brada Pitta ste vjerojatno svi skuzili. :D |
Citiraj:
Plus toga, curka je presimpa. Ali više od 6 ne zaslužuje (na film mislim :D ) |
Film je dobio ocjenu manje zbog manjka cica. :D
|
da ima ovakve bila bi ocjena 10 barem iz nostalgije jel :D
https://images.duckduckgo.com/iu/?u=...26crop%3D1&f=1 |
Deliverance..."adventure survival" film iz 1972 godine...ni slučajno preskočiti ovaj naslov tko ga nije odgledao.
Ocjena 8/10 |
burt reynolds u ovom filmu izgleda ko BOG.
kad krene voight točit auto pa do kraja svirke scena je nenadjebiva. |
TR - sorry Alicia, ali Anđa je bila bolja. 'em je izgledala bolje, 'em uvjerljivije, 'em imala više muda.
|
Citiraj:
Meni je ta zenska ko neka klinka, IMO totalno faljen izbor glumice za TR... |
Citiraj:
Iznenađujuće dobar ratni film vrijedan gledanja: The 12th Man (2017) |
I Kill Giants - zabrijao da gledam SF, na kraju sasvim suprotno. Solidan film, malo dosadnjikava i monotona radnja, malo prespora, ali meni dobar.
7/10 |
Punch-drunk love
9/10 Nisam očekivao, ali film je odličan. Rom-com napravljen kak spada :D. Paul Thomas Anderson ipak. |
Citiraj:
Extremely Loud & Incredibly Close (2011) |
Red Sparrow - špijunski. Nije na razni John le Carrea, ali gledljivo pogotovo zbog sexy Jennifer Lawrence. Zanimljiv obrat na kraju.
|
Citiraj:
|
Meni čist solidan tomb raider. Bolja mi ova mala od Angele.
|
The Cloverfield Paradox - ideja odlična, realizacija ne baš. Volim SF filmove pa mi je ovo ok bilo, ali toliko mana i nelogičnosti. Ali nije "waste of my time" film.
6/10 |
Ja neki dan, nisam znao kaj bi od sebe, gledam na bnetu po videoteci kaj ima. I naletim na Space Pirate Captain Harlock.
Dakle jebena katastrofa. Ko tu koga, zašto i kako, bog zna. Scenaristi su se izgleda napušili teških droga, nakon toga udarili po gljivama i to sve obilno zaljevali alkoholom. -26/10 |
-26/10
HAHAHAHA EPIC |
Pogledah i ja novi Tomb Raider
Ajme majko, žali bože vremena i života. Nisam očekivao puno... nisam dobio ni to. Film je em dosadan (kako su to uspjeli sa ovakvim tipom filma mi stvarno nije jasno) em je scenarij kao da ga je pisao netko tko se pisanjem nikad bavio nije (totalna b produkcija). Preskociti u troskoku, od mene 4/10. |
Citiraj:
Meni je još više nejasno kako su sa 90 000 000 $ snimili ovakav film? Na što im je otišao budžet? Jedva da ima specijalnih efekata koji bi se mogli nazvati skupima. Angelina je bila manje-više jedina dobra stvar u prethodna 2 filma, ali tamo se bar vidjelo na što su otišli novci + u njemu je glumila masa poznati(ji)h glumaca. |
znas na sto potrose, na marketing, pa onda pucaju na zaradu u prvi vikend prikazivanja i nakon toga adio.
ja pogledao neki vecer Death WIsh https://www.imdb.com/title/tt1137450/ sa brusom vilicom ma cisto ok za razbibrigu, nista pretenciozno, preduboko, bas onako pravo americki revenge film :D ocjena od 6.4 na imdbu malo visoka, ali kakvo smece se snima, ovo je jos i dobro. i neodavno pogledao Den of thieves https://www.imdb.com/title/tt1259528/?ref_=nv_sr_1 e ovo definitivno ne zasluzuje 7/10, da nema malo one akcije pred kraj, dao bih mu 2/10 ovako moze 5/10 jos da nije onaj iritantni depardieu u filmu bilo bi bolje. taman bi dobro bio sjeo russel crowe za ovaj film.. |
Tomb Rider Glup do bola, patetika, odvratni dijalozi, efekti ništa posebno... 4/10
Pacific Rim 2 Pogledati opis za film iznad, samo za koplje gluplje. 3/10 |
Game Night (2018)
Piše komedija, a nasmija san se točno tri puta. Ima akcije i radnja je dobra, možda u početku malo spora i dosadna. Dvoumin se oko ocjene, ali eto onako 6.5 (7 jer me ipak malo iznenadilo). |
Winchester - glupa dosadna priča, atmosfera 0 bodova, oslanja se samo na jeftine jump scarove 3/10
Pacific Rim 2 - Govno veličine Jaegera 2/10 |
Evo popisa Spaghetti-westerna koji se meni sviđaju. Ukupno ih je snimljeno u nekoj troznamenkastoj cifri koje naravno nisam sve pogledao (trailer je dovoljan da pogledam film ili ga odjebem, neke čak pogledam pa ih tek onda odjebem), ali ovi su po meni, vrijedni gledanja:
1. A Bullet For The General (1967) 2. A Genius, Two Partners And A Dupe (1975) 3. A Pistol For Ringo (1965) 4. A Professional Gun (1968) 5. Barquero (1970) 6. Blindman (1971) 7. Companeros (1970) 8. Day Of Anger (1967) 9. Death Rides A Horse (1967) 10. Django (1966) 11. Don't Turn Another Cheek (1971) 12. Face To Face (1967) 13. If You Meet Sartana... Pray For Your Death (1968) 14. Keoma (1976) 15. My Name Is Nobody (1973) 16. Texas Adio (1966) 17. The Big Gundown (1966) 18. The Great Silence (1968) Za sve navedene filmove postoje titlovi, neke ćete morati naštimavati (ja koristim Subtitle Edit). Većina filmova ima više naslova, pa ako ne nađete titlove ili film na jednom, tražite na drugom (na imdb-u skrolajte dolje na "Also Known As:..."). Namjerno nisam stavio one najpoznatije sa Clint Eastwoodom ili redateljem Sergio Leoneom, jer je njih lako naći i često su na TV-u. I nemojte se posrati baš po svim filmovima. Pohvalite bar jedan. :D |
Den of Thieves - meni dobar. Gerard Butler je prilično pao zadnje vrijeme, no ova uloga mu stoji super. Volim takve filmove, meni dobar.
7/10, opravdana ocjena. |
@trbonja,
fala. spremim spisak. |
Rampage - tipičan "The Rock" film, puno gluposti i nepotrebnih sranja, ali za mozak na pašu i nedjeljno popodne sasvim dobar.
Meni 3 koplja bolji od Jumanji-a. 6/10 |
Citiraj:
Dodaj na listu Massacre Time i Navajo Joe, pa imaš nekakvu listu od 20 solidnih špageti vesterna bez Leonea. Tko nije gledao originalnog Djanga... što čekate? :) |
Ready Player One 3/10. Dosadno, bezidejno, više film za djecu...
|
Meni je baš bio ok. Ništa dubokoumno, ali šareno, zabavno, živo, prepuno refernci na pop kulturu koje polovica današnje omladine neće razumjeti jer je za njih to 'prethistorija'.
|
John Wick 2 - meni daleko lošiji od prvog. Čak i dosadan na trenutke.
5/10 |
Cineplexxa City Center one Zagreb East i Split
https://www.cineplexx.hr/Content.Node/hr/dogadanja/_items/posebni-dogadaji/super_srijeda_2018.hr.php https://www.cineplexx.hr/GenticsImag...HP-628x353.jpg CineStar Split https://www.blitz-cinestar.hr/srijeda-za-10-u-cinestaru-4dx-mall-of-split-i-joker-centar https://www.blitz-cinestar.hr/UserDo...rijedaza10.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |